A felmérést március 6. és 9. között készítette a Medián, 1000 fős országos reprezentatív minta telefonos megkérdezésével.

Medián-kutatás szerint márciusban a kétharmad közelében van azok aránya, akik úgy gondolják, hogy az ország "rossz irányba halad", és a többség (55%) kormányváltást szeretne. A Fidesz–KDNP népszerűsége nem csökkent a teljes népesség körében, de a politikai aktivitás növekedése miatt a "biztos" szavazóknál a támogatottság márciusra 53-ról 46 százalékra esett vissza.

Mégis visszaüt a kegyelmi botrány? Mélyrepülésben a Fidesz népszerűsége

Illusztráció: pixabay

A Medián szerint ez összefügghet a kegyelmi botránnyal, hiszen 97 százalék hallott róla, és majdnem kétharmaduk szerint Orbán Viktor viseli a felelősséget, és ezt még sok kormánypárti szavazó is így gondolja.

A köztársasági elnök, Novák Katalint váltó Sulyok Tamás még nem érte el az elődei ismertségi szintjét, mindössze a megkérdezettek 36 százaléka tudta pontosan megnevezni egy héttel megválasztása után.

Forrás: https://24.hu/belfold/2024/03/13/median-kormany-magyar-peter-kegyelmi-ugy/

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Sajnos még nem eléggé csökent a fidesz nevű maffia (fidesz nem párt) népszerűsége! Már régen börtönben kellene lenniük vagyonelkobzás mellett! Évtizedekbe fog kerülni azt a mennyiségű szart lemosni amit a magyar népre kentek. Az országot gazdaságilag totál csődbe vitték, a magyar népet megnyomorították, az ország nemzetközi tekintélyét lejáratták! Szégyen lett magyarnak lenni a világban! Magyarországon nem azért volt rendszerváltás, hogy nekimenjünk az EU-nak és a NATO-nak és a keleti diktátorok seggét nyaljuk, a qrva anyátokba!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Sajnos még nem eléggé csökent a fidesz nevű maffia (fidesz nem párt) népszerűsége! Már régen börtönben kellene lenniük vagyonelkobzás mellett! Évtizedekbe fog kerülni azt a mennyiségű szart lemosni amit a magyar népre kentek. Az országot gazdaságilag totál csődbe vitték, a magyar népet megnyomorították, az ország nemzetközi tekintélyét lejáratták! Szégyen lett magyarnak lenni a világban! Magyarországon nem azért volt rendszerváltás, hogy nekimenjünk az EU-nak és a NATO-nak és a keleti diktátorok seggét nyaljuk, a qrva anyátokba!
Péter2
Ébred a balga nép , a 14 év fideszes országbitorlását az országeladósítását , emberek 100 ezreinek szellemi torzóvá tételét, nehéz lesz helyre hozni , akár évtizedekbe is kerülhet az anyagi , erkölcsi károk felszámolása , főleg úgy , hogy azt a sok 1000 milliárd eurót amit kapott az ország az elmúlt 13 év alatt elherdálták , nem arra költötték amire kellett volna , elsődlegesen munkahelyek teremtésére kellett volna , de egyre több embernek tisztul a narancsköd , hogy ez a hatalmas összeg jó része hová került ! Úgy látszik van remény , el lehet söpörni azt a 2 millió x százezer szolgalelkű agymosottakat sajnos kár maradni fog sokáig ! !
Philip Marlowe
"A Fidesz–KDNP népszerűsége nem csökkent a teljes népesség körében, de a politikai aktivitás növekedése miatt a "biztos" szavazóknál a támogatottság márciusra 53-ról 46 százalékra esett vissza."

Jújjj! Aztaaaa!
Menten beszarok...:DDD
Pusztai
"Hozzátette, hogy nem érti, hogy miért ragaszkodik olyan görcsösen az általa betöltött pozíciókhoz, hivatalokhoz és tisztségekhez Balog, aki a miniszterként megtanult technikával csak „rendkívül homályos, nehezen megfejthető” dolgokat mond a kegyelmi botránnyal kapcsolatban.

