A közigazgatási és területfejlesztési miniszter példátlan gondolatmenettel állt elő: Novák Katalin túlságosan bánta, hogy kegyelmet adott.

Navracsics Tibor eszmefuttatása: Novák Katalin bánatában mondott le – "Ez a kádári szocializmusban elképzelhetetlen lett volna"

Fotó: MTI/Balázs Attila

Ám ezt nem volt képes elmodani...

Én úgy gondolom, hogy ő végül azért mondott le vagy azért került olyan helyzetbe, amikor az egyetlen kivezető utat a lemondásban látta, hogy hozott egy olyan döntést, amely tévedés. Tehát amikor a döntést hozta, rosszul ítélte meg a helyzetet, és ezt, hogy bánja, hogy tévedett, nem tudta elmondani a nyilvánosságnak

– mondta Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter a KeljFelJancsi podcastban. Úgy gondolja, hogy Novák „lelkileg nem tudta rávenni magát”, hogy elmondja.

Magyarországon a demokrácia dolgozik, hát nézzük meg, hogy milyen következményekkel jár egy ilyen ügy. Ez a kádári szocializmusban elképzelhetetlen lett volna

– idézte a Telex a műsorból Navracsics szavait, aki úgy érzi, hogy Balog Zoltán is vívódik.

Forrás: Telex.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na ez a faszparaszt is védeni akarja. Mit meséljen el Novák? Hogy engedte lobbizni a szeretőjét és elnök létére azt tette amit kért ez a csuhás görény?? Balog vívódik? Egy nagy lószart!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Pont olyan csődtömeg vagy,,,navracsicska,,,, mint a kenyéradó gazdád ,,Felsőcsutkáról... Retekfejű,veszprémi svábbogár...
Horizont
Na ez a faszparaszt is védeni akarja. Mit meséljen el Novák? Hogy engedte lobbizni a szeretőjét és elnök létére azt tette amit kért ez a csuhás görény?? Balog vívódik? Egy nagy lószart!!
CsipkeRózsa
Azért Navracsicstól ilyen buta kifogást nem vártam volna.
jáger laszló
Tibi! Remélem ezt a baromságoz te sem hiszed L,mert én sem!!
Ne legyél már olyan naiv kérlek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Havanagi
Navracsicska ezt a baromságot már mint köztrágyasági elnök jelölt erőlködte ki magából.Ilyenekre számíthatunk,bárkit fog jelölni a pohos.
kereső
Na, végre! Megszólalt az "emberarcú" fideSS-kdnp-s is. Lelkileg nem tudta magát rávenni, hogy beismerje a "tévedését"?
Jajj, navra, ne süketelj már. Akkor hol volt novák katalin "lelke"- a lelkiismerete, az emberi-erkölcsi kiállása, amikor aláirt? Az csak akkor jött elő, amikor kiderült , hogy mihez adta a hozzájárulását- és ezzel együtt nyilvánvaló lett az is, hogy minden szólam hazug volt , amit a száján kiejtett a családok védőszentjeként?
Amúgy hogy jön ide a kádár-rendszer? Immár 14 éve orbán rendszerben élünk, és talán immár sokak számára is nyilvánvaló vált, hogy milyen egy erkölcsileg romlott, hazug rendszert is hoztatok létre. Nagy a te bűnöd navra, talán ezzel kéne foglalkoznod, nem a kádár-rendszerrel.
rücsü41
Tibor!Hogy lehet különböző társadalmi rendszereket összehasonlítani?Ha már mégis úgy döntöttél hogy összehasonlítasz, akkor miért nem a z osztrák-magyar királysággal hasonlítottad össze a helyzetet.Ott sem volt lehetséges a lemondás, és ha Novák nem az erkölcsi konzekvenciák miatt mondott le akkor ez a rendszer sem jobb a réginél.
justhpeter
Megállta röhögés nélkül. Ez a legnagyob teljesítménye a nagy mesemondónak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.