Megkezdődött a földművelésügyi minisztérium bontása, amin teljesen kiborult Hadházy Ákos ellenzéki képviselő.

A fideszes prosztó ostobaság pusztít Budapest szívében – Hadházy feljelentést tesz

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Megkezdődött: ezt a rombolást nem egy orosz rakéta okozta és nem Kijevben, hanem a fideszes prosztó ostobaság pusztít Budapest szívében, az elvileg világörökség részét jelentő Kossuth téren a földművelésügyi minisztérium épületén. Már azt hittem, hogy az összeomló költségvetés eltántorítja Orbánékat attól a bunkóságtól, hogy a kiemelt műemlék épület felét a földig lerombolják csak azért, hogy háromszintes mélygarázs építsenek alá. Az ügyben feljelentést is teszek, de ez már nem fogja visszahozni a ledózerolt épületrészt

- írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A barbársággal számos jogszabályt sért a Miniszterelnökség, mindemellet nem csupán a jogszabályok tiltják mindazt, amit terveznek, hanem a Btk. is.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény ugyanis ekképp rendelkezik: 357. § (1) Aki a tulajdonában álló műemléket, védett kulturális javak körébe tartozó tárgyat vagy a tulajdonában álló ingatlanon lévő régészeti lelőhelyet megrongálja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő

- teszi hozzá az ellenzéki képviselő.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
A nemzethy tolvajoknak semmi nem számít , ha megérzik a pénz " szagát " nekimennek mindenek mint a zavart állatok .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
A nemzethy tolvajoknak semmi nem számít , ha megérzik a pénz " szagát " nekimennek mindenek mint a zavart állatok .
fergeteg
Na tessék. Budapest szíve már FIDESZÉ ! Budapest most érzi igazán,hogy óriási hiba volt
a széllel szembe húgyozni. Csípi már a szemüket a húgysav.
Pusztai
Naponta visszaköszön különféle médiából: a fidesznél nagyobb gazember országrontó banda nem volt MO történelmében!

