Ebéd közben olvasom, hogy "az Alkotmánybíróság elnökének hatáskörét ideiglenesen a korelnök, Salamon László gyakorolja" – írja "Az eszem megáll" című Facebook-posztjában Havas Henrik.

Havas Henrik Kocsis Mátéról és az Alkotmánybíróság leendő elnökéről: "Az eszem megáll!"
Fotó: Youtube/ATV

Salamonról így vélekedik:

Jóindulatú, nagyon buta ember. Annak idején, ha megtudtam, hogy interjút kell csinálnom vele, a hideg kirázott, mert egyetlen normális, magyar mondata sem volt.

Majd a következő áldozat:

Az meg meg sem lep, hogy az alkotmánybírósági elnökségre idősebb Lomnici Zoltán az esélyes. Ő az a típus, aki a végrendeletét azzal kezdi, hogy a saját temetésén ő akarja mondani a búcsúbeszédet.

"Azért elgondolkodtató, hogy egy Kocsis Máté jelenti be, hogy ki lesz az új köztársasági elnök" – teszi még hozz Havas.

Forrás: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Várt is valaki mást ettől a pedofideszes, nemzethy állkeresztény gittegylettől ?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Várt is valaki mást ettől a pedofideszes, nemzethy állkeresztény gittegylettől ?!
Aki Én
@Maccska: a kérdés az, a fidesznek ki hisz ma még.
Ahogy látom, csak egysíkú, buta, félkegyelmű eszelősök.
izéke
@Aki Én: macsek magára vette a nem túl hízelgő jelzőidet :)))))
NKF
Kocsis frakcióvezető ,bejentette! Na és?
jáger laszló
Az őrültek háza készen áll!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ceni
@Maccska: Mi van az ellenzék kezébe ezt kéne felfogni azoknak az okostojásoknak akik állandóan ezen lovagolak. Hát semmi mindend leural akormánypárti média. Ami meg a Hav ast illeti a kisujjába körme allat is több van mint annak aki most bírálja.
Giovanni Alba
A Havas által készített riportokat vissza lehet keresni, így mindenki eldöntheti, mennyire szavahihető. De a nagy kérdés az, hová süllyedtünk, ha már az államfőjelölt bejelentése egy frakcióvezetőre hárul? Nincs erre egy hitelesebb figura?
szaboria1
@ceni: Igazad van azok akik nem éltek felnőtként a nagy rendszerváltáskor semmit sem tud.
Nessy
Ilyen komoly dolog egy államelnök "kinevezése"! Ugyanis a "választás" szót felejtsük el! "Sál a Sándor palotában"! Költséges dekoráció!
Aki Én
@Maccska: nem tudom. Aki kritizálja a hazaáruló gazdádat, az nekik hisz? Nem nekik kell hinni, hanem a szemünknek.
Hülye ne legyél!
G.Freeman
@Maccska: Nem a politikusoknak, a szemünknek kell hinni kis butus. Ahhoz persze ész is kell hogy fel is fogjuk azt, átlátva bármilyen színezetü ködösítén.
leszholnapis
@Giovanni Alba: orsos ebböl is kivonul mert a pakliban a bukás is benne van
csak úgy....
@Giovanni Alba: várjá csak..., a fideszre gondolsz azzal a hiteles figurával kapcsolatban?
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 13:51
OK, értem én a viccet, együtt említed a fideszkát a hitelességgel. Jót lehetne derülni ezen, ha nem a bőrünkről lenne szó. Amerre fordul éppen a vezér, arra fordulnak a hívek, a kézcsókolom meg az alavju nénik. Ha meg kell dögleni, akkor alatta dögöljünk meg - ez egy elhíresült megnyilatkozás.
www.youtube.com/watch?v=1cFrkxapvi4&t=190s&pp=ygUtaGEgbWVnIGtlbGwgZMO2Z2xlbmkgaMOhdCBhbGF0dGEgZMO2Z8O2bGrDvG5r
csak úgy....
@Giovanni Alba: "Nincs erre egy hitelesebb figura? " - eredetileg te kerested a hitelesebb figurát, én csak csodálkozva rákontráztam! ;)
Giovanni Alba
@csak úgy...: ma, 18:00
Akkor megvan a félreértés kiváltó oka, azt hitted, a kútban keresem a világosságot. Nos, kérlek szépen, bármilyen hihetetlen is, ez nem La Fontaine meséinek világa, sokkal inkább az ezeregy hazugságé, varázslókkal, mágusokkal, dzsinnekkel és sokszor negyven rablóval, hogy jusson mind a Gyehenna tüzére, lehetőleg máma még!
Sámannus
Azt a két nénit azé gondolták hogy jó lesz, mert ők már nem mennek gyesre. Erre kidobják őket maguk helyett, pedig ez a Kakukk Marci jobban pótolható lenne. Most nézzetek még Tumpikára, hát má csak a fidesznyik roncstelepben bízzunk?
verőce21
A frakció jelöl...! Naná, hogy a frakcióvezető jelenti be.
rücsü41
Nincs ebben semmi meglepő már, hogy az új állam elnököt, a Alkotmány Bíróság elnökének a személyét az uralkodó párt frakció vezetője jelenti be.Ez jól mutatja, hogy ebben a rendszerben az Országgyűlésnek semmi köze nincs, és azt is jól jelzi, hogy az ilyen bejelentés egyáltalán nem leplezi azt a hatalmi arroganciát, hogy itt csak a hatalmon levők diktálnak, az állam elnöke nem az ország elnöke, hanem csak a hatalmon levőké, és az Alkotmány Bíróságban sincs biztosítva a paritásos működés, minden alkotmány bíró a hatalmon levők által jelölt személy lesz.Voltak a "fijuk" annyira buták ,hogy ezeket a tényeket tagadni sem akarják, annyira biztosak.A kiegyensúlyozottságra egyáltalán nem törekednek.
balos
@Csak Norisz és senki más: Azt hittem magyar?
balos
@rücsü41: Mit vársz a tornából is felmentett korán megrokkant nemzethy gyilkosainktól!100 év is kevés lesz,hogy a szart amit itt hagynak maguk után az Isten adta nép kitakarítsa!Bár ahogy kinéz előbb leszünk újra gyarmata a keleti hordáknak!
balos
@Csak Norisz és senki más: Azt hittem,hogy ember írta,de már látom,hogy tévedni esetedben nem emberi dolog!
Nanya
Ha valahol csak nyomokban is felmerül a szexuális abberáció a máté gyerek csorgó nyállal veti magát a témába.
Csak véletlen lenne?
Szevasztok
Ismét itt vagy kedves Hering ,szépen megvásárolt a fidesz.
Clavigo
@Őrnagy: ...és te ki vagy ,,őrmikém ? De ha idézhetem a " nagyon nagy gondolkodónkat",, Tompikát... -" kijafaszom vagy ,te öreg" ..? Valami félhülye,,kiszáradt ,,szóógálat nélküli munkásőr ? Csak tippeltem... Szerintem te hülyébb vagy egy munkásőrnél...
Őrnagy
@Clavigo Gyagyás: Hogy én ki vagyok, az lényegtelen, de rólad mindenki tudja, hogy egy hungarofób húgyagyú gyagyás Sorosbérköcsög libkány seggfej vagy! Bár ennek sincs túl nagy jelentőssége amíg nem vagy közszereplő! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.