Nacsa Lőrinc KDNP-s képviselő a parlament hétfői ülésszakán  arról beszélt, hogy Brüsszel újabb és újabb támadásokat indít Magyarország ellen.

 KDNP: miért hazudik Brüsszel?
Fotó: MTI/Lakatos Péter

Az Európai Bizottság hol az állítólagos jogállami helyzetet vizsgálja, és fogalmaz meg nyilvánvaló hazugságokat, hol az építőanyagok rögzített ára miatt indít pert, hol a rezsicsökkentés eltörlésére szólít fel.

A cél nem más, mint hogy zsarolja a magyar kormányt, változtasson szuverenista álláspontján. Az eszközökben nem válogatnak, mert a jogszerűen járó uniós források kifizetését mindenképpen vissza akarják tartani

- jegyezte meg.

Rámutatott: eközben milliárdokkal tömi Brüsszel olyan balliberális NGO-k zsebét, amelyek nyíltan Magyarország és a nemzeti kormány ellen tevékenykednek. A felállásban változás történt, míg eddig Soros fizetett és diktált, most Soros diktál és Brüsszel fizet azoknak az álcivil szervezeteknek, amelyek kapcsolatban állnak a Soros-birodalommal és kiszolgálják az érdekét – összegzett.

A magyar uniós források, ahogy az elnökség is, jár Magyarországnak – rögzítette, és azt kérdezte: miért hazudik Brüsszel?

Zsigmond Barna Pál, az Európai Uniós Ügyek Minisztériumának parlamenti államtitkára úgy reagált, hogy

Brüsszel sokadszorra bizonyítja, hogy elveszítette erkölcsi alapját arra, hogy kioktasson, számonkérjen és jogállami maszlagba bújtatott, mondvacsinált okokra hivatkozva zsaroljon szuverén tagállamokat.

Hozzátette: ennek ellenére folyamatosan ezt teszi, továbbra is visszatartja a Magyarországnak és Lengyelországnak jogosan járó forrásokat.

Kiemelte: a napokban az ukrán gabonával összefüggő vita során is az látható, hogy Brüsszel nem a tagállami és ezzel nem az unió érdekeinek megfelelően cselekszik, hanem egészen más, Európai Unión kívüli érdekeket szolgál ki szolgai módon.

Kitért arra is: ez az eset is azt bizonyította, ha meg akarjuk védeni érdekeinket, akkor kezünkbe kell venni sorsunkat. Azt is bizonyította, hogy van értelme a visegrádi országok összefogásának, mert együtt erősebbek vagyunk – közölte.

Forrás: MTI

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pultosjocó
nem magyarország, hanem a tolvaj NER csürhe ellen...remélem kitörik a nyakukat
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Miért hazudik nacsa!!??
Ezt aztán csak ő tudja, de biztos van valamilyen indoka is!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Béla333
Kellemetlen mi mocskos álkeresztények, ha nem hagynak benneteket büntetlenül lopni, igaz?

"Brutális mutyi: 185 milliót kapott közpénzből egy KDNP-s képviselő a gombatermesztő üzemére – Két és fél év alatt sem épült fel"
propeller.hu/itthon/3959470-gomba

