Összehangolt és átlátszó támadással készült fel április 6-ára – Magyar Péter tüntetésének napjára – a kormánypárti média. Vezető lapjaik címoldalán szombat reggel mindannyian azt a sztorit hozták le, hogy "Magyar Péter intézettel fenyegette meg gyerekeit". A sztori nem új, erről volt felesége, Varga Judit még Hajdú Péter Frizbi című műsorában beszélt több mint egy hete.

Ennyire fél a Fidesz? Összehangolt támadással tüzelnek ma a kormánypárti lapok, minden címlapon ugyanaz a lejárt sztori van Magyar Péterről

Magasabb fokozatra kapcsolt szombaton reggel a kormánypropaganda. A Magyar Nemzet, a Mandiner, az Origo, a Metropol, a Ripost és HírTV is címoldalon hozta le szombaton reggel, hogy Magyar Péter intézettel fenyegette a saját gyerekeit. Ez a sztori azonban egyáltalán nem új, erről még Varga Judit mesélt Hajdú Péter műsorában. Új dolgot tehát nem tudtak előhúzni a kormánypárti lapok, ezt a történetet ítélték a legütősebbnek a mai napra, amikor is délután gigatüntetésre készül Varga Judit ex férje, Magyar Péter.

Ennyire fél a Fidesz? Összehangolt támadással tüzelnek ma a kormánypárti lapok, minden címlapon ugyanaz a lejárt sztori van Magyar Péterről

A Magyar Nemzet azt írja, a személyes bosszúvágy és anyagi érdekek állnak Varga Judit exférjének a zsarolási kísérletei mögött.

Magyar Péter a saját gyerekeinek is komoly traumát okozhatott: „Elvette a gyerek telefonját és azt mondta a telefonba, hogy a mama tönkretette az apát, ezért mindenkit börtönbe fog juttatni, titeket pedig intézetben fognak nevelni. A gyerekek teljesen megrémültek” – emlékezett vissza Varga Judit a Frizbiben. Mint mondta, Magyar Péter már a válásuk lehetőségének a felvetésekor fel akarta jelenteni, ahogy azt is igyekezett megakadályozni, hogy a nyilvánosság elé tárja, milyen rossz volt a házasságuk. Sőt, még kormánybuktatással is fenyegetőzött. – Mivel nem hagytam, hogy zsaroljon, most bosszút áll és beváltja azt, amivel fenyegetett. Ha engedtem volna, továbbra is szépen élne a pozícióiból, a havi több mint négymillió forint nettó fizetésből – mutatott rá Varga Judit.

Ennyire fél a Fidesz? Összehangolt támadással tüzelnek ma a kormánypárti lapok, minden címlapon ugyanaz a lejárt sztori van Magyar Péterről

Az Origo vitt egy kis friss csavart a lejárató, összehangolt kampányba, és Itt van Magyar Péter újabb áldozata: szexre akart kényszeríteni, fenyegetett és zsarolt egy fiatal nőt címmel hozta le vezércikkét szombaton. A lap szerint "újabb bizonyítékok kerültek elő arról, hogy Magyar Péter pszichopata módon támadja fizikailag és verbálisan a nőket".

Az Origo újságírója cikkben azt írja, 

Magyar Péter újabb áldozata került elő. A nő többek között leírta, hogy erőszakkal akarta szexre kényszeríteni az exférj, valamint azt is, hogy valóban egy narcisztikus beteg ember, akit magán kívül senki sem érdekel.

Az Origo cikke szerint

Magyar Péter saját maga vallotta be a nőnek, hogy tönkre akarja tenni Varga Juditot, és megdöbbentő, alpári stílusban szidta jelenlegi barátnőjét (akivel akkor éppen nem volt együtt).

A Metropol arról ír, hogy 

Magyar Péter tönkretette a saját életét, és most mindent el akar pusztítani maga körül.

A kormánypárti lap hozzátette,

Magyar Péter élete romokban hever. Elhagyta a bántalmazott felesége, kiderült, hogy egy narcisztikus pszichopata, a nagyobbik fia nem akar vele lenni, és elvesztette az évi több millió forintot fialó luxusállásait is. Csoda, hogy ezek után minden mindegy alapon mindent fel akar égetni maga körül?

