Vitázni hívja a Második Reformkor nevű párttal újra politizálásba kezdett Vona Gábor azt a Gyurcsány Ferencet, aki ellen annak idején létrehozta a Jobbikot.

"Tisztelt Gyurcsány Ferenc! Tisztelt Elnök Úr!" – Vona Gábor nagy lépésre szánta el magát

Nagyon régóta kerülgetjük egymást, közel húsz éve, tényleg itt az idő, üljünk le és vitázzunk - mondja Facebook-videójában Vona.

Úgy véli, Magyarországon talán ők ketten állnak pártvezetőként legtávolabb egymástól, ők ketten azok, akik a legkevesebb dologban értenek egyet, így fontos megmutatniuk, hogy még így is lehet konstruktív vitát folytatni. 

Vona Gábor hajlandó ezért elmenni a DK TV-be is, ami gyakorlatilag a párt Youtube-csatornája. A beszélgetést vezetheti bárki, akit a DK alkalmasnak talál, de azt azért kikötötte, hogy az adás élő legyen.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
...,remélem nem nyötted ki a gárdista cuccod,abban a mundérban hiteles lehetnél .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ez izgi lesz,mikor a kettö politikailag leszázalékolt egymásnak esik 0rbán érdekében! :)
vona a vonagló...
csak úgy....
...,remélem nem nyötted ki a gárdista cuccod,abban a mundérban hiteles lehetnél .
jáger laszló
Vona ú4nak a jobbikosnak inkább a legtöbbet kommunizáló/kommunista párttal kellene vitáznia aki most a jobboldali szövetségért harcol a haza érdekében a háború LN ,mint a hazai kereszténység és demokrácia +testesítője!!
Ez a szerény javaslatom...
csak ennyi
barátilag
J,L.
justhpeter
Most van itt az ideje, hogy az ellenzék kiszálljon mindenből. Már csak az alkalmatlanságuk okán is.
Nyírfa
Miért volt az az első gondolatom, hogy Vona Gyurcsány hátán akar visszamászni a politikai erőtérbe?
Vagy nyilvánosan meg akarja gyónni a 2006-ban történtek miatti felelősségét? Ahhoz elég végig haknizni a médiákat.
Magyarország az akkumulátorgyárak, kémhálózatok, politikai hullák, kőgazdag hülyék és királynők lerakó helye lett.
jesz
Vona és Gyurcsány vitáznának? oszt mijalófaszon?...mert az ország sorsán nem, azt soha nem fogják jobbá tenni...
...majd ha hatalomba kerülnek?..aha...az nem fog előfordulni.
Menőmanó
Gyurcsány nem miniszterelnök jelölt. Hívja vitára Orbánt, ő a rivális.
Bástya Béla Elvtárs
Gabi! Előtte igyál meg egy hordó sört! Különben buzival nem áll szóba!
Havanagi
Kapaszkodik vissza az ingyenélő,sajnálja a jó zsíros állást.Takarodj vona!!
jáger laszló
Gyurcsánynak semmi szüksége a Vonával való vitára
Népszerűségi mutatója a biztos választók között 20% fölé emelkedett és ez a pozitív tendencia jelenleg is tart
a fidex lejárató kampánya LNÉre!!
Ez a DK számai is + erősítik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Felmosórongy szeretnél lenni? Kérdezd Orbánt, milyen érzés?
NKF
Vonát becsülöm!Ő lemondot amikor bukta volt és távozott! Ellentétben szemben ezzel a kis köcsög
Jakabkával aki szánalmasan erőlködik!
Szevasztok
Feri ott van még, Gábor ott Vóna még. Pá pá. Ez a huzaVona a leg gerinctelenebb, Feriék bolsevikok, de Gabi,ahogy a nemzetieket meszopatta az példás.
Dr. Proktor
@utánam a vízözön: Maccska főnöke a szentpétervári FSZB iroda vezetője...
kereső
@utánam a vízözön: 13:45 nem kell ezt ennyire cifrázni. A cicus -=fideSS tálib, oszt jó napot!
Ezodabasz
@Őrnagy: Meggyüttél hugyagyás ökörnagy? Szerintem egy értelmes vita élőben jobb mint a sárdobálós üzengetés!
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 07:29 Nem az a baj hogy Vona Gyurcsány hátán akar visszamászni a politikai erőtérbe! Másszon vissza az összes ellenzéki párt és üljenek le beszélgetni. Egyetlen fontos dolgot kellene megérteniük és tisztázni. A fideSS ellen a megosztott ellenzéknek 1% esélye sincs:((. Egy darab(egységes) ellenzéki párt lehet a szavazólapon a fideSS-el szemben és még akkor is kétséges a győzelem ezen a lejtős pályán!
jáger laszló
Szimpátia
Van akinek Orbán,van akinek Gyurcsány és van akinek Kövér a szimpatikus A szimpátia érzelmi és nem értelmi tulajdonság
így is kell kezelni mert ez személyfüggő és változó!!
Ugyanúgy ,mint a politikai támogatást és LNszenvet!!
Nem jogi kategória!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@Ezodabasz: 18.45

