A volt amerikai elnök és a magyar miniszterelnök floridai találkozója nagyjából egy órát tartott, és a CNN forrásai szerint baráti jellegű volt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szép pár! A Capitolium ellen lázító a tv-székház szétveretővel! Egymásra találtak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
szóval pofátlanul megsértette az amcsik szuverénitását! =))
namihami
Szép pár! A Capitolium ellen lázító a tv-székház szétveretővel! Egymásra találtak!
Pusztai
@namihami: és ott is majdnem olyan idiótán kezelik a helyzetet mint itt.
Yoda69
Vajon most nem keverte trumpli orbant ordogannal?
Horizont
Erre büszke ez a dagadék?
Jó szarul néz ki orbán már nem azért, még Trampli is jobban néz ki mellette a maga 77 évével is.
Cherry
Két agyi sérült, szeintem egyik sem tudja ki a másik hahahahhahahah
lampa laz
Ebből nem derült ki, h miért 2 repülővel ment a dagi. Vagy azért, h ne tudják meg a felhők meg a jóisten, h melyikkel utazik, vagy a másik vitte tramplinak putyin rubelmillióit a kampányához. Ha az utóbbi, akkor ezt a szerencsétlen kolostor disznót csak postásnak használták.
KisTehen
libsik ... hol marad az orbán egyedül maradt baromságotok?
KisTehen
orbánnal már senki se áll szóba
Cherry
@Maccska: Te barom ennyit tudtok ??14 éve ez a zsiros elmebeteg van az ország élén,de mi köze Gyurcsánynak ehhez, te elmebeteg prolét, menj vissza a kocsmába te fogatlan panellakó,ahová való vagy , már unalmas ez a szöveg te sz@revő agyhalott !!!
Cherry
@KisTehen: Tudod ha lenne egy csepp eszed tudnád, hogy Trump azt sem tudja ki ez a zsiros proli aki ott van mellette, gondolja valami agyonzabált kinai házmester hahahhahhhhhhhhhhhhhhhhhha
sándorbence
anagy ámcsitudja hogy kilátogatta meg megmondtáka demensnek
orbánon látszikhogy aháborús évek duplánszámítanak
Eladott Ország
Lehet hogy a Trump Putyin Erdogán félék eltűrik Orbán autoriter stílusát, korrupciós, kleptokrata rendszerét, de el is fognak érte várni valamit cserébe. Nincs ingyen ebéd. Orbán szűrét eddig egyébként is mindenhonnan kitették, mint a macskát szarni. Mi a fővárosa? Bukarest ! Szerintem kb. ennyit számítunk a nagyvilágban. Tehát nincs nagy jelentősége. Ha nyer Trampli magasról tesz ránk. Ha nem nyer akkor majd a győztes viszont emlékezni fog erre. Ez az egy óra a magyar adófizetőknek minden pénzt megért. Ha Trump lenne az elnök, talán nem lenne háború, de az biztos, hogy már Ukrajna sem lenne.
Nessy
Tessen mondani erre az egy órás "baráti beszélgetésre" és egy fotóra, miért kellett két gépnek Floridába repülni milliókért!
Horizont
@Nessy: egyik a hordóhasút vitte meg mint kiderült a lánykáját a másik meg a Kakadut.
Nem fértek el egy gépen.
Yoda69
Ha Trump nyer, akkor varhatoan bekemenyit Kinaval szemben. Ezt nem tudom hogy nyeli le orban, ha mondjuk bojkottalni fogjak az akksi gyarakat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.