Novák Katalin helyében lemondanék, mert elásta magát, de a személyét mérhetetlenül sajnálom, ám ő az elnök, és nincs mese – fogalmazott a KlikkTV Mélyvíz című műsorában Csintalan Sándor. 

Orbán retteg, inkább paranoiás lesz, és menekül – Csintalan is megszólalt Novák kegyelméről

Csintalan Sándor szerint Orbán a legutolsó hónap története alapján a Szuverenitásvédelmi Hatóságtól eljutott odáig, hogy a személyes rendszerének, hatalmának fenntartásához szájára veszi egy ilyen helyzetben a gyerekeit és az unokáit – utalt arra, hogy a kormányfő a videójában megemlítette öt gyermekét és hat unokáját.

Ez immorális és erkölcstelen. Ha valaki az ellenzékből mondaná ezt, most hallván az ügyet először, azt még megérteném, de az, hogy kiáll ezzel, és hosszútávon, nagyon veszélyes módon bele akar avatkozni az Alkotmányba ez elfogadhatatlan.

Az MSZP politikusa szerint Orbán Viktor reszket. „Ez a balhé az ő felelősségét is felveti, miután az ő kormányának tagja volt ennek az ügynek az előterjesztője, az igazságügyi miniszter.”

Mint mondta, valamit oda kell dobni a hívei elé, mert ugyan nem mindenkit, de a legelfogultabb hívek egy részét is megérintette ez a történet. Hozzátette, akkor állt volna ennek a történetnek az élére Orbán Viktor, ha Varga Juditot kirúgja és eltünteti a közéletből, ha Novák lemondana és egy parlamenti bizottság kivizsgálná, hogy ez hogyan történhetett meg.

Orbán retteg, egyébként egyre több ilyen hibát követ el a rendszer maga is, ezért fokozza intézményeinek erejét. Ők jobban tudják, mekkora bajban vannak, mint az ellenzék. Egy ilyen karakter, egy ilyen szituációban egyre inkább paranoiás lesz, és Orbán menekül. Ez egy menekülési kísérlet.

A politikus rámutatott, az érezhető, hogy ez a K. Endre és maga az elkövető, nagyon mélyen be van ágyazva a NER-be – írja a Hírklikk.

Közismert, hogy a református egyházban van egy nagyon erős, a fundamentalista irányzat, amelynek Balog Zoltán a reprezentatív megjelenítője, aki sunnyog és láthatatlan. Ők azok, akik a mai napig is a savas gyilkost mentegetik pusztán azért, mert közéjük tartozik.

Csintalan Sándor szerint, ha a kegyelmi botrány hátterét keresgetjük, akkor a fundamentalista reformátusok környékén kell keresni azokat a csoportokat, azokat a befolyásos embereket, akik ebben az ügyben eljártak.

Forrás: Hírklikk

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Sajnos nem nyert, bár talált. A lúgosról van szó nemde? Jönnek hamarosan a csontvázak, és dől a budideszkából épített tákolmány.
Pusztai
@Sámannus: azt nem értem, a bicskei abuzusnak volt egy halálos áldozata is ami ismert volt aláíráskor is!!!
Mi ez ha nem bűnpártolás??
dr. prédikátor
Dőlnek a dominók , most már csak folytatni kell !!!DÖGÖLJ MEG FIDESZ!!!
balos
@jesz: Szerintem a csin-talan zakkant!Mit sajnál ezen a hülye picsán,amikor még utoljára is képes volt repülni,mint a Gizi,ráadásul a értékelhetetlen szarért amit össze repkedett élete végéig milliárdókat tesz zsebre!Szóval jöhet a létrás nyugdíjas és a probléma megoldva!
Aki Én
Nem bírom ezt a Csintalant, de nagyon igaza van.
Pusztai
Ne feledjük, Ocsmány Vigyor jelölte SP-t és Novákot, mindkettő erkölcsileg-etikailag hatalmasat bukott, ez valójában a sperma BUKÁSA, ami még nem realizálódott politikailag.
Ha az ellenzék hatékonyan, ütősen kommunikál, úgy kilőhető!!
... Aztán jöhet az elszámoltatás, vagyonelkobzás...
Jut eszembe,jogosan elképzelhetőnek tartom, ezek után a papi, egyházi pedofilia robbanásszerűen lelepleződik??
Az áldozatokat az elemi felháborodás erősen védi a táradalom és követeli a további leleplezéseket.
Lehetséges???
Toller Béla
Tény, hogy már magát vagdalja a dagadék ! Amit csintalan a protestáns maffiáról mond, az teljesen igaz. Ha sikerülne nekik kimosni ezt a novákot, valami ájtatos dumával, netán a parlamenti szavazással hatalmon tartani - az a magyarországi református egyház közeli végét is jelenthetné - ergo, lássuk !
Csak Norisz és senki más
Retteg?! Dehogy! Egy lépéssel előrébb van!!!
Csak Norisz és senki más
@Peller Anikó: Tényleg?

"Ó, te drága Klementina, csak tudnám, hogy merre jársz?"

Férfi létedre ilyen hülyeségeket írsz???
NKF
Csintalan is elhúzhatna már a büdös francba! Na meg az összes szarházi politikus!
Sámannus
Azt hiszem egy srác vonat elé vetette magát. A fidesz szerint ez kicsi büntetés, mert nem sok volt neki hátra. ezek nem érzékeiik, hogy valójában búnelkövetők.
Cherry
Már megint kibújik a felelősség alól ez a zsiros elmegeteg patkány, várom mikor állnak már ki a meghurcolt haverok és nyilvánosságra hozzák , ennek a büdös cigánynak a mocskos dolgait,
Csak Norisz és senki más
@NKF: Megártott neki a verés??? Azóta beszél hülyeségeket!!!
simmering73
A 2/3 birka bálványa, a streetfighter, a rettenthetetlen nindzsa maga alá piszkolt. A fidkány trollok meg próbálják tisztára nyalni a seggét.
simmering73
@Pálinkás Pál: A nép nem ébred. Bár a mostani tüntetésen zúgott az "Orbán takarodj", de ahogy ez a két picsa lemondott, a nép szétszéledt. Miért? Pedig tudják, hogy Orbán utasítására történt minden.
esperanza
@dr. prédikátor: Sajnos " egy fecske nem csinal nyarat". (sem 2)
Pálinkás Pál
@simmering73: mert gerinctelen, szar lett a magyar..!...az ősök forognak a sírjukban...vajh mit szólnának nagyjaink hogy 14 éve egy retek cigány uralkodik...a nép meg csak tűri...
Pusztai
Az ellenzék megint szinte békén hagyja a geczit, zárótűz alá kellene venni, de nem.
Kartáccsal lőnek a fidesz felé.
Namely
Csintalan :D
Látom minden súlytalan idiótát előkotornak a kuka aljáról.
telegdilaci
@Pálinkás Pál:Szerintem nem úgy néz ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.