Mint a lengyeleknél. Nekik sikerült. De ők mindig is öntudatosabbak voltak, az átlagpolgár nagyságrendileg nagyobb érdeklődést mutatott a közélet, illetve az abban való részvétel iránt.
A magyarok nem motiváltak, és a most elfogadott ,szuverenitástörvénynek nevezett diktátum csak még jobban vissza fogja rettenteni a lakosságot. Pedig most kéne nagyot robbantani. Ki tudja, lehet, hogy végül kiveri a biztosítékot ez a gazság.
surdilloFUJT
@KisTehen: Az aljas tróger náci barátodnak még mindig börtönben kellene megrohadni,az államellenes puccsa miatt!!!neked meg a tarka bika csökje alatt kellene nyögnöd szellemi toprongya a fasisztoid fidess -vona párosnak!!!
Dr. Proktor
@Ezodabasz: Nem őrnagy hanem legfeljebb майор, az FSZB-től...
telegdilaci
@csak úgy..Mit akar ez a Fasiszta Gyurcsánytól,Orbánnal vitázzon Ő van kormányon,az én szememben ez a Vona hiteltelen!
kereső
@Nyírfa: tegnap 21:13
Miközben tehát nagy fennforgás van a parlamentben, őfelsége állampártja és az ő ellenzéke egymás mellett elbeszélve habzik és bábozza a demokráciát, olvasom, hogy két ellenzéki párt – a DK és az MSZP – nem vesz részt az alaptörvény-módosítás megszavazásán. A DK jelezte, hogy ahogy eddig 11 alkalommal nem vettek részt, most sem vesznek részt a „gránitszilárdságú” alaptörvény soros módosításáról szóló szavazáson, mert „a senkivel sem egyeztetett, a magyarok feje felett elfogadott, egypárti alaptörvényt nem módosítgatni kell, hanem az egészet ki kell dobni”. Az MSZP pedig azt közölte, hogy nem vesznek részt „a Fidesz és a Mi Hazánk közös komédiájában”, így „a frakció tagjai nem vesznek részt ennek a két törvénymódosító javaslatnak a szavazásán”, ugyanis a választási szabályozás módosításának időzítését antidemokratikusnak tartják. Jött is az állampárti egyenválasz üstöllést:

A kormánypártok kezdeményezésére az Országgyűlés kedden szavaz a szuverenitásvédelmi törvényről; a baloldali pártok előre bejelentették, hogy nem fogják azt megszavazni, ezzel nyilvánvalóvá tették, hogy a guruló dollárokért cserébe továbbra is külföldi érdekeket képviselnek – közölte a Fidesz kedden.

