Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán délután a Karmelita kolostorban megbeszélést folytatott Marine Le Pennel, a francia Nemzeti Tömörülés nemzetgyűlési frakcióvezetőjével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.
Orbán a szélsőjobboldali Marine Le Pennel tárgyalt a Karmelitában

A tárgyaláson értékelték az erősödő európai jobboldal helyzetét, különös tekintettel a jövő évi európai parlamenti választásokra.

A kontinens nemzeti, konzervatív pártjainak közös és erőteljes választ kell adniuk Brüsszel birodalmi törekvéseire, elhibázott gazdaságpolitikájára és migránspárti kezdeményezéseire – hangzott el a találkozón.

Forrás: mti.hu

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Péter2
@Őrnagy: Inkább te, egy elvtelen, magadnak is hazudó kommunista beidegződésű elmebeteg, véglény vagy , írásod lépten- nyomon 100% bizonyítja állításomat , olyan sötét vagy , hogy a bányában is árnyékot vetnél ! Sajnos a magadfajták miatt tart itt az ország ahol ! Remélem egyszer felébred az ország 3/4 és eltakarít benneteket , hogy még ír magotok se maradjon ! A világban hála isten a szélsőség, nagy kisebbségben van !
Péter2
@Őrnagy: Tebelőled ömlik a szar, olvasd vissza magad , már megint másra akarod a nyomorodat , beteges vízióidat erőltetni , látod mit teke veled , hová süllyedtél a fidesz mocsarába , orbán kapcabetyárja , 1 bolond 2/3 csinál , az egyik te vagy belőle , jobb lett volna apád inkább kiverte volna a farkát a vécé deszkára , vagy egy zsák krumplit vetettek volna helyetted , az legalább hasznos lett volna, nem kártékony mit te vagy ! A magadfajták miatt került ebbe a siralmas helyzetbe az ország , ezt a mocskot amit műveltetek soha nem fogjátok magatokról lemosni erre mérget vehettek ! A rasszizmus , faji vallási csoportok elleni uszítás , azt pont ti teszitek , pl migráns stb , az , hogy közlöm hogy gazdád cigány származású azt tény , meg ,hogy nem európai felmenőkkel rendelkezik az megint tény amit nem tudsz cáfolni öreg , még ha meggebedsz sem , " mi magyarok " ő biztos , hogy nem csak magyarul beszél , a magyarok színe fehér , ez is egy tény , amit megint nem tudsz cáfolni , tudod mi magyarok magyar kormányt akarunk magyar miniszterelnökkel !
csak úgy....
ORBÁN VIKTOR A TIKTOKON HIRDETI A SZTÁRBAN SZTÁR LESZEKET
www.youtube.com/watch?v=Zn9YqzhWcHg
ezt érdemes megnézni!
Ezodabasz
@Shikari: @Őrnagy: Na akkor itt az idő! Takarodjatok fasiszta véresszájú állatok! Miféle "társadalom" az amiért, vagy ellen küszködtök barmok? Az emberek csak úgy maguktól nem lesznek szélsőségesek! Sem jobb-sem baloldaliak. Értitek barmok?
Szépen nyugodtan élnék az életüket, dolgoznának, gyermeket nevelnének elmennének kirándulni, mosolyognának egymásra.
Beszélgetnének a rohanás és a torzsalkodás helyett. Szerintetek ez jó irány, hogy egymást tapossák az emberek? Háborúznak és parancsszóra ölik egymást olyan fiatal emberek akik szinte egyformák és egy normális világban biztos hogy barátok lennének.
Vér, vér vér...folyik lassan a semmiért!
balos
@szarnagy: Ha 1 geci nyilas utód mondja akkor ott nagy a baj a nyaki medencében!A szájadat átvette a szar folyam eregetése!
Ezodabasz
@Shikari: ma, 06:27 0rbán vajdájuktól mit látnak a cigányok??? Jó példát?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.