Ennyire fél a Fidesz? Összehangolt támadással tüzelnek ma a kormánypárti lapok, minden címlapon ugyanaz a lejárt sztori van Magyar Péterről

A Ripost azt írja,

A baloldal legújabb messiásának nem számítanak sem családtagok, sem barátok, sem munkatársak. Egy dolgot tart csak szem előtt: hatalmat gyakorolni másokon.

Ennyire fél a Fidesz? Összehangolt támadással tüzelnek ma a kormánypárti lapok, minden címlapon ugyanaz a lejárt sztori van Magyar Péterről

A Ripost hozzáteszi, hogy

Magyar Péter a fizikai bántalmazástól sem riadt vissza.

Varga Judit nyilatkozatai szerint a verbális abúzuson túl Magyar Péter többször fizikálisan bántalmazta is őt.

Emlékszem, hogy egyszer terhesen nekilökött az ajtónak, már nem is tudom hanyadik gyermekemmel voltam terhes

– idézte fel Varga Judit, aki több bántalmazásról is beszámolt, az egyik ilyen alkalmat a Facebook-posztjában elevenítette fel: Magyar Péter megdobta könyvekkel az ágyban összekuporodva fekvő nejét, majd hozzávágta a nadrágját és a nadrágszíja csatja a hátán csattant. Összegez a Ripost a Varga-interjúbol.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
a fidesz fosik,fosott és fosni fog! :)
azt meg kell hagyni,hogy a tetvek mások lejáratásából kurvajók,- máshoz nem is igen értenek ha csak a lopást,hazudozást nem említem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a fidesz fosik,fosott és fosni fog! :)
azt meg kell hagyni,hogy a tetvek mások lejáratásából kurvajók,- máshoz nem is igen értenek ha csak a lopást,hazudozást nem említem!
KisTehen
libsi beetetés :))

minél jobban tüzelnek rá ... a birka libsik annál jobban bíznak a NERes magyarban
Pusztai
Amilyen elánnal támadja a fidesz Magyart abból arra következtethetünk, 100x jobban félnek mint Gyurcsánytól, mert ezerszer jobban támadják.
Gyurcsány egy mazohista, élvezi a karaktergyilkosságot, Magyar Péter meg ahogy halad fénysebességgel alázza a spermát.
KisTehen
@csak úgy...: a magyar pétered meg a lehallgatáshoz ért nagyon :)
KisTehen
@csak úgy...: jók voltak a mesterei, nem?

HAHAHA
csak úgy....
@KisTehen: ne untass barmocska,tartogasd az energiádat a fidesz utáni idökre!
- különben éhendöglesz!
Billibácsi
Tüzeltek gyerekek? Álljatok az ágyú elé és utána süssétek el! Nem sokan sírnak majd miattatok!
Nessy
Ez a válás utáni bolha cirkusz már egyre vadabb, pocsékabb lesz! Mindketten megtalálták az új partnert, miért kell ez a sárdobálás?
Béla333
A maffia arra számított, hogy minden ellenzéki pártba beépítette már a besúgóit, minden pártban ott vannak a gerinctelen emberei. Erre föl jön ez a sértődött Magyar Péter, akinek még pártja sincs és máris veszélyesebb a maffiára, mint az összes többi ellenzéki párt együttvéve.
Na ez az, amire nem számítottak.
Pusztai
@Nessy: na mé??

Elfedje a valós tényeket!!
A bűntetteket személyes pocskondiázással, mocsokkal elfedik, tudják 1 beírás ha kiderül a geczi tönkre tette az országot és ezer beírás ha Szájert elkapják egy ereszen.

Mások magánéletében imádnak az emberek vájkálni ezért tud a fidesz elképesztően nagy gazemberségeket elkövetni, mert csak kiköpnek a homokba és az állellenzék bekapja és megcsócsálja.

szerencsére én kurvára rühellem ezt, nálam a tények számítanak.
KisTehen
@csak úgy...: te is csak egy NERcsicska vagy barátocskám :)
szaboria1
@KisTehen: Tudod vannak a fideszben is akik nem 100%-ak az Orbáni eredményekben. Csak emlékezned kell Lázárt már egyszer a más hozzálás miatt menesztette Orbán. Ahogy elnézem most Lázárt megint előre fog törekedni.
KisTehen
@szaboria1: vannak jó fideszesek?

