Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán délután a Karmelita kolostorban megbeszélést folytatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés nemzetgyűlési frakcióvezetőjével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Orbán a szélsőjobboldali Marine Le Pennel tárgyalt a Karmelitában

A tárgyaláson értékelték az erősödő európai jobboldal helyzetét, különös tekintettel a jövő évi európai parlamenti választásokra.

A kontinens nemzeti, konzervatív pártjainak közös és erőteljes választ kell adniuk Brüsszel birodalmi törekvéseire, elhibázott gazdaságpolitikájára és migránspárti kezdeményezéseire – hangzott el a találkozón.

Forrás: mti.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libellle
Ah marienak elfogyot a pénze jött orbántól vagyis a magyaroktól kérni, na ja már mindegy mire szórja a dagadt a pánzeteket.
Sakk Matt
Simlis a simlissel - ahogy a latin mondás tartja.
jesz
száz szónak is egy a vége...kérni jött.
Péter2
Ennek a nőnek is vannak indiai vonásai főleg a szeme körül neki sem európaiak a felmenői mint orbának orbán feketébb !
Ezodabasz
Szélsőségesek nem kellenek! Az arany középút az ami járható és a többségnek is jó!
gina
Ilyenekkl érzi jól magát ez a maffia zsiros disznó
izéke
Biztosan térdre ereszkedett viktor előtt és kelemen annácska útmutatásával lecummantotta a kevlárkirályt pár kóbor euróért...talán a neki szánt pénzt számolta orbán mikor elkapták...
gina
@KisTehen: Te proli emberi szemét ennyit tudsz, ???agy nélküli alkesz cigány...csak egy szó ismersz-- lipsi,, azt sem tudod mit jelent te analfabéta proli, ha tudnád nem támogatnád a zsiros Viktor cigányt te elmebeteg
Péter2
@Őrnagy: Te buzeráncs hülye , a szélsőségeknél nagyobb rasszisták nincsenek ,ezért az a meghatározó nevük , hogy szélsőségesek mindenben , nézd végig a világtörténelmet , pont azok verik magukat, állítják be szélsőségesnek, akik pont valamilyen rasszhoz tartoznak ,mind ez a kettő elmebeteg pojáca a fenti fotón ! Ez pont olyan mikor orbnán gazdád nektek mondja , mi magyarok, elég vicces nem ? Nem vagyok rasszista , csak a tényeket közlöm, amit nem szerettek hallani ! Amúgy Gyurka faszát ti szívogattátok, áttételesen a gazdád meg pár fidesz maffiózó első kézből tudod a Soros ösztöndíjasok , látod amit állítotok az mindig rátok igaz , igazi kosfejű barmok vagytok mindig a falnak vezetnek benneteket a fidesz pártházból , jó marhái vagytok pártotoknak nap mint nap bizonyítják veletek !
kereső
Marine Le Pen orosz kapcsolatairól tartott meghallgatást a francia parlament. 2023. május 25.
kereső
@sgl: A hir tv kérdezett- vissza vágynak-e azemberek a "gyurcsány-korszakba"? Elsöprő igen volt a válasz. Mellepetés!!! És ehhez képest az összes közvéleménykutató azt hozza ki, hogy torony magasan vezet a fideSS.Nem is értem...
kereső
Trump és fiainak legfontosabb, legnagyobb cégét a New York állami biróság bizonyitott csalás miatt törölte a cégnyilvántartásból- üzleti tevékenységet a továbbiakban nem folytathat az államban. Kell még valamit mondani??? Persze a személyi felelősségre vonás még ez után következik...
Béla333
Megint elvisz a nő néhány milliárd magyar adóforintot kölcsönnek álcázva?
Eladott Ország
A "békepárti" magyar kormány milliárdokat ad egy szélsőjobboldali fasiszta testvérpártnak a mi pénzünkből. Putyin farkán csüngők. Megtárgyalták az újabb hitel, vagy adomány részleteit. Van még olyan ország amelyiknek a választásába nem avatkozott bele Orbán? Már csak azért mert ő annyira kényes a szuverenitásra. Je suis...
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fpapaigabor.files.wordpress.com%2F2021%2F10%2F2021.10.28.jpg&key=p0qJL5ncITUFrk9aHfF5-Q&w=800&h=981
human
Köves Slomó most örül? Szerinte a zsidóságot meg fogja védeni Orbán? Vagy a pénz fontosabb?
Aki Én
@Őrnagy: Két dolog jutott eszembe a butaságaiddal kapcsolatban.
1. A szélsőjobb titulus a szimpatizánsok számától függ?
2. Ebben az országban van 7,5 millió ember, aki nem orbánista. Ez háromszor annyi, mint az orbánisták.
Nem tudom érted-e?
És a grátisz harmadik: Olyan buta vagy, hogy az már szekunderszégyent okoz.
colibri
Kiállnak vigyorogva fotózkodni, a gömböc sem tudná jobban kihúzni magát, de mégis mire fel...?? Van egyáltalán bármi pozitívum, amire ők ketten büszkék lehetnek? (Tudjuk, hogy nincs) Hát akkor: börtönbe velük!
kereső
mandiner.hu/kulfold/2023/06/migracios-vita-marine-le-pen-nekiment-giorgia-meloninak

