Kocsis Máté nagyon kiakadt.

Páros lábbal szállt bele Kocsis Máté a "DK-közeli Telexbe": Kevés ízléstelenebb címet és cikket olvastam
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Telex számolt be arról, hogy eltávolították a Klubrádió oldaláról a kedden reggel még Bútorok cseréje? címmel elérhető véleménycikket, amit a rádiót működtető cég elnöke, Arató András írt a kegyelmi ügyről, Novák Katalin köztársasági elnök lemondásának körülményeiről és a botrány kirobbanása után a kormányoldalról kezdeményezett alkotmánymódosításról.

A cikk eredetileg a Kurvák cseréje? címet viselte, utalva arra a mondásra, hogy ha nem megy a kupleráj, akkor nem a bútorokat kell lecserélni. Az eredeti címet időközben Bútorok cseréjé?-re változtatták, de őrzi a Google archívuma, így az a változtatás ellenére a régi címmel is felbukkan a találati listán – írja a lap.

Kocsis Máté közösségi oldalán fogalmazta meg a véleményét a Telex cikkével kapcsolatban, ami a "Leszedték a Klubrádió oldaláról a kurvás-bútorcserés véleménycikket, amire ráugrott a Fidesz-média" címmel jelent meg.

A Fidesz frakcióvezetőjének elmondása szerint kevés ízléstelenebb címet és cikket olvasott annál, mint amit "a DK-közeli Telex ma produkált".

Ráadásul két női szerzővel végeztették el a piszkos melót. Történt ugyanis, hogy az Arató nevű romlott klubrádiós kommunista két családanyáról (Novák Katalin és Varga Judit) “Kurvák cseréje” címmel tett közzé írást vasárnap.

Kocsis Máté szerint a "máskor oly érzékeny baloldali politikusnők hallgatnak azóta is, akárcsak a külföldi pénzért versengő és Gyurcsányék kívánságait leső dollármédia".

Az általános felháborodások után Arató azt hazudta (ahogy a klubrádióban tanulta), nem is így tette közzé a cikket, majd amikor ez nevetségessé vált már a sajátjai előtt is, törölték azt.

Hozzátette:

Na, erre fel gondolta csak úgy a DK-közeli Telex, hogy a “hiteles és – természetesen – nagyon független tájékoztatás” érdekében írnak az ügyről, napokkal később, melyhez a képen látható címet adták.

Kocsis Máté a szerzőknek üzenve azt írta, "nem a jobboldali sajtó ugrott rá erre a gumicsontra, hanem minden jóérzésű ember", de úgy látja, nagyon igyekeznek "megszolgálni a jussukat, és a bagatellizálás is már jól megy".

A teljes bejegyzés itt olvasható:

A Klubrádió oldalán megjelent közleményben Arató többek között azt írta:

Az elmúlt napokban megint sok ok volt arra, hogy véleményt mondjunk a közvéleményt joggal felháborító eseményekről. Nem véletlen, hogy az emberek többségében forr az indulat, így bennem is. Meglehet, éppen a jogos felháborodás eredményezte, hogy az írásomat sokan félreértették, mások szándékosan félreértelmezték. Ezért a korábbi publicisztikámat visszavonom. Lehetőleg kerülni kell a félreérthetőségükkel indulatokat kavaró szavakat, még akkor is, ha mindig fennáll a valós veszély, hogy a leírt mondatokat szándékosan félremagyarázzák. Azoktól, akiket – akaratlanul is – megbántottam bocsánatot kérek.

Azt is megjegyezte, hogy a címet még publikálás előtt megváltoztatta, hogy elkerülje a félreértéseket: "Sajnos azonban egy technikai hiba következtében – percekre – nem az érvényes szöveg jelent meg."

