Deutsch Tamás úgy látja, nincs politikai válság a Fideszben, és konteós, aki szerint Orbán Viktornak mindenről tudnia kell.

Deutsch Tamás összevissza hadovált, majd beszólt a 444 újságírójának: "Önöknek kónteós elképzelése van a világról" – videó

A 444.hu Szekszárdon kérdezte Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét a kegyelmi ügyről. A politikus azt mondta a lapnak, hogy szerinte nincs politikai válság a Fideszben, Orbán Viktor pedig nem tudott a kegyelmi döntésről.

Különben is Deutsch Tamás szerint konteós, aki azt hiszi, hogy a miniszterelnöknek mindenről tudnia kell. Az interjú közben többször is konteósnak nevezte az őt kérdező riportert is.

Az EP-képviselőt a 444 Magyar Péter kormányzattal kapcsolatos állításairól is meg akarta kérdezni, ám Deutsch Tamás azt állította, hogy a Varga Judit exminiszter exférjének interjúját nem látta, nem hallotta.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ilyen és hozzá hasonló zülött, erkölcsi nullák járatják a lepénylesőjüket orbán érdekében, orbán mellett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tompika az ideális jelölt! Ő az állatorvosi lova a Fidesznek, a mai matyar politikai életnek és persze a választók "többségének"!! =))
Béla333
O1G alakította úgy a maffia rendszerét, hogy ő mindenről tudjon, még levegőt se vegyenek a sameszai az ő engedélye nélkül.
Most hogy kiderült az aljasságuk, most meg arra próbálkoznak hivatkozni, hogy szegény maffiafőnöknek annyi a dolga, hogy nem tudhat ő mindenről...???!!!
Mocskos szemét, tolvaj, oroszcsicska hazaárulók ezek mind! Börtönben a helyük, amit ezzel az országgal tettek!
kereső
Ilyen és hozzá hasonló zülött, erkölcsi nullák járatják a lepénylesőjüket orbán érdekében, orbán mellett.
dr. prédikátor
Tompi! csak ellenőrzött ,megbizható helyről vegyél szert!!! most is teljesen hülye lettél!!!
Dr. Proktor
Tompika nem egy észlény, de a szer a maradék eszét is elvehette...
jáger laszló
Konteós Tom ezt is +magyarázza de ne vedd komolyan mert nem igaz!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Nem olvasta, nem hallotta, nem tud róla. Kellenek ennél meggyőzőbb érvek a 444 újságírójában az ellenzék konteós gondolkodását meglelő D. Tompi részéről? Ugye, hogy nem?
Különben is: Atlanti óceán, Kamcsatka, környezeti hatások, amelyek vannak olyan fontosak mint a fideszféle gyermekvédelem, ám Orbán Viktor ezekre nincs hatással. Szerencsére.
Csak annyit fűzök hozzá, hogy ez a szétesett fickó, aki EP-képviselőként égeti hazánkat, s aki a maga állítása szerint egyetemi oktatóként bírja a jogtudományt, konteók nélkül kis megérett a konzekvenciák levonására. Az idő és a fidesz nekünk dolgozik.
C_3PO
Tomi! Konteós??? Neked inkább a sok szippantott cucc után...
Clavigo
Vazze... És ez a " toprongy " képvisel egy országot az EU- ban...(!?!?)
balos
@Clavigo: Legfeljebb a fideSS elnevezésű nyilas tömeggyilkosainkat!89 óta sajnos az országunk belsüllyedt egy olyan posványba,amit a sikertelen nemzethy bunkók a maguk hasznára mélyítenek!A tehetségtelenségüket a törvényeik kifacsarásával igazolják!Ehhez a megfelelő szennyes garni-túrhájukat nemzethy szarba csomagolva tálalják a génhibás családjaiknak!
csak úgy....
tominak csípte a nóziját a kokszi és így mer nyilatkozni...
Peller Anikó
"'"Orbán Viktor pedig tudott a kegyelmi döntésről."'"

Nemcsak tudott, de természetesen ő személyesen próbálta mosdatni a családja jó haverbarátját, amit jó lenne most letagadni.

Ki hiszi azt el, hogy a kedves nyálas Novák Katalína egyszercsak gondol egyet és kimosdat egy kisfiúdúgó nyomorékot (védő nyomorékot), mert ő olyan jólelkű mint a ménkű.

Mivel a viktorbán minden hatalmat a saját kezébe koncentrált, egyszemélyes katasztrófakormányzással ebben a harc nélküli háborús veszélyhelyzet kormányzással, ezért minden történésért ő egymaga felel. Akár tudott róla (akkor azért) vagy akár nem tudott róla (akkor meg azért). És mindegy volt e rajta sapka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.