Le Pen előzőleg az olaszoknál járt, ahol Salvinivel tárgyalt-és közös EP kampányról állapodtak meg. Le Pen nem találkozott Melonival. Salvini is ismert putyini kapcsolatairól.

Putyin aktivizálja ügynökeit az EP választásra.
ómió
Az efftársak, viszont, csak a "balszélsőket szeressék"!
Csak Norisz és senki más
Kukutyinban forgat a királyi tv, s megállítják az idős urat egy kérdés erejéig:
- Jó napot kívánok, bátyámuram!
- Jó napot, fiam! Miben segíthetek?
- Feltehetnénk egy kérdést?
- Csak tessék!
- Ön szerint van itt a faluban antiszemitizmus?
- Niiiiiincseeeen az! Áááááááá, dehogy! Bár, igény az vóna rá...
Aki Én
@Őrnagyagyás: Nem, nem érted agyhalott gyagyás. Csak megint fosod a szót.
7,5 millió nem orbánista, és az meg totál mindegy, hogy egyébként meg mi, vagy mi nem.
Egyszer olvasd vissza magad agyhalott, aztán tartsál előadást a gyűlölködésről.
Az a beteges, ahogy besorolsz mindenkit, aki kritizálni meri a tolvaj-korrupt gazdádat.
Mert nyalod a propagandáját, terjeszted a propagandáját, soha semmilyen nyilvánvaló bűnét nem kritizálod, szóval a gazdád.
libellle
@KisTehen: Természetesen, és ha felgyujtják Europat, te is azok között leszel akik a leghangosabban üvöltenek és mindent elhibázott döntést másra ken. Ez a két világszélhamosa csak a hatalmat akarja bizonyitottan, mind a kettö csalo hazug kriminell
Aki Én
@Őrnagy: ...továbbra sem érted. A ,,nektek nincs szavazótáborotok" duma önmagában megérdemel egy megvetést. Ostobaságról tanúskodik. Mindig azt mondom, hogy az ellenzék leváltása lenne az első feladat. De mindegy, nem fogod fel.
Az egész abból indult, hogy a franciáknál elvárod a kisebbség tiszteletét, itthon meg a többségét sem.
Az a baj, hogy már a felvetést sem érted soha.
Az első kérdésemre sem jött válasz, de szarni rá.
csak úgy....
viktornak már csak ilyen csajokra fussa, ök is csak pénzért...
Aki Én
,,Akár tíz év börtön is várhat Marine Le Pen-re.
A párizsi ügyészség azt javasolja, hogy Marine Le Pent, valamint pártjának huszonhárom tagját idézzék bíróság elé az uniós forrásokkal való visszaélési ügyben."

