A korrupciós ügyben érintett egykori államtitkár először adott interjút azóta, hogy hivatali vesztegetéssel vádolják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Béla333: Bocs de nálam ez 10-es szorzó a kormánytag- és az egész kormány/és parlamentje ellen. És ezzel nem azt mondtam, hogy simont nem kell elitélni azért amit elkövetett, vagy molnár zsoltot, tóth csabát, baja ferencet, szekeres imrét-és majd mág jön szili katalin is- ha itt lesz az ideje- viszont szeretném ott látni a vádlottak padján puch lászlót, leisztinger tamást is az orbán Co társai mellett- bár ez a kör sokkal nagyobb, mint amire te gondolsz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
ha-ha-ha-ha
Szemforgató hazug disznó.
„nem követtem el bűncselekményt”
Szerintük nem is az. Ami jár az jár!!
Miért ne lennének politikus barátai?
Egy alomból valók, a többi is ezt csinálja csak még nem buktak le.
Horizont
@Maccska: 267 millió ??? Nevetséges a többihez képest.
Persze ha bűnös ítéljék el. Miért jár 7. éve a bíróságra ugyan???
Béla333
Völner nem csak magának gyűjtögette az adóforintjainkat, hanem biztos juttatott a maffia központnak is.
Így érthető, hogy még mindig haver a srác a maffiózóknál...
kereső
@Maccska: @Maccska: Ba, akkor nézzük a tényeket cicus. Simon az mszp elnökhelyettese költségvetéso csalást= be nem vallott jövedelmet ,követett el a külföldi bankszámlájára befizetett pénzekkel. Ezt a NAV tárta fel, az osztrák adóhatósággal közösen. Simon az eltitkolt jövedelem után az adót a feltárást követően befizette a költségvetésbe. Úgyhogy az államot ért kár megtérült. Az útlevelek meg?? Hiszen a koronatanú meghalt a rendőrség őrizetében- útban a kihallgatásra(kinek az érdeke???).

Völner- a fideSS kormány igazságügyi államtitkára, miniszterhelyetttesi rangban. Ebbéli minőségében 83 millió Ft "kenőpénzt" fogadott el - más szereplők előnyhöz juttatása érdekében- ezzel hivatali visszaélést követett el kormánytagként.
A "kenőpénz" adózatlan bevétel-ebben az esetben a teljes összeg jövedelem, amely nem szerepelt az adóbevalláásában, a jövedelem után nem adózott= költségvetési csalás.

Mindezt hivatalban lévő kormánytagként. Na, akkor az a kérdés- hogy a két eset közül melyik a súlyosabb "hiba"?, ahogy cinikusan völner fogalmazott. Egy párt elnökhelyettese- és egy kormánytag, méghozzá olyan kormánytag- akinek jelentős hivatali hatalom volt a kezében.

Szóval a simon ügyet ne hozd pariba a völner üggyel- mert a két cselekmény még csak össze sem hasonlitható.
Persze tudom, ez az egy nanonosok számára "ugyanaz"...de legalább ne terjeszd a tudatlanság propagandáját. Stimmt??