Tarr Zoltán érthetetlennek nevezte, hogy az egyházon belül „nincsen ügy” abból, hogy Balog Zoltán kijárta Novák Katalinnál, hogy adjon elnöki kegyelmet a pedofil igazgatónak falazó K. Endrének, és ez hogyan fér össze „annak a Hold utcai német ajkú gyülekezetnek az értékrendjével, amely az elesettek, a szenvedők, az árvák segítésében évszázados hagyományokkal bír”.

Tarr Zoltán szerint sokan gondolják hozzá hasonlóan úgy, hogy Balog Zoltán nem maradhat püspök, hozzátéve, hogy „még nem találkoztam olyan református emberrel, aki egyetértene azzal, amit Balog Zoltán tett, és ahogyan ebben a helyzetben viselkedik”. A volt zsinati tanácsos szerint csak félnek ezt kimondani, mert azzal saját magukat komoly veszélynek tennék ki: „az emberek egzisztenciálisan félnek, a lelkipásztorok mindannyian függő helyzetben vannak”.
csak úgy....
csak nem a tróger pedók hozták meg az éhezö,nélkülözö ,sokszor átbaszott,meglopott magyarok eszét?
Pusztai
@csak úgy...: sokszor mondták, sosem tudni 1* valamikor de mikor és mitől borul ki a bili.
utolsó csepp?

félek, amilyen impotens az ellenzék úgy fogják ezt is eobaszni mint 13 év alatt vagy 100 biztos kormánybuktató esetet.
Pusztai
@Aki Én: lehetne nagyszerűbb mondjuk 30_40%- al csökkent a népszerűsége.
KisTehen
ugye tudjátok, hogy ez csak a 2/3-ot jelenti ... ettől még a fidesz nyer
Horizont
Meglett a banánhéj. Kár, hogy ebbe belerokkant jó sok kisfiú. De reménykedjünk.
Mindennek vége lesz egyszer, orbánnak és NER-nek is.
Mindent leépítettek ami a kisembereknek jó volt, bekebelezték az országot, magántőkealapokba menekítették a közpénzt ami a magánvagyonuk lett, veszélyhelyzet van már 4 éve egyedül Európában, szélsőjobbra tolódtak, a diplomácia megszűnt Szijjártó tobzódik, infláció, államadósság, falvak tönkretétele, a főváros kisemmizése, karaktergyilkosságok tömkelege, luxusrepcsizések, frakció és kormány kitelepülése, ellenvéleményt nem elfogadó, kritizálást se, ellenségképek mantrázása, Unió, NATO -val írott és íratlan szabályok be nem tartása, szar emberek pozícióba rakása, egyre több és még sorolhatnánk vég nélkül.
A kegyelmi ügyet nem tudja orbán lezárni, nem tud kikeveredni belőle és ez lesz a veszte.

Itt van egy cikk. Igaz 2023-as, de most díjazták az újságírót. Én nagyon ledöbbentem rajta.
www.valaszonline.hu/2023/08/07/orban-rahel-tiborcz-istvan-36-luxusingatlan-projektjet-galeriaval-vagyon-magantokealapok-bdpst/?fbclid=IwAR2TjOq0d_ymAxUqE7K7bQcBCTiX31xNNBbRyroRvaXcLjK71o8dkQwMbKI
KisTehen
@Horizont: hagyd már a libsi hazudozást

