Az előző miniszterelnök-jelölt úgy véli, hogy Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter nyilatkozatai egy pszichopata férfi képét festik le, és megjegyezte, hogy a szakértők majd megállapítják ennek valóságalapját.

Hódmezővásárhely polgármestere közösségi médián keresztül fejezte ki támogatását Magyar Péter iránt, és kijelentette, hogy minden segítséget megadna neki, mert a cél, hogy valaki leváltsa Orbán Viktort. Márki-Zay Péter felvetette, hogy pártja Európai Parlamenti listavezetőjévé nevezze ki Magyar Pétert.

Orbán leváltása érdekében bármire képes lenne Márki-Zay Péter – Még arra is, hogy pártja listavezetőjévé tegye Magyar Pétert

Fotó: Marki- Zay Péter Facebook oldala

Varga Judit elbeszéléséből egy pszichopata férjet láthatunk, aztán majd a szakemberek elmondják, hogy ennek mennyi az alapja. De valójában nem ez a probléma, sem Varga Judittal, sem Magyar Péterrel

- mondta Márki-Zay Péter. Szerinte a közvéleményt nem az foglalkoztatja, hogy milyen volt a házasságuk és a lényegesebb kérdés nem Magyar Péter mint férj, vagy a mentális állapota. A bizonyítékok és a nyomozás fényében a volt miniszterelnök-jelölt szerint a kormánynak el kell buknia, ugyanis szerinte Magyar birtokában lehet még olyan információ, amelyekkel képes lehet megrendíteni a jelenlegi rendszert.

Forrás: https://index.hu/belfold/2024/03/30/marki-zay-peter-varga-judit-magyar-peter-pszichopata-ferj-hangfelvetel-fidesz/

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
NKF
MZP egy bukott f@sz! Meddig lüktet még?
Peller Anikó
Mert mindegyik hülye azt hiszi, hogy majd ő egyedül dönti a kormányzót.

Ha felfognák végre, hogy csak egy stabil összellenzéki összefogással lehet valamit tenni, de nem.

Aki úgy kezdi, hogy a gyurcsánnyal nem, az máris keresztbetett kormányváltaláásnak. Ebbe a csapdába már belesétált a makizé, a botka, a donát és most a magyar pál péter vagy mia szösz.

Tessék mindenhol megegyezni, azta szakra...
Pusztai
mARADJUNK ANNYIBAN A LEGTÖBBSZÖR BUKOTT POLITIKUS, oCSMÁNY vIGYOR!
6x bukott.
Pusztai
@Pusztai: Ja és a magyar történelemben legtöbbet lopó politikus, szintén a sperma.
0 vagyonnal Soros fizetéséből élve lépett a politikába, mára 1000 mrd nagyságrendben mutatható ki neki és családjának a vagyona.
KisTehen
@Pusztai: gyurcsány meg a legkevesebbet bukott politikus ... 1x bukott
Csizmás Kond
...erősen éghet a valaga a hatalom megszerzése érdekében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.