B++

HAHAHAHAHA
Cherry
Retkes tolvaj szemetek, ha annyira szar volt annak a ribancnak csak 1 bizonyitékot hozzatok fel szemét patkányok, hahah nevetséges a story,, tele a gatya zsiros rohadék cigány !!!
Yoda69
@Nessy: Ez a maffia modszere. Megprobaljak lejaratni Magyart. Penzuk, eszkozuk megvan hozza. Viszont kezd kontraproduktiv lenni. A megrogzott pedofideSS birkaknak, mint kistehen es tarsai nem kell, mert ezek a barmok akkor is orbanra szavaznak, ha O1G minden nap megeroszakol egy gyermeket. Viszont a bizonytalanok elgondolkodnak, hogy akit mar ennyire tamadnak az lehet hogy artatlan.
Aki Én
Ma, menjünk tüntetni!
Jó sokan leszünk, ez már biztos.
Pedig sem buszok, sem krupli, sem pénz.
KisTehen
@Yoda69: tudtodon kívül te is a NERt szolgálod :)
KisTehen
@Yoda69: védjed csak keményen magyart :)
KisTehen
@Yoda69: orbánnak ez az érdeke :)
KisTehen
@Aki Én: a közös imát majd mondjátok el az istentiszteleteteken

Mi atyánk, Magyar Péter,
szenteltessék meg a te neved;
jöjjön el a te országod;
legyen meg a te akaratod

ámen
Cherry
Aljas ribancnak1 bizonyitéka nincs de annyira fél ez a retkes cigány és bandája hogy mindent megpróbál. az agyi sérülteknek mint Maccska. Kis Tehén és a többi beteg elhiszi ezt a szemetet, de kevesen vagytok ehhez sz@r kis senkik ahhahahahh a népnek elege van a szemét rohadék tolvajokból,,,,,
KisTehen
@Aki Én: "mindezek ellenére választáson legyőzhető"

szóval akkor már nem kormánybuktatás?

ennyit ért a hangfelvétel?
csak úgy....
@Maccska: jól nyomod a fideszpropagandát, legalább a napi 5 froncsi megvan?
Yoda69
@KisTehen: Na ezt meg mibol szurted le? Azert alazzak 24/7-ben mert orbannak ez az erdeke. Ettol meg nem lesz a NER szolgaloja, inkabb ellenkezoleg.

@Maccska: Nem is az a lenyeg hogy a teljes valasztotabort atvegye. Ha elvesz 5%-ot a fideSStol epp eleg, hogy megroppanjon a NER. Mar megvan az orszagos part is. Most kerult fel a hir a netre. Atvett egy mar bejegyzett egyesuletet.
KisTehen
@Cherry: dobrev után magyar is kimosta az agyadat
KisTehen
@Yoda69: b+ saját maga vallotta be, hogy még megvannak a NERes kapcsolatai, és használja is azokat
Yoda69
@Maccska: vargajudit meg az ASZ vezerrel kurt felre, es valojaban ezert kellett lemondania, nem oedig a pedofil botrany miatt.
KisTehen
@Yoda69: azt mondod, hogy a pedofilbotrány csak egy nagy hazugság volt? mégse orbán utasította?
madlaci66
@Maccska: honnan derült ki? Mert valami fidess szenylap megírta?
Yoda69
@KisTehen: Nem mondtam ilyet. A fideSSes pedofilbotrany nagyon is ottvan, es orbanhoz ernek a szalak. Ennek aldoztak be novakot es vargat. de vargat menesztesenek valos oka az ASZ vezerrel valo kapcsolata volt, amit igazszagugy miniszterkent nem lephette volna meg. Egyikuknek tavoznia kellett volna, ha tovabbra is kurni akarnak. A pedofil botrany pont kaporajott nekik, hogy varga hoskent tavozhasson, mivel o nem hibazott, sot figyelmeztette is novakot hogy ne irja ala. O meg csak a szokasjog alapjan ellenjegyezte. Igy mar erted?
Feller_Peti
Pont a propeller ír ilyet?
Nem képmutató a részetekről ilyet írni?