...Ezek az uborkafáról leesett kisebbségi érzésekkel teli fideszesek hatalomra kerültek, -segítséggel, Soros, - majd hátba szúrták, igazi fidesz erkölcs, - amit tudnak lerombolnak, ellopnak, a történelmet hazugságokra építve átírják, általuk felépített álomvilágot építenek fel a múlt romjaira alapozva amiről azt hazudják ez a magyar eszme!
...Ennek a hazug álnacionalista eszme terjesztésnek célja a hatalmuk bebetonozása, annak eltüntetése ami arra mozgósítana: ezeket a fideszférgeket el kell takarítani!
,,,,,Utáltam az átkost ezektől a hazug, tolvaj fideszférgektől már ezerszer jobban undorodom!
MO történelmében legnagyobb gazembere van a fideszmaffiózók élén, nem volt még egy olyan politikai gazember aki ennyit ártott az országnak, ennyit hazudott és lopott, - szegény emberből a leggazdagabb lett, - egymásnak ugrasztotta a magyarokat aljasul arra véve: gyűlöljék egymást, - ez a fideszhatalom kulcs és alappontja: - mindenkit gyűlölni aki nem fideszhívő!
Létrehozott egy szektát aminek felkent pápája és azt hiszi ő az úristen az országban, ezért a népét alkalmazottjának a közvagyont sajátjának tekinti, úgy is használja.
..Az országnak a gazdaságban, külpolitikában is TUDATOSAN hihetetlen károkat okoznak, HAZAÁRULÓK!
EU-ban kerülik a geczit és a fideszeseket mint a lepároskat.".
Csizmás Kond
...szerintem nagyon agyalágyult kell legyen az aki elhiszi ennek az izéházinak, hogy csak úgy rombolásból nekiálltak és leontották az épületet...
izéke
Ugyan,jogszabály,meg törvénysértés...holnaptól már lesz is egy visszamenőleges törvény ami semmissé teszi az előzőeket.
egyember
@Maccska: Így igaz.
LEÉPÜL, földig.
koszpeko
Amíg állt, miért nem tett feljelentést?
Miért csak akkor amikor már fele le lett rombolva?
Vagy kitalálta a fidkány horda este, hogy reggel bontunk?
Bélabá
Az a baj hogy semmi sem szent már. Műemlék? Természetvédelmi terület (pl Fertő tó)? Ha a haveri körnek kell akkor hajrá, lehet rombolni, átépíteni. Lázár tervei szerint a baráti körnek még kastélyokat is kellene ingyen osztogatni.
izéke
@Maccska: a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve...mindig mindent arra fognak hogy hú de jó lesz a közösségnek,aztán lófaszt,csak bizonyos kiváltságosok járnak jól.
Pusztai
Párizsban többször járva és sokat mászkálva a városban láttam hogyan újítanak fel egy régi épületet.
Homlokzatot meghagyják az egységes kialakított párizsi trendnek megfelően, -Haussmann határozta meg 1800-as években de mögötte sznte lebontják és új épület lesz eredeti homlokzattal, vagy emeletenként felújítanak mindent, modernizálják.
izéke
@Maccska: peldául? Ott az egész Balaton ahol szinte alig maradt nyilvános szabadstrand,minden a sttómanoké lett. Inkább te kötözd ki magad a kereszthez amit jogsértően újra összeeszkábáltatok.
Aki Én
@Maccska: @Csizmás Kond: @fergeteg: egészen döbbenetes, hogy ezt sem értitek. Ijesztő, hogy orbánnak tényleg csak a szellemi toprongy legalja maradt.
izéke
@Aki Én: a maccska pedero,kistehén,gumicsizmád ondó egy és ugyanaz a hülye ,ja és a bőrenagy is.
izéke
@KisTehen: kövér büntetése nem rendőrségi vizsgálati költség,csak hogy tudd. kövér még nem hatóság csak egy ingyenélő féreg,mint orbán.
izéke
@KisTehen: gondolom,alá tudod támasztani a kijelentésedet
izéke
@KisTehen: te azt hiszed hogy egy bécsi,35 négyzetméteres lakás milliárdokba kerül? Matolcsi fiának az amerikai luxusingatlanja nem zavar? kövér erdélyi eltitkolt ingatlanja nem zavar? Ráadásul a bécsi lakást felesbe vette,vagyis csak a fele az övé.
izéke
@Philip Marlowe: akkor húzz a faszpajtásokra vagy az origóra 888ra,van választék
izéke
@KisTehen: vagyis bevallotta az adományokat. A felesége is jól keres,plusz volt pénze, a neten fent van a nyilvános vagyonnyilatkozata,szóval neked csak az a bajod,hogy neki miért van,neked meg nincs. Panelproli vagy baszod
izéke
@Philip Marlowe: anyád is élvezi,már szépen kerekedik a sok orbántól :)))
CsipkeRózsa
Egy ilyen masszív épületet nem szokás lerombolni, csak azért, mert egy szemét minielnök szeszélye így kívánja! Ez jelképezi az egész ország lerombolását.
csak úgy....
már az egyiptomiak,az ösi kínaiak is tudták,hogy nem kell lebontani egy épületet azért,hogy alatta tovább építkezhessenek ! a világ összes építésze 0rbanisztánon fog röhögni ha ez a story kiderül...
Clavigo
@Maccska: Legfeljebb gyakrabban küldik ki kávézni ,,Putyler qrváját,,oszt jó napot.. A kasszához meg úgysem fog hozzáférni a tarhálós ,büdös Gazdád..
csak úgy....
@Maccska: eriggy a curva anyádba az idióta,buta,unalmas,tapló ,tudatlan szövegeddel,te elbaszott,gyogyós kisegítö iskolás!
csak úgy....
még,hogy nem lehet az épületek alá utólag építkezni.., pld. az angolok is tudnak :
Reiche Londoner bauen luxuriöse Unterwelten
www.welt.de/finanzen/immobilien/article176530384/Mehr-als-ein-Keller-Reiche-Londoner-bauen-luxurioese-Unterwelten.html
Qqberci
@Maccska: Dehogynem: Eriggy KV-zni!... Ismerjük: "nem volt taggyűlés"...