.
Menőmanó
@Maccska: Bezzony, és ha Welsz Tamás beszélni tudott volna... de a rendőrautóban elvették tőle a kedvét örökre.
Horizont
@kereső: Kösz hogy így megírtad. Na nem ennek a hülyének volt hasznos hanem pl. nekem.
Ez többet ért :)))
kereső
@Horizont: Lehet, hogy a "lányomnak mondtam", de úgy, hogy a menyem is értsen belőle:)))))))).
Béla333
@kereső: 08.04
Mielőtt Simont felmentenéd a politikusi korrupció vádja alol: tudtommal a mai napig nem tudott elszámolni, hogy honnan volt az a többszáz millió az osztrák számlákon, amikor ő volt az MSZP alelnöke (vagy mi!).
Nem kell a politikusok bűncselekményeit relativizálni!
Ha bűnt követtek el, akkor (mivel közpénzekről döntenek, abból lopnak!) kétszeres szorzóvak kapjanak súlyos ítéletet.
Az nem megy, hogy Pista bácsit vagy Mari nénit ugyanazért elítélik, amiért a politikusaink meg megússzák a büntetést!
kereső
@Béla333: Nagyon nem értetted amit irtam, tényket irtam le- és a két búntény közötti különbséget- és ez nem felmentés, és nem realtivizálás- hiszen éppen @maccska relativizálási mosdatása miatt irtam.akármennyire is bele akarod magyarázni az ellenkezójét, mivel úgy hiszed, hogy csak te hordod magadnál a bölcsek kövét.
kereső
@Béla333: Még annyit, ha te úgy látod, hogy egy sima pártpolitikus által elkövetett búncselekmény, és egy a kormányon lévő párt kormánytagja által elkövetett búncselekmény azonos megitélés alá kell essen, akkor te relativizálsz.
kereső
@Béla333: Bocs de nálam ez 10-es szorzó a kormánytag- és az egész kormány/és parlamentje ellen. És ezzel nem azt mondtam, hogy simont nem kell elitélni azért amit elkövetett, vagy molnár zsoltot, tóth csabát, baja ferencet, szekeres imrét-és majd mág jön szili katalin is- ha itt lesz az ideje- viszont szeretném ott látni a vádlottak padján puch lászlót, leisztinger tamást is az orbán Co társai mellett- bár ez a kör sokkal nagyobb, mint amire te gondolsz.
SÍva
@Maccska: Azért kíváncsi lennék "pártunk és qrmányunk" bankszámláira is az érintett bankokban vagy bárhol másutt! Bár mint tudjuk van aki a kp-t szereti és a zsebéből szedi elő a köteget!
Eladott Ország
Régen az Eszterháziak uralkodtak, most a szarháziak! Régen irányított a fáraó, ma meg megy minden pofára, ó! Régen voltak az Eszterházyak és a Zichyk most pedig a szarháziak a stricik és gecik!
vacsi
Azaz fenyegetőzik! És nem lehetetlen, hogy be is jön neki...
Eladott Ország
Az már hónapok óta érzékelhető, hogy a Polt és a NER maffia az eltussoláson dolgozik. Ezt igazolja a bizonyíték megsemmisítése is. „Jó irányba halad az ügye a bíróságon, és nyugodtan jár a tárgyalásokra, mivel „nem követtem el bűncselekményt”. Hát persze, hogy nem követett el semmit, hiszen a mai rendszerben teljesen normális, és nyíltan a magyar emberek által elfogadott a lopás. Teljes lelki nyugalomba helyezték és tartják a faszit, a rendőrök még csak meg sem kapargatták, nehogy kiboruljon és mint a telefonos csevejben ígérteket "ha támadják borítani fog" beváltsa, mert ugye ebben az ügyben a szálak csak fölfelé vezetnek, nincsenek valamilyen alsóbb szintű államtitkárocskák akikkel elvitethetnék a balhét. Börtönőr: „A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja! Na mit romantikázik itt? Tűnjön el ...” ( Tanú)
coub.com/view/1p40tc
kereső
"264 millió forintba került az adófizetőknek Szijjártó Péter külügyminiszter három tavalyi útja egy holland luxusrepülővel, olvasom izzadó homlokkal az Átlátszón. Szerintem az egész Európai Unióban nincs olyan ország, ide értve a nálunk jóval gazdagabbakat is, ahol ezt bármelyik közpénzből munkálkodó meg merné tenni, és másnap ne kellene egy gatyában futnia a népharag elől. Neki is, a kormányfőnek is, aki megengedte, és a komplett kormánynak. Itt rohadjak meg, ha értem a saját honfitársaimat! Hogy a picsába nem lehet azt felfogni, hogy ezek a mi pénzünket szórják két marokkal? Mi abban a meg nem érthető, hogy ez a pénz mehetett volna arra, hogy ne ázzon be az iskola, hogy legyen fűtés a kórházban, hogy működjön a vasút, hogy legyen orvos? És ez tényleg csak aprópénz ahhoz képest, hogy ilyenek naponta, talán óránként történnek. Hogy nem lehet felfogni, hogy egy félanalfabéta gázszerelőből nem lesz negyvenakárhány éves korában egyik percről a másikra vállalkozózseni, hogy nincs az az Isten, hogy Orbán idős apja saját erejéből ott tartana, ahol, hogy felépíthetné Hatvanpusztát ezen a kontinensen úgy, hogy ne szívlapáttal hajtanák el a pereputtyával együtt a véreres francba? Miért nem érti az a sok barom, akit persze nem szabad baromnak nevezni, mert okosak ők, csak éppen nem látnak jól a gazdájuk és istenük dagadt valagától, hogy nem csak az ő jelenüket és jövőjüket élik fel ezek a hazaáruló gecik, hanem mindenki másét is, a gyerekikét, unokáikét, aki ebben az országban él, vagy próbál élni, mindenkiét? Tényleg oké, hogy gátlástalan gazemberek és törtető szukák martaléka az ország? Tényleg azért kell húzni az igát, hogy létrejöhessen ez a beteg, torz elit, ez a hatalom- és pénzéhes újgazdag réteg? Aztán merre tovább, drágaszép honfitársaim? Mert én látom, merre vezet ez a vakvágány. Konkrétan a semmibe, a pusztulatba. "
kolozsvaros.com/2024/03/12/tenyleg-azert-kell-huzni-az-igat-hogy-letrejohessen-ez-a-beteg-torz-elit-ez-a-hatalom-es-penzehes-ujgazdag-reteg/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok