Deutsch Tamás szerint az EP azért támadja Magyarországot, mert nemet mond a migrációra és a "genderőrületre".

Az Európai Parlament azért támadja Magyarországot, mert nemet mond a migrációra, a "genderőrületre", és mert továbbra is úgy gondolja, hogy Ukrajna ügyében azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség

– jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP) delegációjának vezetője Strasbourgban szerdán.

Deutsch Tamás akkorát tombolt Strasbourgban, mint még soha: "Lenácizott minket"

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Deutsch Tamás, az Európai Parlament plenáris ülésének a jogállamiság magyarországi helyzete és a befagyasztott uniós pénzeszközökről tartott vitáját követően magyar újságíróknak nyilatkozva emlékeztetett: Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a délelőtti EP-vita során világossá tette, a még mindig visszatartott, jog szerint Magyarországnak járó uniós összegek mindaddig befagyasztva maradnak, amíg Magyarország egyebek mellett a migráció kérdésében és a "genderideológiai őrület" elutasítását illetően nem változtat álláspontján. "Ezt éveken keresztül letagadták, de most már a bizottság elnöke is kénytelen volt elismerni" – hívta fel a figyelmet.

A február elsejére összehívott rendkívüli uniós csúcs kapcsán kiemelte: Magyarország kész Ukrajna támogatására, de azt szeretné, hogy az Ukrajnának nyújtani tervezett pénzügyi segítséget az uniós költségvetésen kívül adják. Magyarország nem szeretne közös hitelt felvenni, de készen áll arra, hogy a rá eső összeget a nemzeti költségvetésből biztosítsa Ukrajnának – mondta.

Magyarország következetesen a béke pártján áll. Bármekkora is a "háborúpárti kórus hangja", a borzalmas ukrajnai háborúban azonnali tűzszünetre van szükség, ezt követően pedig a béketárgyalások megkezdésének – tette hozzá.

Deutsch Tamás végezetül bejelentette: Gál Kinga fideszes EP-képviselővel közösen levélben fordul Roberta Metsola EP-elnökhöz és Tony Murphy uniós számvevőszéki elnökhöz, ugyanis – mint kifejtette – Petri Sarvamaa EP-képviselő arra ragadtatta magát, hogy a Fideszt és a magyar jobboldalt "lenácizza" egy nyilatkozatában. A levél aláírói a szükséges lépések megtételét kezdeményezik, és azt kérik: a címzettek vizsgálják meg, hogy a finn EP-képviselő nem vált-e méltatlanná munkájára – tette hozzá.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője azt mondta, az EP baloldali részének "sikerült újabb mélységbe jutnia" azzal, hogy a csütörtöki szavazásra előterjesztetett szövegben azt javasolják: Magyarország szavazati jogát függessze fel az Európai Unió. Csak diktatúrákban van olyan, hogy vita helyett megpróbálják elhallgattatni azokat, akik más véleményen vannak – jegyezte meg.

Közölte továbbá, az EP többsége folyamatosan és egyre durvábban támadja, sőt zsarolja az Európai Bizottságot azért, mert a testület a Magyarországnak járó források mintegy egyharmadát felszabadította.

"Minden Magyarországnak járó eurócentet ki kell fizetni. Az ideológiai zsarolás elfogadhatatlan" – fogalmazott.

A júniusi európai parlamenti választások lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy józanabb és a demokratikus alapelveket tiszteletben tartó Európai Parlament kezdje meg munkáját a nyarat követően – tette hozzá a fideszes politikus.

Forrás: MTI

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Micsoda vastag bőr van a pofájukon képesek még csodálkozni bármin is??
Igen helyesen nácizta le orbánt meg a bandáját bár annyi jelzőnek megfelelnek már.
Maffiások, nácik, büdös komcsik az '50 -es évekből.
Sírjatok csak, rinyáljátok tele az Uniót, már mindenki ismer benneteket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Micsoda vastag bőr van a pofájukon képesek még csodálkozni bármin is??
Igen helyesen nácizta le orbánt meg a bandáját bár annyi jelzőnek megfelelnek már.
Maffiások, nácik, büdös komcsik az '50 -es évekből.
Sírjatok csak, rinyáljátok tele az Uniót, már mindenki ismer benneteket.
Béla333
Őrjöngjetek maffiózók!
A hülyemagyar maffiahívők isszák minden szavatokat!
Az Uniós politikusok meg már úgyis csak legyintenek rátok!
Béla333
Milyen ideges lesz ez a narkós gyerek, ha a dekázó némber lesz a főnöke a következő ciklusban ott Brüsszelben?
Bár amilyen aljas mindkettő, lehet hogy szót fognak érteni...!!!
Péter2
Megint lejárattátok magatokat, magadat , ott magasról szarnak a tombolásotokra a mantrátokra , csak ellenségeket szereztek a viselkedésetekkel , még jobban összefognak ellenetek ,ezt éritek el minden ilyen dühkitöréssel, tombolással . Legközelebb tegyél csörgősipkát , akkor már a szemetekbe is kinevetnek benneteket ,nem csak a hátatok mögött .
WACHTLER ERVIN
Tompika előkerült, fúja a unalmas fideszeses nótát, sík hülye szegény. Ennyi.
justhpeter
A fideSS kihelyezett pojácái érzik a büdöset, ahogy egyre halkul a zene és lassul a tánc a réseken beszökik a bukás szele. A pojácák egyre többször fosnak.
dr. prédikátor
tompi!!! mondták már neked hogy fűre és kokóra ne igyál mert nagyon hülye leszel!!!
Pusztai
ezt a faszt hagyni kell tombolni, magát és a fideszt járatja le így.
mellékesen meg egy mondatban visszagyűrni á xart!
1 mondat, csak röviden!!!
Eladott Ország
Imádom porcukornózi’ minden sztoriját. Valahol egészen biztosan klinikai tanulmányeset. Én ezt a kokós, alkoholista mocsok szarládát sosem tartottam politikusnak, ezért nem is fogom annak nevezni, a rendszerváltás legnagyobb szégyene Orbánnal, Kövérrel, Szájerrel, és Áderrel együtt. Tompika életében egy percet sem dolgozott (a fönöke a csuti varangykirály dettó) 1990-óta a magyar, és az Uniós adófizetők pénzéből él, mint egy vérszívó pióca. Én tiszta szívből gyülölöm, és megvetem ezt az alakot, az elmúlt 33-év alatt semmi hasznos, értelmes dolgot nem csinált Magyarország, és a nemzet érdekében. Ez is csak a fideszes propagandát mondja fel, böfögi fel(hazudja) Brüsszelben, ezerrel Sorosozik, Gyurcsányozik, dollárbaloldalozik (a rubeljobboldal dollárbaloldalozik) genderezik, migráncsozik’és azt adja elő, hogy csak az orbán kormány békepárti (a nagy lószart) és az Unió, az USA, és mindenki más háborúpárti(!). Megáll az eszem, és amikor meglátom ezt a szörnyeteget, kinyílik a szívlapát a zsebemben, és elfog a hányinger. Deutsch is a pöcegödör legaljára való Orbánnal, és bűnbandájával együtt, ez nem is kérdéses. Teljesen egyetértek azzal, hogy az Unió visszatartja a forrásokat addig, míg a rezsim nem teljesíti a jogállamisági feltételeket, és nem számolja fel a rendszerszintű korrupciót. De mivel erre szinte nulla az esély, ezért belátható időn belűl lové sem lesz.
Pusztai
mi a feltétele, jöjjenek az eu. pénzek?
teljesült??
nem!!
akkor???
Pusztai
@Sakk Matt: "az őszi, szlovákiai előrehozott választás után hatalomra került szlovák miniszterelnök pártja közben törvényi úton biztosítja a Ukrajnába irányuló fegyverexport olajozott működését."

mekkora baszom magas laPda!
Holdig ér!
recseg minden, ahogy az ellenzék lecsapta visszagyűri a xart.
füst van!
Eladott Ország
Tompika! Én hamarább rájöttem, hogy miért nem jön az uniós pénz. Miattatok! Ezért ballagj el a beléptető kapuhoz és nyisd ki hátha jön. Tompikától az is nagy teljesítmény ha fejből feltudja sorolni az ex feleségei és gyerekei keresztnevét, meg hogy melyik gyerek melyik nőtől van. ennél nagyobb teljesítményt elvárni tőle botorság. A titkárnők védőszentje, gerincre vagy négykézláb pozícióban. A kilincs is fluoreszkáló festékkel van befestve, különben nem tud kijönni a szobából. Ez a figura iszonyatosan ostoba és rettenetsen gátlástalan parazita. Az uniónak nem az a dolga, hogy a félanalfabéta gázszerelő Lölő zsebét tömje hülyegyerek, így is 6 ezer forintot keres másodpercenként. Deutsch Tamás szerint az EP azért támadja Magyarországot, mert nemet mond a migrációra és a "genderőrületre". Mert loptok, nem kell hozzá egyenlet. Egyre idegesebbek a fijjúk. Elkezd beérni az unió büntetése a jogállamiság leszarásááért és ez csak a kezdet. Persze a fő kandisznó is nagy hazárdőr ám, még nemrég is azt hangoztatta hogy Magyarországnak nincs szüksége az EU pénzére, tegnap meg a Lázár nevű phaszparaszt-gróffal, ménösgazdával jelentette be, hogy állami beruházások egész sorát állítják le pénzhiány miatt. Apa, kezdődik. De most tényleg.
Billibácsi
Német tomi üvöltözik? Mindenek előtt rendbe szedhetné magát, hogy ne úgy nézzen ki mint egy viharvert kereszteslovag!
koszpeko
@KisTehen: @Philip Marlowe: Áljatok mellé toporzékolni.
Aztán szívjatok drogot vagy faszt együtt tompival.
Béla333
Nyomjad Tomi! Tombolj!
Aztán kicsit kokózz és utána újra tombolj!
Csak keményen hülye gyerek!
Clavigo
@KisTehen: Azt te nyeled vazze... Csak ne fogazzál bocika... Öreg már a Putris..
Horizont
@Philip Marlowe: anyád...meg a nejed.
Tompika nácizhat én nem?? Nácik és kész. Az út amelyen haladunk a fasizmus útja.
Agyatlan barom te vagy. Ugorj át, kerülj ki.
Méhes
Nem jutott hozzá a napi adagjához? Akkor tombolnak
Sámannus
Tumpika kis húgyagyúkám bediliztél má teljesen
jáger laszló
d csak a saját énjét adja!!
Szóra sem érdemes 1 figura a jogászunk!!
Kár rá időt pazarolni!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
@Philip Marlowe: ma, 18:24 A büdös rohadt KURVA ANYÁD te szemétláda görény!
Legalább a fogalmakat/szavakat próbáld meg értelmezni te állat! A fideSS-rezsim nem náci talán???
Jaaa hogy ők csak így országon belül nácik? Az az 1,3millió kondatag meg a felsőbbrendű fideSS-elit lenne a magyar "náció/nemzet", a többi meg le van szarva ugye te szarral teli szájú isten barma nföurmedvény!
Hogy húzzanak a büdös náci apád faszára te szerencsétlen idióta barom!
Kotródj!
Eladott Ország
Ember most jöttem le a cuccról. Mindig ki van ütve. Látszik a tág pupilláján. Amennyiben nem indulna droggal a napja,olyan vacakul lenne,hogy állni sem lenne képes,nem,hogy beszélni. Az elvonási tüntetek elég hamar jelentkeznek. Komolyan nem érterm magunkat. Meddig türjük még, hogy drogosok, mindenféle bűnözők, pszihopaták és egyéb elmebetegek uralkodjanak felettünk? Ezt most úgy általánosságban kérdezem, nem kifejezetten erre a semmirekellő tróger Tompikára kihegyezve.
www.eszakhirnok.com/wp-content/uploads/2022/12/Inked320056641_861036858375531_1223965294535573864_n.jpg
Horizont
@Philip Marlowe: bunkó paraszt.
Anyáddal meg a nejeddel beszélj így te mocskos szájú rohadék fidkány. Kerülj ki te mocsok.
rücsü41