Reggeltől estig, a hét minden napján, nem ti magyarpétereztetek?

Szerintem be vagytok ti szarva,
hogy a zorbán ismét pofán verdesi Sorost és a képmutató dollár baloldalt.
csak úgy....
@Feller_Peti: figyusz gyogyi, a propeller fideszes tehát ne ellenkezz vele!
örülök ,hogy legalább te nem feledkeztél meg 0rbán jóttevöjéröl, az öreg sorosról aki a gazdádat pénzelte...
Clavigo
@Yoda69: 11.58..varga joci nő..?? Nem is tudtam...DDDXDXDXX:):):)
Horizont
hahahahahahahaha micsoda egy szánalmas béna köcsög banda Rogánnal az élen.
Horizont
@Maccska: hahahahahaha nem fiút akart megerőszakolni? Csalódott vagyok! hahahaha
Pusztai
Régebbről:
"Ne feledjük, a fidesz kommunikáció legalapvetőbbek egyike a KARAKTERGYILKOSSÁG!
98 óta minden választásnál.és időközökben is -ha feltűnt egy fideszre veszélyes alak - alkalmazzák, és nem kímélnek senkit gyereket, szűlőt mindenkire fröcsögnek, hazudnak mocskolódnak.
...
"Felfoghatatlan számomra hogy vannak alapvető aljas fidesz kommunikációs pontok amiket majd 30 éve használnak, - van amit tovább fejlesztettek, újítottak,- de a fidesz ellenzék EZ ELLEN egyetlen épkézláb taktikát, módszert nem alkalmaz: esetleg cáfol és feljelent."
NEM!
A SZART VISSZA KELL LAPÁTOLNI, LELEPLEZNI!!
Fidesz ellen nem működik ha megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel.
Azonnal kell visszavágni !!!"
Pusztai
A fideszhívő sosem fog szavazni semmiylen fidesz ellenes pártra, civilre, a legnagyobb ellenérzése esetén max otthon marad.
Az alap: mindenkit gyűlölni aki nem fideszhívő, ez a legfőbb mozgató erő a szavazónál, és ez hit alapú, a ténye ezért nem befolyásolják.
Ennek kivitelezése a karaktergyilkosság, egyéneket aljas hazugságokkal, társadalmi, politikai csoportokat gyűlölet tárgyává tenni.
madlaci66
@Maccska: nem tudom megnézni, mert a vírusírtóm hatékonyan működik
Pusztai
"A fidesz legjobban támadható, legtöbb gazemberséget elkövető rohadéka a geczi.
MZP egyedül jobban, hatékonyabban, ütősebben és véknyába találóan támadja már évek óta mint az egész ellenzéknek csúfolt megélhetési politikai csődtömeg.
Ugyan ez elmondható Hadházyról, de ő az egész fideszmaffiát mutatja be .
Ez a két ember hatékonyabb mint az egész álellenzéki banda."

És csatlakozott Maygar,
Pusztai
A fidesz kommunikáció egyik alapja karaktergyilkosság, mivel személyekre szavazunk jövőre, már célirányosan kiválasztanak ellenzékieket és nekiálltak moskos, aljas hazugságokkal karaktergyilkolni.
.. Ennek a debil ostoba ellenzéknek az sem jut eszébe, elég lenne Ocsmány Vigyor aljas dolgait előszedni, bemutatni - nem is kell hazudni, rakat olyan aljassága, btk-ba ütköző ismert bűntette van aminek nincs eddig következménye, még csak fel sem jelentette az ellenzék.
Miért van, hogy határon túli média-sajtó 100x hatékonyabban mutatja be a geczi aljasságát?
Itt láthatóan beszari balfasz ostoba média csótányok, politikusok, elemzők vannak, miért???
Bödőcs Tibor: " A két nagy tragédiája ennek az országnak a kormány meg az ellenzék."
Yoda69
@Clavigo: Hat elvileg szult 3 gyereket, tehat hogy regebben no volt.
szaboria1
@Maccska: Meglepődnétek ha a volt alapitó fideszesek most a Magyar mellé állnának. Orbánt 1998 után sokan elhagyták ez is közre játszott, hogy 2002-ben nem nyert ráadásul a 2006-os után annyira tombolt Orbán, hogy jött a
grátzí klinika.
szaboria1
@KisTehen: Illemtan órára járjál inkább. Vagy nálatok így beszélnek?
lampa laz
A rogán féle irányítóköpont megfeszített tempóban szervezi kubatov vadállat rendbontóinak a mai feladatot.
viccesvigságok
Kubatov ebbe szerintem NEM vesz részt annál előrelátobb.Egyszer volt csak Budán kutyavásár meg tarkopaszok.
Feller_Peti
@csak úgy...: "figyusz gyogyi, a propeller fideszes tehát ne ellenkezz vele"

