A ferencvárosi polgármester azt merte mondani, hogy elhiszi, miszerint Varga Judit éveken át lelki és fizikai abúzusban élt volt férje mellett.

Egyre inkább kezd eldurvulni a helyzet Magyar Péter körül, és a férfi immár a politikai paletta minden oldalával kezd összeveszni, ha azok valamilyen bírálatot mernek megfogalmazni vele kapcsolatban. A volt igazságügyi miniszter közösségi oldalán Magyar Péter második zsarolási kísérletére úgy emlékezett vissza, hogy amikor Magyarral idén januárban közölték, hogy a Közútban és a Bankholdingban betöltött pozíciói meg fognak szűnni, akkor egy úgynevezett 24. óra elnevezésű Signal csoportot hozott létre, amelyben Gulyás Gergelyt és őt fenyegette, hogy ha nem állítják vissza azonnal az eredeti állapotot, akkor ellenséggé válik.

Jobbra és balra is odavág Magyar Péter – Gulyás Gergelyt zsarolni próbálta, míg az őt bíráló Baranyi Krisztinát álellenzékinek nevezte

Varga Judit azt állítja, Magyar az állásai védelmében zsarolta meg Gulyás Gergelyt     Fotó: MTI

Egyre tisztábban látszik, Varga Judit egykori férje az ellenzék részéről sem bírja – vagy inkább nem tűri – a kritikát. A Varga Judittal készült Frizbi- interjú kapcsán Baranyi Krisztina, Ferencváros baloldali polgármestere is megszólalt, aki a volt igazságügyi minisztert ért éveken át tartó lelki és fizikai abúzusról a következőket mondta:

„Nem Varga Judit győzött meg, hanem Magyar Péter maga azzal a Facebook-poszttal, amit a HVG-cikk megjelenése előtt tett közzé, és azzal a támadással, a szóhasználata, a hangvétele, minden tipikus példája volt annak, ami egy bántalmazó kapcsolatban történik” – fogalmazott a politikus.

Jobbra és balra is odavág Magyar Péter – Gulyás Gergelyt zsarolni próbálta, míg az őt bíráló Baranyi Krisztinát álellenzékinek nevezte

Baranyi Krisztina megkapta, hogy ő egy álellenzéki      Fotó: Facebook/Ferencváros

Természetesen nem maradt válasz nélkül Baranyi megszólalása, és Magyar egyszerűen álellenzékinek nevezte Ferencváros polgármesterét.

„Baranyi Krisztina pedig olyannyira ellenzéki, hogy a férje a Diákhitel Központ felügyelőbizottsági elnöke volt és a vagyonminiszter egyik jobbkeze"

– reagált a ferencvárosi polgármester kijelentéseire Magyar Péter.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
@Szegény Dzsoni és Árnika: Magyarország nem neked való hely, Hollandia a te hazád!
Szerintem neked licitálni kéne! Ez a te világod...
posztok.hu/images/2024/3/31/apamondta-974700750935351.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ezodabasz
@Pegero: Rajtad nem azért röhögnek itt mert vicces vagy...
Pegero
@Sakk Matt: Rosszul tájékoztatott anyád! Nem közösködött velem, hanem közösült. Az nem ugyanaz!
KisTehen
hajrá péter ... csak osztogasd a sallereket és kokikat :)
Dr. Proktor
@Sakk Matt: Cesare Lombroso azért többet látott volna bele...
Ezodabasz
@Pegero: Kinek képzeled magad büdösbogár? Ignorálsz, tényleg...brrüühhüü, minnyá sírva fakadok:(
Ignorálj bátran, de te nem úszod meg ha faszságokat röfögsz:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.