A Direkt36 információi szerint az egykori igazságügyi miniszter bízott a szerencséjében.

Varga Judit még 48 órával a lemondása előtt is hitte, meg fogja úszni a botránytMTI/Lakatos Péter

Varga Judit két nappal a lemondása előtt még nyomát sem mutatta, hogy aggódna a kegyelmi ügyben játszott szerepe miatt – tudta meg a 444.hu. A Direkt36 úgy értesült, hogy Varga február 8-án az európai országok nagyköveteivel találkozott a norvég nagykövetségen.

A politikus itt a Fidesz várható listavezetőjeként nyilvánult meg, arról beszélt a diplomatáknak, hogy szerinte mi várható az EP-kampányban.

A résztvevők szerint nem adta jelét, hogy aggódna a kegyelmi ügy miatt, kedélyesnek és magabiztosnak tűnt. Amikor szóba került a téma, annyit mondott, hogy miniszterként nem volt más választása, mint hogy ellenjegyezze a Novák Katalin által elfogadott kegyelmi kérvényt.

Ki vagyok én, hogy megkérdőjelezzem a köztársasági elnök kegyelmi döntését?

– mondta az egyik résztvevő szerint.

Pár órával később azonban Orbán Viktor nyilvánosan is a köztársasági elnökre tolta a felelősséget, amikor bejelentette, hogy alkotmánymódosítást nyújt be. A helyzet innentől gyorsan eszkalálódott, Varga körül is elfogyott a levegő. Február 10-én Novák lemondásával egyidőben be is jelentette visszavonulását a közélettől

Forrás: 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
@lusta: érdekes, mindketten több nyelven beszélnek, több mint 10 éves fideszes előéletük van,
És 1xrre buktak.
A poén: most nem tartom kizártnak kibékül férjével, - nem volt harag köztük kifelé,- és ketten qrvára meg tudnák borítani a fideszmaffiát.
Álmodom???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Tyényleg ki is ő? Egy nyolcvanadik senki, aki csreszabatos. Annó érdekes módon Dávid Ibolya megkérdőjelezte. Ebből is látható kik is vannak a pedofilsimogató föld-trafik tolvaj ártunkban és qurmányunkban.
Béla333
Azért a Dekázó némbernek nem az volt a legnagyobb szemétsége, hogy aláírta a Kató kegyelmi határozatát, bár ez is igen nagy aljasság!
De már rég meg kellett volna buknia pl. a Pegasus ügy miatt vagy éppen Völnerék bűncselekményeiben játszott szerepe miatt!
Úgyhogy egyáltalán nem baj, hogy visszavonul...!!!
Pusztai
@lusta: érdekes, mindketten több nyelven beszélnek, több mint 10 éves fideszes előéletük van,
És 1xrre buktak.
A poén: most nem tartom kizártnak kibékül férjével, - nem volt harag köztük kifelé,- és ketten qrvára meg tudnák borítani a fideszmaffiát.
Álmodom???
CsipkeRózsa
Varga Juditnak nem kellett a szerencsében bíznia, hiszen nem is gondolhatta, hogy le kell majd mondania.
Ebből is látszik, hogy kizárólag Orbán Viktor parancsára mondott le.

Novák Katalin esetében is látszik, hogy nem önként mondott le, mert akkor nem utazik el a világ végére, hogy s.o.s. még aznap délután vissza repüljön, a másnapi programot lemondva a vendéglátójánál.

Gulyás rosszul hazudik, hogy Orbán utólag értesült a két nő lemondásáról! Orbán akarta a kegyelmet megadni a bűnösnek, és Orbán akarta eltávolítani is Novák Katalint és Varga Juditot!
Eladott Ország
Karrierhírek a NER-ből: Varga Judit végre letépheti láncát és megvalósíthatja sokéves álmait...
twitter.com/444hu/status/1676916538966700032/photo/1
Nyírfa
Azért elképzelem, és jól esik látnom lelki szemeim előtt, hogyan olvadt le a magabiztos mosoly Varga arcáról. Judit, már nem szántja fel Orbánnal Európa színpadát, pedig készült rá, nem kicsit.
Így járnak a csalók, Lesznek követői, szépen, sorban.
Hogy Orbán mikor kerül sorra, előbb vagy utóbb...? Előbb vagy utóbb, de sorra kerül.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 12:31 ☻ Novák Katalin 48 alkalommal hozott kegyelmi döntést kiváncsian várjuk melyek voltak azok. A szélhámos román cigány geci vezetésével elég volt egy kegyelmi ügy, a családbarát rohadt tróger bandának.
Másik pedofil-ügy is van az Orbán család körül – neki köszönheti Tiborcz és famíliája a földjeiket! ELTÜNTETNEK EGY OLYAN ÁLLAMI SZERVEZETET, AMIT ORBÁN VIKTOR PEDOFIL ISMERŐSE VEZETETT!
pestibulvar.hu/2024/02/14/masik-pedofil-ugy-is-van-az-orban-csalad-korul-neki-koszonheti-rahel-es-tiborcz-a-foldjeiket/
Eladott Ország
@Maccska: Pedofil háló csak a jéghegy csúcsa + az elsíbolt ezer milliárdok, Magyarország Európa koldusháza lett és még ez nem a gödör alja...
twitter.com/SzabadonMagyar/status/1758530239280341181/photo/1
teuton
@Maccska: Es mi lett a vege, a FARKASbol nem lett barany, hanem BIRKA! Nem tert JO utra, hanem SZELSÖJOBBra valtott, eladta magat a fitymaffianak, es a ciganyok szavazataiert több milliardot lophatott el, de igy kibujt az ujabb büntetes elöl. Gyözike is felugrott ugyanerre a vonatra. Szoval akkor ez a ciganyok vonata, a potrohos kolostormalactol kisgrofoig...
teuton
@Pusztai: Almodsz! Csak nem kepzeled, hogy 2,5 millio egybites birka barmi miatt kiabrandulna a fideszhiteböl??? Legfeljebb akkor lesz gondjuk, ha a Messiasuk a statarialis birosag itelete miatt egy falhoz allitva vegzi. De ez meg csak az en almom...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.