Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán délután a Karmelita kolostorban megbeszélést folytatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés nemzetgyűlési frakcióvezetőjével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Orbán a szélsőjobboldali Marine Le Pennel tárgyalt a Karmelitában

A tárgyaláson értékelték az erősödő európai jobboldal helyzetét, különös tekintettel a jövő évi európai parlamenti választásokra.

A kontinens nemzeti, konzervatív pártjainak közös és erőteljes választ kell adniuk Brüsszel birodalmi törekvéseire, elhibázott gazdaságpolitikájára és migránspárti kezdeményezéseire – hangzott el a találkozón.

Forrás: mti.hu

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@m73: Te egy húgyagyú gyagyás elmebeteg köpedelem náci geci libernyák vagy!
Ezodabasz
@Shikari: @Őrnagy: Na akkor itt az idő! Takarodjatok fasiszta véresszájú állatok! Miféle "társadalom" az amiért, vagy ellen küszködtök barmok? Az emberek csak úgy maguktól nem lesznek szélsőségesek! Sem jobb-sem baloldaliak. Értitek barmok?
Szépen nyugodtan élnék az életüket, dolgoznának, gyermeket nevelnének elmennének kirándulni, mosolyognának egymásra.
Beszélgetnének a rohanás és a torzsalkodás helyett. Szerintetek ez jó irány, hogy egymást tapossák az emberek? Háborúznak és parancsszóra ölik egymást olyan fiatal emberek akik szinte egyformák és egy normális világban biztos hogy barátok lennének.
Vér, vér vér...folyik lassan a semmiért!
Shikari
@Ezodabasz: Elveim ellenére most válaszolok neked!
Élnénk az életünket, ha a cigánybűnözők nem terrorizálnák, gyilkolnák a magyar lakosságot, a kölykeik pedig nem lehetetlenítenék el az oktatást.
A primitív, iskolakerülő cigányok miatt rossz az oktatási statisztika.
A cigányok öncélú erőszakossága már a horror kategória, beilleszkedni képtelen, belterjes primitívségük pedig köztudott. Ezeket szokta a sajtó szemérmesen mélyszegénynek nevezni! Nekem csak cigány.
Ha ez nem tetszik nekik, változtassák meg a véleményemet a példamutatásukkal és rekesszék ki a bűnözőket, de nem teszik!
balos
@szarnagy: Ha 1 geci nyilas utód mondja akkor ott nagy a baj a nyaki medencében!A szájadat átvette a szar folyam eregetése!
Őrnagy
@balos: Ha egy húgyagyú gyagyás libernyák szarkupac megszólal, elönti a térséget az áporodott bűz, és a végeláthatatlan fertő!
Ezodabasz
@Shikari: ma, 06:27 0rbán vajdájuktól mit látnak a cigányok??? Jó példát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.