Ahogy arról beszámoltunk, az sem biztos, hogy elkészül valaha a hat évvel ezelőtt bejelentett szuperkórház, amit az M1–M7-es autópályák bevezető szakasza és a 7-es balatoni főút közötti területre terveztek.

A Fidesz-frakció megvédte Kocsis Máté feleségét: A magyar átlagbérnél kevesebbet keres
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetőjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésének szünetében az esztergomi Kapcsolatok Házában 2023. szeptember 21-én. MTI/Máthé Zoltán

A kórházberuházás projektfelelőse a 2018-ban alapított DBC Dél-budai Centrum Projekt Beruházó és Ingatlanfejlesztő Zrt., a cég igazgatóságában az alapítás óta igazgatósági tag Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének a felesége is, aki azóta is bruttó 550 ezer forint fizetést vesz fel havonta a cég által közzétett adatok szerint.

A hírre a Telexnek küldött közleményben írt a Fidesz-frakció Sajtóosztálya. Azt küldték, hogy

Kocsis Máté frakcióvezető jogász végzettségű, ügyvédi szakvizsgával rendelkező felesége a magyar átlagbérnél kevesebbet keres havonta a DBC előkészítő cégében, ami nettó 326 ezer forintot jelent. Munkáját minden esetben hiánytalanul elvégezte. A DBC projekt megvalósulásáról nem Márkus Szilvia dönt, még csak nem is az igazgatóság, hanem a kormány.

Forrás: Telex

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Csokis máté alibi felesége egy olyan cégnek a felügylőbizottsági tagja ami nincs.
Szóval a nemlétező cégnél nem dolgozó,csokis máté alibi felesége ezért valóságos bért kap.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Gyűjtsünk az asszonynak, Máté?
Mielőtt megírod a számlaszámot, csak megkérdezem: mire vett és vesz fel akár 5 ft-ot is a nejed? Hallgatunk, Máté, mondjad, de tételesen ám!
Dr. Proktor
@Nyírfa: Van ruhatervező, van építésztervező, miért is ne lehetne lufitervező?
colibri
Magyarul: mert megérdemli... a semmiért! És szegényke még alul is van fizetve! Akkor ekkora iskolai végzettséggel, szakvizsgával miért nem olyan állásban dolgozik, ahol a jelenlegi pénznek a dupláját is megkeresné? Mert itt nem kell érte csinálni semmit... Kocsisnénak így is megéri! A fidesz meg fizet... ész nélkül, a semmiért.
Nyírfa
@Dr. Proktor: Sőt! A fidesz pénzmosodáinak logisztikai aspiránsa. Merjünk már nagyot álmodni, ember!
kulabombaafityiszre
Csokis máté alibi felesége egy olyan cégnek a felügylőbizottsági tagja ami nincs.
Szóval a nemlétező cégnél nem dolgozó,csokis máté alibi felesége ezért valóságos bért kap.
szaboria1
Métékának még a VIII. -nél is sikerül egy kis plusz pénzt keresni.
Menőmanó
"az átlagbérnél kevesebbet keres"
Na de nem csinál semmit bazmeg.
namihami
Biztos rengeteg munkája volt a sehol és soha nem épülő kórházzal! És a jó munkát bizony meg kell fizetni! Talán még kevés is volt!?!?!?!
kereső
Kocsis a saját választóikat köpi szembe ezzel a válasszal.
Nyírfa
@kulabombaafityiszre: tegnap, 16.39

Ez a nap kommentje volt! :)
Macskaszem
Pedig a Csutkány nagyon fel volt háborodva anno, mikor a gyöngyöspatai cigánygyerekeknek kártérítést ítélt a bíróság az oktatási hiányosságok miatt.
Aszongya: nagy jelentőségű összeget fognak kapni mindenfajta munkavégzés nélkül, miközben én meg itt keccsölök egész nap. A nagy jelentőségű összeg kb 100 ezer Ft volt fejenként!
Ez a pina meg semmiért kap 500 ezer Ft-ot, de az jól van a gecik szerint.
Aki Én
,,A magyar átlagbérnél kevesebbet keres"
Mint a magyarok 80 százaléka. Mégsem kapnak ajándék milliókat a közösből.
EZEK HAZAÁRULÓ TOLVAJOK, KIVÉTEL NÉLKÜL!!!
Ennyi...
telegdilaci
@Menőmanó:Ez felháborító és védhetetlen,az nem kifogás hogy a Magyar átlag bérnél kevesebbet keres az a felháborító hogy semmit nem csinál érte,amig Emberek milliói az átlagbért sem érik el kemény Fizikai munkával,miközben Kocsis Máté aki mást sem csinál csak szapulja kritizálja az ellenzéket,és dollár baloldalazik közben a felesége egy nem létező munkahelyen amióta ott dolgoziott közel 30-millió ft közpénzből kapott fizetést,egyszer erről is beszélhetne Kocsis Úr-ne lássa meg más szemében a szálkát a sajátjukban viszont nem látja meg a gerendát sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.