Zsák a foltját...
Szevasztok
@Aki Én: Nem is tőled kérdeztem, vannak itt éertelmesebbek, neked úgy is magas lenne.
Szevasztok
@Őrnagy: Remélem az eftársak is olvassák. Amúgy ezért kérdeztem. Kössz.
Péter2
@Őrnagy: Látod ismét belefulladtál a saját szarodba ,most meg fröcskölni akarod , mert nem vagytok mások, mint egy himbálózó lótökök mellette még ráadásul mentálisan beteg emberek , minden írásod 100% bizonyítja , ha nem hiszel nekem , mutasd meg az írásaidat egy szakpszichológusnak , ezt tette veletek a beteges propaganda ,mert fogékonyak voltatok rá , a saját pártotok minden gondolkodás nélküli barmot csinált belőletek és annak néz és használ benneteket , csak nektek van a rendszerváltás óta propaganda miniszteretek , hogy a magadfajta beteg véglényeket átbassza , a többit meg tudod csak olvad el az írásaidat , pont ezt akarják !
Péter2
@Őrnagy: Inkább te, egy elvtelen, magadnak is hazudó kommunista beidegződésű elmebeteg, véglény vagy , írásod lépten- nyomon 100% bizonyítja állításomat , olyan sötét vagy , hogy a bányában is árnyékot vetnél ! Sajnos a magadfajták miatt tart itt az ország ahol ! Remélem egyszer felébred az ország 3/4 és eltakarít benneteket , hogy még ír magotok se maradjon ! A világban hála isten a szélsőség, nagy kisebbségben van !
Péter2
@Őrnagy: Tebelőled ömlik a szar, olvasd vissza magad , már megint másra akarod a nyomorodat , beteges vízióidat erőltetni , látod mit teke veled , hová süllyedtél a fidesz mocsarába , orbán kapcabetyárja , 1 bolond 2/3 csinál , az egyik te vagy belőle , jobb lett volna apád inkább kiverte volna a farkát a vécé deszkára , vagy egy zsák krumplit vetettek volna helyetted , az legalább hasznos lett volna, nem kártékony mit te vagy ! A magadfajták miatt került ebbe a siralmas helyzetbe az ország , ezt a mocskot amit műveltetek soha nem fogjátok magatokról lemosni erre mérget vehettek ! A rasszizmus , faji vallási csoportok elleni uszítás , azt pont ti teszitek , pl migráns stb , az , hogy közlöm hogy gazdád cigány származású azt tény , meg ,hogy nem európai felmenőkkel rendelkezik az megint tény amit nem tudsz cáfolni öreg , még ha meggebedsz sem , " mi magyarok " ő biztos , hogy nem csak magyarul beszél , a magyarok színe fehér , ez is egy tény , amit megint nem tudsz cáfolni , tudod mi magyarok magyar kormányt akarunk magyar miniszterelnökkel !
csak úgy....
ORBÁN VIKTOR A TIKTOKON HIRDETI A SZTÁRBAN SZTÁR LESZEKET
www.youtube.com/watch?v=Zn9YqzhWcHg
ezt érdemes megnézni!
Ezodabasz
@Shikari: @Őrnagy: Na akkor itt az idő! Takarodjatok fasiszta véresszájú állatok! Miféle "társadalom" az amiért, vagy ellen küszködtök barmok? Az emberek csak úgy maguktól nem lesznek szélsőségesek! Sem jobb-sem baloldaliak. Értitek barmok?
Szépen nyugodtan élnék az életüket, dolgoznának, gyermeket nevelnének elmennének kirándulni, mosolyognának egymásra.
Beszélgetnének a rohanás és a torzsalkodás helyett. Szerintetek ez jó irány, hogy egymást tapossák az emberek? Háborúznak és parancsszóra ölik egymást olyan fiatal emberek akik szinte egyformák és egy normális világban biztos hogy barátok lennének.
Vér, vér vér...folyik lassan a semmiért!
balos
@szarnagy: Ha 1 geci nyilas utód mondja akkor ott nagy a baj a nyaki medencében!A szájadat átvette a szar folyam eregetése!
Ezodabasz
@Shikari: ma, 06:27 0rbán vajdájuktól mit látnak a cigányok??? Jó példát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.