A tahó bunkó meg qrmányon is tahó bunkó... "A múltat végképp eltörölni", akkor is, ha műemlék...
simmering73
@izéke: Ennek nem kereszt kell, hanem egy jó meleg kondér.
Toller Béla
@Maccska: Ostoba, idióta, nagyonhülye ! Ez nem építészeti kérdés !!
szaboria1
@Maccska: Ez csak 6 hónapra szól nem többévre.
NKF
Valaki bassza már orrba ezt a Köcsögházyt! Fizetek is érte!
csak úgy....
@KisTehen: @NKF: Erősen növekszik a fagyhalálban elhunytak száma Magyarországon
hungarianpress.hu/erosen-novekszik-a-fagyhalalban-elhunytak-szama-magyarorszagon/
namihami
A Fidesz kör által gründolt építőipari kapacitást akármilyen módon le kell kötni! Akár, ha kell, a felvett hitelek átcsoportosítása által is!
Addig, amíg van ""fejlesztés"", addig lesz hűség is!
izéke
@NKF:" Valaki bassza már orrba ezt a Köcsögházyt! Fizetek is érte! "
Ugye tudod,hogy ez felbujtás? Ha valaki megcsinálja,már mész is a kóterba. Csak így tovább,juttassátok börtönbe magatokat kis nácik! Szép köcsög lesz belőled...
Dr. Proktor
... mindezt pedig csak egy márványtábla kedvéért, amelyen majd az áll:
Épült az Úr 2014. esztendejében, Orbán Viktor kormányzásának idejében.
evacica
Hát sajnos tényleg igaz amihez Orbánék hozzányúlnak azt vagy ellopják vagy tönkre teszik! Meddig tűrjük ennek a bandának a kártékony jelenlétét! Szörnyű, hogy ez a félművelt banda mi kárt okoz ennek az országnak és a nép csak néz és türi ezt a sok vandálságot és lopást!!!
Pusztai
Az Agrárminisztérium 1887-ben elkészült épülete három éve még kiemelt műemlék volt, most már bontják egyes részeit
444.hu/2024/01/07/az-agrarminiszterium-1887-ben-elkeszult-epulete-harom-eve-meg-kiemelt-muemlek-volt-most-mar-bontjak-egyes-reszeit
Pusztai
Első generációs uborkafáról leesett hagyományt és kultúrát nem tisztelő hatalommániás gazemberek, akik mindent lerombolnak, átépítenek, átneveznek, bűnözőkből hőst faragnak, ... mondhassák: ezt mi alkottuk!
...Eközben amit lehet ellopnak és szétvernek, magyart magyar ill. bárki ellen uszítanak gyűlölködést szítva ezzel szinten tartva az ellenpólust.
Sámannus
Mondom, hogy háborúban állunk, a csüngőhasúnak erre kell a vész hárítót felállítani. A zoroszok aszt basznak szét amit akarnak. A csüngőhasú csak azt fedezi, mint a kaninyúl a az emsét.Vagy amikor a tűzoltók a hamut locsolják.
verőce21
A rosszemlékű épületet ha teljesen elbontanák sem lenne kár érte, de az épület valódi, védendő értékei továbbra is megmaradnak és védelem alatt állnak...!
Semmilyen jogszabályt nem sért a bontás, már megint a biliben kavar vihart Lóf@szházi...!
Lepényleső
A fydes valódi arca;1992 székházuk sorsa,- onnan már lavina,bár akkor a mostaniakhoz képest csak hógolyócska?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.