Sajnos azt kell ide leírnom, hogy Tompika és fideszes társaik nem értik meg ,hogy mi történik az EU-ban, nem értik hogy az EU Parlamentjét nem lehet úgy átvágni mint az EU bizottságának elnökét, mert most mindenki a felháborodás után kimondta, hogy nem lehet részteljesítésekkel eurókat kapni és megkerülni a korábban kötött megállapodás teljes teljesítését.Azt is megmondták most hogy melyek azok a pontok ahol nem teljesítettünk, pedig vállaltuk, hogy megváltoztatjuk az álláspontunkat és jogszabályokat hozunk a megállapodások teljesítésének biztosítására.Nem tettük ezt meg , s ezért elzárták a "mézes bödön" fedelét , s ezért nem jut nekünk semmi a jóból.Itthon félre lehet vezetni az embereket, mert hiszékenyek vagyunk, de külföldön már nem vesznek be mindent amit Orbán mond.Ők már tudják, hogy csak azt kell nézni, hogy Orbán mit csinált és nem azt amit mondogat.Nem vesznek be már mindent, csak azért, hogy az EU működő képes legyen, inkább megváltoztatják a szabályokat és már nem fognak törekedni a teljes egyhangúságra, mert van a tagok között egy olyan ország amely nem tudja használni olyan módon a vétó jogát, hogy az a szervezet működését segítse.Mi inkább sajnos igen gyakran akadályozzuk az EU működését.Felvetődik az a kérdés, hogy miért kötünk megállapodásokat az EU-val ,ha nem akarjuk azokat teljesíteni, ha a megállapodások nem teljesítése csak halasztja azt a végső döntést, hogy nekünk nem adnak azokból az euró milliókból amivel segítenék a rosszul működő gazdaságunka kilábalni a bajból.Azt is megkérdezem hogy milyen vezető az aki az országot nem húzza ki a bajból, bár megtehetné mert megállapodott a kijutás módjában, inkább ragaszkodik a saját rossz felfogásához?Nem tartjuk az ilyen vezetőt önzőnek, aki csak a saját álláspontját tudja elfogadni még akkor is ha már egyszer , a megállapodás megkötésekor már elismerte hogy eddig rossz elképzelései voltak azokról a dolgokról amelyekről az EU-val megállapodott?Oda kellene figyelni Tompika, hogy mit mondott a másik aki...
Ezodabasz
@Őrnagy: ma, 20:01 Oooohhh jajjj sajnáljuk meg tompikát te idióta! Neked túl bonyolult ez a világ te szerencsétlen! Magyar identitás??? Az teljesen más mint a fideSS-konda által létrehozott 1,2millió kondatagot számláló náció te hugyagyú gyagyás állat! Ez mi a fasz ha nem náci? Zsidó náci?
Lepényleső
...gender őrület,- s erre vélhetően párttársa,a csatornamászás mestere irányította rá a figyelmet?
...békekötés,- harsogja aki az EU-val hadakozik évtized óta,s ha nincsen meg a kizsarolt kvóta,
szemrebbenés nélkül 2010-től az országot sarcolja,- mintha kisebbségi vezető volna (ami nem
mellékesen még hasonlít is a valóra?)?
...migráció elleni szemben állás jegyében,- cirka két ezer elítélt embercsempészt enged el szerényen
(bár baltás gyilkost is engedtek itt már szabadon,- többek szerint némi magánosítható alapanyagért,
vagy más országból menekítettek ki olyan bűnözőt akit elítéltek ott köztörvényes bűnökért,- az igaz,
hogy azt az akciót legalább mi fizethettük,akik ha nem fizetnek közpénzt,elveszik mindenét?)?
Ezodabasz
@Philip Marlowe: Honnan veszed a bátorságot, hogy így kommunikálj? Csodálkozol ha elküldenek a picsába? Ha te mindent jobban tudsz akkor meg tudod indokolni ugye? Miért nem írod le azt hogy te mit gondolsz? Ilyen mocskos gusztustalan módon támadni a másik véleményét , ami igaz? Cáfold meg! Az egyik innen nézi a másik onnan, de attól a kocka ugyanaz...csak a nézőpont más.
Én innen nézve egy rothadéknak látlak! Cáfold meg ha tudod!
LászlKovács
Tompika, te olyan sötét vagy, hogy a kutya sem találna meg, legfeljebb szagról! Húzz magadra hálót, nehogy a legyek beköpjenek! Ha legközelebb megakarsz szólalni, előtte nézz a tükörbe és ne a távcsőbe!
telegdilaci
@Horizont Hídvégi hiába visítozik toporzékol valójában a Magyar lakosság él diktaturában,amikor a Tiltakozások ellenére a lakosság megkérdezése nélkül ránk erőtetitek a környezet károsító hatalmas Víz,és energia igényű akkugyárakat!
Nessy
Helyes Tompika! Tombolj csak! Üssön meg téged a guta, ne más tisztességes embert!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.