Ilyenkor jön a mocskos tolvaj banda, hogy Brüsszel hazudik...
Kártékony álkeresztény maffiózók!
pultosjocó
nem magyarország, hanem a tolvaj NER csürhe ellen...remélem kitörik a nyakukat
Kovács Máté
basod 13 éve mit csináltok a huzudozas és fidkány propaganda melett
ja a közpénzt szivatyuzzátok basod
kereső
Nem "Brüsszel" hazudik, hanem Magyarország él az orbáni elhajlitott valóságban. Mintha egy párhuzamos világ lennénk- amikor szét nézel magad körül, egy egészen más világot találsz, mint amit "Tündérország" vezetői kommunikálnak. Felépitett orbán egy alternativ "valóságot", amelyet hazugságok garmadája éltet. Ebben él az ország. Fogalmam sincsen, hogyan lehetne ezt a hazugság dömpinget megállitani, hitelesen cáfolni. Ez az alapja orbán politikijánának, ezt gyakorolja 2002 óta- lassan, fokozatosan főzve meg a békát. Ezt szolgálja a teljes média - még a magukat függetlennek mondók is.
kereső
@Őrnagy: Hát persze! Azért nyomod az orosz propaganda dumát, amely mára mindent eláraszt a nagy-nagy függetlenség és szuverenitás jegyében. Hozz ide USA propaganda dumát, vagy Eu-sat! Nem hozol, mert nincsen. Ha csak a demokrácia, a pluraritás, a hatalmi ágak szétválasztása és a független igazságszolgáltatás nem USA és Eu ármány, és propaganda.
Nézeted szerint az, tökéletes kiszolgálója vagy orbán elhajlitott valóságának.
simmering73
Na álljunk meg egy szóra, hülyegyerek. Kezdjük azzal. Ti miért hazudtok 13 éve?
kereső
@Őrnagy: Mondhatsz akármit. Minden megnyilvánulásod azt igazolja amit irtam. Te is elhajlitod a valóságot- amikor liberálisnak mondod magad, amikor azt hirdeted magadról, hogy te orbán ellenes vagy. Hazudsz- mert pontosan az ellenkezőjéről teszel itt nap mint nap tanúságot. Miközben mindenkit "gyagyásnak", "hülyének" titulálsz, aki nem ért egyet veled. Tökéletes mása vagy az állampártnak és orbánnak.
kereső
@Őrnagy: Ez a te válaszod- a valóságra. Nulla. Az is negativ.
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 08:21
Olvasd már el amit kereső írt ma, 08:07-kor. Az ezt követő megnyilvánulásod hajszálpontosan igazolja a megállapítást.
Érvek fogytán trágárkodsz, aztán jön a személyeskedés. Szerinted a vitakultúra csak libsi nyafogás.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy személyes vitában, ahol vállalnod kell(ene) az arcodat, mennyire lennél bátor?
Csak úgy mellesleg, tudsz te valamit azokról, akiket itt minősíthetetlenül sértegetsz? Úgy értem, tényeket ismersz-e, nem pedig delirált képzeteket?
Giovanni Alba
Ki vagy mi az a "Brüsszel" ami/aki a vesztünkre tör? Csak nem ezt a címkét ragasztották az Európai Unió 25 tagállamára, ahol megelégelték, hogy az általuk befizetett pénzből különös egyedi igényeket elégítenek ki, pl. kisvasút, valamint a turisztikai célú beruházások során felépült szállók egyetlen vendéget sem fogadtak, viszont a támogatás lejárta után átkerültek (tűzközeli) magánkezekbe?
Ki vagy mi az a "Brüsszel" aki/ami nem nézi már jó szemmel a törvényalkotásnak nevezett bohóckodást, amikor a kormányfő helyettese éjfél előtt 5-10 perccel benyújt egy több száz oldalas törvénycsomagot, amit másnap délelőtt a parlamentben a 135 bátorak megvitatnak és délután meg is szavaznak?
Az milyen rendeletalkotás, amikor a jogos kifogásokra az a válasz, hogy de hiszen nem is úgy gondolták, félreértés történt?
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 09:32
Ne tetézd kiscsillag, így is éppen eléggé útálatos vagy, mássz vissza a kő alá ahonnan előbújtál. Nem vagyok kíváncsi perverz fantáziálgatásodra.
Menj békével és ne nézz vissza, menj.
Menőmanó
Karakószörcsög meg Lajosmizse is tud beszélni, vagy ilyen tehetsége csak Brüsszelnek van?
Giovanni Alba
@Menőmanó: ma, 09:53
Ideológiailag nem vagy eléggé képzett, neked semmit nem mondott a mozgalmi dal (Rezsi Sziszinek annál többet).
... Vörös Csepel vezesd a harcot, Váci út felelj neki ...
Nálunk nem csak a városoknak, hanem a falvaknak, sőt, az utcáknak is van hangja (ha szava, beleszólása nem is)
Giovanni Alba
@Őrnagy: ma, 09:58
Bunkókám, ez egy nyilvános kommentoldal, ide általában azért jönnek az emberek, hogy a cikkekről, illetve az eseményekről szabadon kifejthessék a véleményüket.
Vannak persze olyan alakok (mindenütt akadnak páran) akik ki akarják maguknak sajátítani ezt a felületet, fel vannak háborodva, hogy másoknak más elgondolásaik vannak, és ezeket egyenrangúnak tekintik. Te és a hasonszőrűek kinyilatkoztatásokat tesztek, aki ellentmond az ellenség, a szent hazára, a szuverenitásra tör. Ha még azt is képes elmondani, hogy a kormányos nem is kormányoz, nincs értelmes elképzelés a hogyan továbbról, akkor egyből átsorolódik a belpesti, kígyóvállú, szemüveges, libsi értelmiségiek közé, aki nem is lehet igaz magyar, hiszen sem lovagolni, sem hátrafelé nyilazni nem tud, nem is akar, ráadásul elvárja a képviselőktől hogy az országgyűlésben (és azon kívül is) a választóikat képviseljék, nem pedig a pártelnököt.
+ téged kérdezett itt valaki?
namihami
""KDNP: miért hazudik Brüsszel?""---mondta, mondhatta Nacsa Lőrinc?!?!?
És éppen egy kádéenpés, és pont egy Nacsa Lőrinc!
bence
Nacsa Lőrinc ! Ezt a kérdést magatoknak kellene feltenni ! A vastagbőrűek gyülekezetébe amibe te is tartozol , már legfőbb ideje lenne megtanulnotok , hogy néha nem ártana igaz szót is kiejteni a szátokon !
Qqberci
Ezexerint Brüsszel egy hazug város? És akkor Felcsút?...
FLETÓ
@Őrnagy: Ne is foglalkozz az idióta @m73: baromságaival! vesztes! Ő a nagybetűs LOOSER!
jáger laszló
így hazudik 1 keresztény demokratikusan
csak ennyi
barátilag
J.L.
telegdilaci
@m73:Az itt a kérdés hogy ti miért hazudoztok folyamatosan,félre vezetitek az Országot,azt gondoljátok mindenki idióta az Országban és minden ócska aljas hazugságot le lehet nyomni a torkunkon,a Hazugság végképpen gyalázatos egy magát kereszténynek hazudó valakiktől,(Rétváry,Hollik,és te is te szégyentelen!)
FLETÓ
@m73: Akkor pont olyan életem van, mint neked!
Havanagi
Nem Brüsszel hazudik,te ostoba! A fidesz kormány a saját hazugságait tartja igaznak(gazdátok bebeszélte nektek),ehhez képest Brüsszel mást mond.Ezért hazudik? Sürgős önvizsgálatot kell tartani,vagy lemenni alfába és felülírni a beteg hazugságokat.Mindjárt tisztább lenne a kép.Ez elég szelíd módszer,mégis sokkal jobb,mintha szembeköpnének benneteket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.