Forrás: Facebook, Telex

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
Húgyos Máté, ha ízléstelen, hömpölygő szennytől áztatott cikkre vagy kíváncsi, menj az origora, a vadhajtásokra, vagy a nyilasfattyú Bayer Zsótti haverodat olvasgasd!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Húgyos Máté, ha ízléstelen, hömpölygő szennytől áztatott cikkre vagy kíváncsi, menj az origora, a vadhajtásokra, vagy a nyilasfattyú Bayer Zsótti haverodat olvasgasd!
Qqberci
Mártuska, csak nem találva érezted magad?...
Clavigo
Milyen faszán nézett ki ez a rottyantó,,a LisztFerencen,,,,,inkognitóban... a krétai " vonatozás " után.
rücsü41
Máté!Ha jártál általános illetve középiskolában akkor felismerhetted volna az "inkriminált" cikkben a hasonlatot amit az írók és a költők azért alkalmaznak hogy az olvasó jobban megértse azt hogy mit is akar mondani az író.Hogy megértsed az leírtakat közlöm veled hogy nem azt mondta Arató hogy a most lemondott nők azok kurvák, hanem csak annyit jegyzett meg hogy Orbán Viktor is azokat a módszereket alkalmazta amit egy kuplerájban szoktak, hogyha nem megy a bolt, akkor a lányokat cserélik.Itt nem ez történt?
Nessy
Drága mimóza lelkű Kocsis Máté! Nem szokta a lovagelvtárs szövegeit olvasni, hallgatni?? Tegye meg, és rájön, hogy ez a mondás, (ami öregebb,mint maga és a főnöke együtt) az ő szövegeihez képest udvarias.
RonaGyuri
Matyinkó túlteljesít: ő nem csak a NER-standard értelmezési hiátusról tesz tanúságot, de értelmi hiányosságai is vannak! =))
RonaGyuri
Az emberi pofátlanságnak tényleg nincsenek korlátai

A NER 5számú felkent lovagja, Zsóti felháborodott Arató szóhasználatán

A Párt központi napilapja még csavart egyet ezen a bugyuta marhaságon (minden épeszűnek egyértelmű, hogy nem két libát qurvázta le) és közreadta a „BAYER ZSOLT: Arató Andrásnak maradnia kell!
Ha tehetnék, az Andrássy út 60.-ban kínoznának jobboldaliakat – ilyenek, ilyenek voltak és ilyenek is maradnak.” című irkodmányt.
„Abban az iszamós, büdös, pöcegödör aurájú közegben, melyet nap mint nap összeken önmagával ” panaszkodik a szerző.
A „az Andrássy út 60.-ban kínoznának”-nak külön pikantériát ad a minap még elgondolkodtatónak vélt drága nagypapa árnyéka!
De az igazi móka nz az, hogy még a múlt században az ATV műsorában barátaival (az egyik a derék Lovas volt) egy teljes műsoron keresztül „büdös vén kurva” –ként emlegették a világhírű filozófusnőt! =))
dr. prédikátor
mÁTÉKA KISLÁNY TE BUZI!!! TE TUDSZ GONDOLKODNI ÉS OLVASNI??? TE MOCSOK KIS FÉREG TOLVAJ!!!
balos
@nejlontacskó: Mit vársz 1 buzinyilas buzzancs unokájától!A foszer mindig működő műfarokkal ossza a kultúrhát!
nejlontacskó
@KisTehen: libsi kettősmérce.
Na ne viccőjjé mán marha!
Hányszor hallottál olyant, hogy a Fidesz elhatárolódik, a szennyvízköpő Bayer Zsolt, valóban okádék stílusától???
simmering73
@KisTehen: Hülye vagy fidkány. És aljas is.
G.Freeman
@KisTehen: Elöször is nem mindenki liberális aki nem hajlandó a birkákkal együtt bégetni, mert van önálló véleménye is. Másodszor pedig önként változtattak a címen, az eredeti erős és félreérthető lett volna. Ez ki is derül a cikkből, persze ahhoz végig kell olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.