Magyar Péter bevallotta, hogy 2022-es országgyűlési választáson ő maga a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra akart szavazni, csak a gyerekei behúztak helyette a Fideszre, mert azt mondták neki: „az anyukánk a miniszter, és azért ilyet mégse csinálunk”. Varga Judit exe igazat adott közös gyerekeiknek. Akkor. 

Magyar Péter, Varga Judit volt férje Rangos Katalinnak adott interjút a Spinoza Színházban – számolt be a Telex.

Magyar Péterre a gyereki szóltak rá, hogy mihez tartsa magát: „Az anyukánk a miniszter, és azért ilyet mégse csinálunk"

Fotó: MTI

Magyar Péter szerint ő eleve politikai érdeklődéssel „volt megáldva”, ellentétben a volt feleségével, aki szerinte sosem akart miniszter lenni vagy közéleti szerepet vállalni. Így aztán „be volt vonódva a felesége munkájába” a házasságuk alatt, állítása szerint ő készítette neki a közösségi médiás bejegyzéseket is.

Most már azonban Magyar Péter is politikusnak tartja magát, legalábbis azóta, hogy március 15-én bejelentette, pártot szervez. Ha időben kapcsolt volna, akkor szerinte még bejegyeztethetett volna egy pártot, most már inkább már meglévő pártokkal tárgyal egy fúzióról, bár „párat már Tóni kilőtt. Volt, akit megzsaroltak vagy megvettek” – mondta Varga Judit volt férje.

Az interjúban Magyar Péter arról is beszélt, hogy a nyilvánosságra hozott hangfelvétel kapcsán ő előre átgondolta, „kire érdemes lőni”, Rogánt pedig eléggé népszerűtlen figurának gondolja Magyarországon, de a Fideszben is, így aztán támadhatónak is látja.

Orbán Viktort nem akarta támadni, mert emberileg más karakternek látja Rogánnál – az első kormánya alatt szerinte a miniszterelnöknek még voltak víziói, bár ma már nincsenek.

Magyar Péter azt is bevallotta, hogy a 2022-es országgyűlési választáson ő maga a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra akart szavazni, csak Varga Judittal közös gyerekei behúztak helyette a Fideszre, mert azt mondták neki:

az anyukánk a miniszter, és azért ilyet mégse csinálunk

Magyar Péter igazat adott nekik, és a Fideszre szavazott két éve. Ma már támadja a kormánypártot, ahogy volt feleségébe is beleállt. 

Forrás: Telex

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem kéne ennyire elmenni a demagógia irányába...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem kéne ennyire elmenni a demagógia irányába...
RonaGyuri
csak szólok: ez is egy DURVA JOGSÉRTÉS!!! =))
Havanagi
Ezek mindig gyerekekkel operálnak,amikor veszélyt éreznek.Majd választások előtt is berongyol a putris egy ovodába,ott fotózkodik az ártatlan kisgyerekekkel ,azt hiszi,hogy ezzel felmentést kap a bűnei alól.Utolsó nyomoronc!!!
csak úgy....
@Maccska: proli,neked a sok szaron kívül nincs más a fejedben?
Eladott Ország
"Választójognak nevezzük az állam polgárainak azon jogát, melynek során részt vesznek a közösség képviselőtestületének, vezetőjének a megválasztásában illetve a népszavazáson.
Főbb elvei
A demokratikus rendszerekben a választójog általános, egyenlő, közvetlen és TITKOS szavazással érvényesül.
A szavazás titkossága
A választópolgárok a szavazat tartalmának nyilvánosságra kerülése nélkül TITKOSAN adhatják le a szavazatukat."
RonaGyuri
@Eladott Ország: ennél sokkal durvább, hogy közvetlen befolyásolás történt! =))
Őrnagy
"Magyar Péterre a gyereki szóltak rá"

Ez vajon milyen nyelven van?
Nyírfa
Fogyatkozik a renoméja, vagy növekszik a tábora?
Őrnagy
@Nyírfa: MZP is így kezdte, és MP is úgy végzi, mint MZP.
Ez persze csak az én pártsemleges liberális magánvéleményem.
Itt csak egy biztos dolog van:
Én biztosan soha nem állok be se Magyar Péter, se Orbán, se Gyurcsán mögé! Aki mögé beállnék, az még sajnos nem kapott akkora figyelmet, hogy észrevegyem.
Menőmanó
@Őrnagy: Megint hazudsz. Minden szavadból süt az orbán imádat.
Őrnagy
@Menőmanó Gyagyás: Ezt mondja minden agyhúgyköves elmeroggyant seggfej, akinek a húgyagyú fejébe verték, hogy akinek nem kell se a Gyurcsány, se valamelyik új "Messiás", az "orbán imádó"

Szánalmasan hülye vagy Gyagyás!
csak úgy....
@Őrnagy: megint meglógtál a diliházból?
Horizont
@Őrnagy: Mindegy mit állítasz hazug módon, itt mi a kommentjeid alapján véleményezünk. És bizony te nem vagy se liberális, se pártsemleges. Te orbán seggnyaló vagy. Bizony.
Őrnagy
@Horizont Gyagyás: Semmi gond Gyagyás. Én liberális gondolkodó és kommentelő vagyok, ti akkora marhaságokat kommentelhettek agyhúgyköves elmeroggyant hungarofób Sorosbérköcsög seggfejek, amekkorát akartok (a vélemény akármekkora marhaság is, szabad), viszont én a ti agyalágyult kommentjeitek alapján alakítom ki a saját liberális véleményem (ami szintén szabad) rólatok húgyagyú gyagyás seggfejekről! :)))
kereső
Haggyátok már a "diplomás kommunistát" magának!
KisTehen
@Pálinkás Pál: akkor ne menjetek el
Cherry
Baromság megint szemét fidesz média,, a fele lemaradt mocskok, arról szól hogy M.P nem a fideszre akart szavazni erre mondták a gyerekei hogy a Mama fidesz miniszter illene neki is rá szavazni, rohadék mocskos szekta,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.