Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea luxusjachtja, a Rose D'Or újabb lenyűgöző állomásra érkezett – írta meg a Blikk

Mészáros újabb álomhelyen kötött ki luxusjachtjával

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A hajó Monaco felől indult, majd szombaton érkezett meg Cannes-ba, ahol a híres filmfesztiválról ismert hangulatot élvezhették. Azonban nem sokáig maradtak a városban, hiszen még aznap este továbbindultak kelet felé.

A luxushajó Cannes után Antibes irányába vette az irányt, és már meg is érkezett az új célállomásra.

Antibes lenyűgöző látnivalókkal várja a látogatókat, gyönyörű óvárosi része és a Picasso-múzeum is izgalmas élményt nyújt. Mészáros Lőrincék luxushajója tehát újabb varázslatos helyszínen folytatja kényeztető utazását.

Forrás: Blikk

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Andy,,," káánba ' hoztalak,,Andy..! Mögéd kucorodhatok ,,Andy ??
Clavigo
Andy... izéé.. múzejjumba hoztalak,,Andy.. Bazdki,,,ez a rémbuta arc +;Andy!! Hánynom kell..
namihami
Istenem, mit tehetne, ha már kantárosnadrágos korában ez volt az egyik tétel a bakancslistáján! Akkor nincs mese, menni kell!
Eladott Ország
"A leggazdagabbak közé szórja a kormány a különadókból beszedett pénzt." Magyarul az oligarchának. Nem is voltak illúzióim, hogy tényleg a magyarok megsegítésére szedik be az extraprofitot. Kezdhették volna Mészáros cégeivel, Tiborczéval, a többi takony (Habony, Rogán, stb.) érdekeltségeiről nem is beszélve. Ott aztán lenne extraprofit bőven. Hol keletkeztek a legnagyobb extrajövedelmek? ott, ahol a legkisebb idő alatt, a legkisebb ráfordítással és legkisebb költség mellett a legnagyobb profitot realizálták. Ez pedig kétségkívül ott történt, ahol a világ leggazdagabb emberei közé emelkedett egy falusi gázszerelő, s a legjelentősebb magyarországi ingatlanok tulajdonosa lett egy vidéki fatolvaj és a saját lábán állami milliárdokból meggazdagodó felesége, s annak nagyapja, nagybátyja, anyja. Ez pedig az Orbán-család, és Orbán Viktor “miniszterelnök” strómanja, a felcsúti gázszerelő és ezermester, Várkonyi Andrea-tulajdonos Mészáros Lőrinc. Itt semmiféle innováció, befektetés, tudás és fejlesztés nem történt, mindössze állami és európai uniós százmilliárdok átruházása, az állami vagyon célzott magánkézbe történő átjátszása. Őket követik a NER-oligarchák és cégeik, akiknek a vagyona szintén hasonló módon keletkezett.
uploads.disquscdn.com/images/e8ed33d41ca9363f40e1196be9f6a7aae6e7eb1570e0e74844ef17db964f0f52.jpg?w=800&h=1394
A csóró gázszerelő csak kapkodta a fejét, nem szokott ő ezekhez a huncut úri mulatozáshoz. Mozart-ot csak az ehető golyóiról ismeri, nem tudom Andika miért hozza ilyen kellemetlen helyzetbe a huggyost...
64.media.tumblr.com/878a9e2f9dd917d30374231cf96eea92/tumblr_pt1tjmc7Qn1tz80vq_1280.jpg
Yoda69
Es teszik mindezt az adofizetok penzen, mert penztaros veszteseges cege tuti nem tudta kiperkalni a 27 milliardot.
Viszont van egy rosszabb verzio is, miszerint orbanek lizengelik a ruszki oligarcha yachtjat, igy az EU-s hatosagok nem tudjak zar ala helyezni. Ez viszont szin tiszta haza es az unio elarulasa.
Eladott Ország
Rose d’Or. Andi-Barbie és a felcsúti Ken' rózsaszín románca zajlik a mediterrán naplementében! „Andika! Nézd már meg abban gugli-fordítóban, hogy mondják azt angolul vagy olaszul, hogy csülköspacal meg hogy tarhonyás lecsó!”...
twitter.com/janos_hary/status/1690686582162939904/photo/1
jáger laszló
Csak mi 2n!!
Én és Lölő!!
Élvezzük a Riviérát...
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Régi szlogen:Nekünk a Balaton a Riviéra!Hol van az már a Vérmegyei urak vezetésénél?
Dr. Proktor
Remélem hogy végül máshol fog kikötni...
geopapa
Nézem az arcot, főleg a szemet, és vállalatcsoport helyett valahogy mindig a csőfogó tolaxik elő.
Bástya Béla Elvtárs
1966-os születésű ember, aki 17 évesen már gázszerelőként 1983-ban már felszabadult és dolgozott, megérdemli! 40 év munkaviszonnyal ez már jár neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.