annyi támogatást kapnak a gyerekes családok, amennyit soha előtte
Liberálkiller
Azt olvastam egy másik baloldali szennyszarban, hogy a geci propelleres senkiházi tetveket kibasszák a picsába és átalakítják valami bulváros faszlapnak. Ebből eddig nem látok semmit! "Aki én" buzi, "csak úgy" szopok, simmerifasz és bűntársai! Meg vannak számlálva az elbaszott napjaitok! Hahahaha na tünés a picsába! Hahaha
verőce21
Egy összeurópai választáson a Fidesz-KDNP lavinaként tarolna mindenütt...!
Horizont
@verőce21: te csak hiszed. hahahahahaha lavinaként meg tarolna???
Szegény te, bilibe ér a kezed és felébredsz.
csak úgy....
@verőce21: na megjött a jósdás agresszív malacka! :)
verőce21
Inkább Orbán "diktatúrája" mint a lipsik demokráciája...! :)
verőce21
@csak úgy...: Téged meg szélnek kéne ereszteni…egy kéményen keresztül...!
csak úgy....
@verőce21: az agressziv kismalac cseresznyét eszik a körtefán. Arra megy a róka.
- Mit eszel kismalac?
- Cseresznyét.
- De ez egy körtefa...
- Kuss. Hoztam magammal.
csak úgy....
@verőce21: feléd is van követelése az eu.-nak? na halljuk mit loptál,sikkasztottál ,hogy egy diktátort védesz? malacka, 0rbán után mész a "böribe"! :)
Eladott Ország
@Liberálkiller: @illiberálistakony: ma, 16:35 ☻ Európa motorja. Jut eszembe, 2010 óta hányezermilliárdot szórt el ez az Orbánbanda mindenféle presztizsberuházásokra, látványelemekre, külföldieknek odaadományozgatásokra?! A lakosság közel 40 százalékának jövedelme nem tesz lehetővé, hogy a korábbi szinten tudjon élni...
uploads.disquscdn.com/images/df135a789d0d0e9e1e90fdcc4a389fe3c54ac9c0a656accfb5be1aae67b830bb.jpg?w=800&h=204
Orbán és ismerős családjai, illetve az oligarchái viszont durván 4000 mrd-ot vágtak zsebre, amit a magyar nép boldogan ad a feudális uraiknak nincs itt semmi probléma.
- Bözsi néni, maga hol tartja a megtakarításait? - Az emlékeimben, kedvesem.
-Marika néni most, hogy jön a tél, dupla annyi a kaja ára és 47 ezer forint a nyugdíja fog változtatni a megtakarítási stratégiáján? -Nem aranyom, én csak simán éhen döglök.
Urbi et Orbi. Unortodox, illiberális siker. Mi így vagyunk faszagyerekek. „lehet hogy az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik...” "Ne azt figyeljétek, amit mondok, hanem amit csinálok!"
youtu.be/S7RpZ5ObrfQ
dr. prédikátor
az impotens ellenzéknek most kellene nyomulni és nem egymást basztatni!!!
Horizont
@verőce21: 16:48
Húha azért ez nagyon durva volt. Kár hogy nem működik a moderátor.
csak úgy....
@Horizont: ö így emlékezik meg a zsidó öseiröl!
vitriol
Mondanám, hogy éppen ideje már, hogy megszünjön a népszerűségük. - De ide inkább az a közmondás illik, hogy : "Eső után köpönyeg!" Mert, ha még ezután kerül sor a vétkesek megbüntetésére, az már nem hozza vissza sok magyar ember normális életét és
Magyarország elcseszett jó hírét!
csak úgy....
@vitriol: ne légy pesszimista! az elkobzott javakból minden megváltozhat!
jáger laszló
Máris jöhet jún,9 az ítélet napja amikor a magyarok szavaznak!
Remélhetőleg jól!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Az a csoda, hogy egyáltalán repül még ...
Yoda69
Nagyszeru. Remelem balogzoltan puskok es pedofil haverja K.endre meg sokaig temat szolgaltat az ellenzeknek.
Most latszik a DK 800 orszagos plakatjai kezdi elerni a celjat.
LászlKovács
@csak úgy...: Ezen el lehet gondolkozni. Szerintem ez kellett egy kis ébresztőnek, csak nehogy megint kómába essünk! "Hicceltetni" kellene a vasat valaki/k/nek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.