A magyar embereket gyalázkodó propeller (is) Soros György egyik szennylapja.
Balliberális dollárhazaárulók, TI írjátok,
hogy tönkre tegyétek a magyar emberek országát.

Példa:
Saját magatok buktattátok le saját magatokat amikor beallottátok.
Ezeket ti mondtátok el, dollárbaloldali hazaárulók, saját magatokról! :

videa.hu/videok/nagyvilag/check_out_what_soros_is_up_to_in_europe__chapter_3-3-george-soros-XQalzP3ZFMXdm1K1
videa.hu/videok/nagyvilag/check_out_what_soros_is_up_to_in_europe__chapter_2-3-george-soros-ACMYdswMpyUL0Ysw
videa.hu/videok/nagyvilag/check_out_what_soros_is_up_to_in_europe__chapter_1-3-george-soros-q8ZEHc0wXhAOZAxG

Emlékezz rá, és szívesen (SOROS) országellenes hazaáruló gyagyás.

Orbán Viktor miniszterelnök urunkat is megkörnyékezte Soros, ez tény.
Miniszterelnök úr ki is zavarta az országból, mihelyt mi, a többség megválasztottuk nekünk magyaroknak!

És ti balosok mit csináltok az amerikai Sorossal? :
Baloldaliak, most is Soros faszát szopkodjátok.

Eladtátok a becsületeteket, és a magyarságotokat. Hazaáruló, dollár baloldal.
Ezek vagytok ki. Ezt próbáljátok meg ferdíteni, relativizálni, kimagyarázni.

Takarodjatok az országból. Nem vagytok magyarok.
csak úgy....
@Feller_Peti: = egy shikari börbe bújt elmebeteg! :)
sokanvagyunk
Úgy tudom, ma politikai tüntetés lesz - és nem az Isztambuli egyezmény ellen...
simmering73
@Feller_Peti: Húzz a picsába shikari.
Eladott Ország
„Amely nép sötétségben él, ne zászlót vigyetek előtte, hanem lámpást.” ( Ady Endre)
twitter.com/janos_hary/status/1775397296819109962/photo/1
„Kormányváltó? Megváltó? Az alábbi írás nem Magyar Péter személye ellen, hanem a magyar társadalom érdekében született, minden politikai szereplőre vonatkoztatható, általános értékelési szempontként ajánlva a puszta kormányváltáson túlmutató rendszerváltást – mint közös minimumot – a politikai közösség figyelmébe.”
www.es.hu/cikk/2024-04-05/szentes-agota/kormanyvalto-megvalto.html
m73
@Feller_Peti: a kurvaanyádat te fidesz pedofil köcsög!:-)
Őrnagy
" A tüntetés alaphangját már az induláskor megadta: a „Mocskos Fidesz!”, illetve a „Nincs jobb, nincs bal, csak magyar!” skandálása. "

Ez nagyjából annyit jelent, hogy a tüntetők semmibe veszik a választások eredményét, nincs tolerancia a más véleményen lévőkkel, és egypárti (jobb és baloldal nélküli) diktatórára vágynak, vagyis kommunista, Sorosista globalista libkányok!

És természetesen aki ebből nem kér, az automatikusan "fideszes", mert ők így látják!
Feller_Peti
@csak úgy...: Balfasz. Magyarnak vallod magad, közben rágod a hazádat.
Szégyelljed magad. De nagyon-nagyon!
KisTehen
@csak úgy...: az ellenzék szarta össze magát, agyhalott :)
Géza
A kormány nem retteg, arra vannak lelkileg erre kódoltak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.