Az MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelték: eddig is tiltott és törvénytelen volt a pártok számára külföldi támogatás elfogadása, de az új törvény bűncselekménnyé teszi a külföldi kampányfinanszírozást, amelyért börtönbüntetés jár. Ezzel bezárulnak a kiskapuk a baloldal „trükközése” előtt. A baloldal dollármilliókat kapott külföldről a 2022-es országgyűlési választási kampányukra, a dollárok Gyurcsány és Karácsony emberein keresztül érkeztek hozzájuk. Ez egyszerre politikai korrupció, külföldi beavatkozás a magyar választásokba, és jogellenes támadás Magyarország szuverenitása ellen. Megvédjük Magyarország szuverenitását. (via MTI)

...
kereső
@Nyírfa: ...

Ha nem értettem félre semmit, még csak arról sincs szó, hogy az összes ellenzéki párt egy emberként cselekedte volna ugyanazt. Miközben az világos, hogy akár jelen vannak, akár kimennek, akár megszavazzák a Fidesz törvényét, akár nem szavazzák meg, úgyis ugyanazt az egyenhányást kapják az arcukba. Ezért az egyetlen releváns kérdés a NER sokadik évében még mindig az, hogy ha most kivonulnak, mert antidemokratikusnak tartják az állampárt eljárását, akkor az összes többit, amiről nem vonultak ki 2010 óta, azt demokratikusnak tartják? És aki bent marad és valahogyan szavaz, vagy nem szavaz, az egyébként demokratikusnak tartja ezt a tizenhárom éve zajló megalázást? És ha nem, akkor miért legitimálja a jelenlétével ezt az ocsmány demokrácia-színjátékot, ami nyomokban sem tartalmaz demokráciát? És aki egyetlen alaptörvény-módosításról sem szavazott, annak már tiszta a lelkiismerete, hogy akkor minden rendben van?"
Nyírfa
@kereső: 11.15

Ezekre a kérdésekre lehet ésszerű , lehet érdekmotivált, azon belül is egyéni , illetve közösségi szempontokat figyelembe vevő, és lehet morális válaszokat adni. Számomra a morális fedi le az egyetemes értékeket, s e szerint az ellenzék parlamenti jelenléte 2010. óta a fasizmus kialakulásához való asszisztálás, és ebben Ferenc ugyanúgy benne van, mint az összes többi párt.
Nincs választék, @kereső: , de, amíg ők vannak, csak ők, addig közülük kell válogatnunk, már, ha továbbra is részt akarunk venni ebben a mérhetetlenül megalázó cirkuszban.
Némileg dühösen, de közben várakozóan figyelem, lép-e valamit Gyurcsány, és, ha igen, az egetrengető lesz-e. Mert, ha nem lép, vagy csak annyit, hogy ír egy elmélkedő jegyzetet a jogállamiság fontosságáról, s arról, hogy ők ezt majd, egyszer, még ebben a században garantálják, akkor, az egész ellenzék, Dobrevestől, árnyékkormányostól lehúzhatja a rolót, ám mi készülhetünk arra, hogy Ákost és magunkat minden eszközzel megvédjük.
kereső
@Nyírfa: nincs vitám Veled ebben a kérdésben. Bár én sokkal radikálisabban itélem meg az ellenzéki pártok paraván szerepét orbán játszóházában, amely mára végleg elveszitette "parlamenti jellegét" IS!
Nyírfa
@kereső: 11.58

Radikálisabban vagy indulatosabban?
evacica
@kereső: Érdekes mikor a fidesz a Soros pénzből kampányolt anno és a Soros pénzen tanultak akkor ez természetes volt! Mocskos egy jellemtelen ember Orbán és az egész korrupt kormánya! Arról miért nem beszél hogy a fidesz közpénzből kampányol folyamatosan, és mily érdekes ezzel az ASZ fideszes pártkatona vezetője nem vizsgálja, pedig ez is teljesen szabálytalan! Szemét fidesz a vezetőjével együtt!!!
Lepényleső
Blabla,hiszen nélkülük,de leginkább Ferenc nélkül a fydes már történelem lenne,aki a baloldalnak nevezett statiszta
gyülekezetet darabokra tépte,- ezzel a nagy bánt örökös teljhatalomhoz segítve,- azt akár családtagokra örökítve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.