A DK elnöke azt mondta: Magyarnak csak személyi jellegű problémája van Orbán rendszerével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Fleto 11-ben megcsinálta a dk-t, szsbaduljon az mszp-től.
Mára bevette, koalában vannak, megmenti a 2%-os pártot a másik 1%-ossal, mikor épp az, hogy tisztulni hullani kéne a férgeknek.
Mikor tanul emg politizálni, szakmai tudással szart ért a fidesz ellen!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Magyar Péter a Facebook oldalán önálló bejegyzésben cáfolja az Index értesüléseit a Tisza Párt fővárosi indulásáról, ám a cáfolat úgy sikerült, hogy azzal inkább megerősítette a lap értesüléseit.

Ezek szerint pedig Magyar pártja három fővárosi körzetben indít jelöltet az önkormányzati választáson, amelyekben az ellenzéknek DK-s jelöltje van, aki egy az egyben áll a Fidesz jelöltjével szemben. Magyar belépésével e körzetekben biztos fideszes győzelem várható.

Magyar az eddigi felmérések szerint nem a Fidesztől vesz el szavazókat, hanem az ellenzéki szavazókat osztja meg, nagyjából megfelezi őket. Így a Fidesz jelöltjei simán nyernek ott, ahol az ellenzék közös jelöltjeként a DK embereinek abszolút esélye lenne a győzelemre.
nepszava.us/magyar-szerepe-egyertelmu-az-index-hire-alapjan/
rücsü41
Nem kellene lekicsinylően szólni annak aki kijelenti hogy Orbán Viktort akarja leváltan, mert Téged Feri már nem lehet!
verőce21
Az ellenzék nem ismeri fel, mekkora tévedésben él, amikor fideszesektől várja a szabadságot.
Nem hisznek abban, hogy saját eszméik vonzóak. Pedig nem a jobboldali ideológia nyerte meg Orbán támogatóit, hanem a hamis propaganda..., amely a félelmekre épít. :)
KisTehen
ner péter vágja a dékát, mint kés a vajat
Béla333
Beszartak a Feriék az Iránytű intézet felmérését látva (Tisza 26%, DK 10%), így most fokozzák a támadásokat. No nem a maffia ellen, hanem Magyar Péter ellen.
Pusztai
sajnos Gyurcsányt - egy interjúban kifejtette- nem érdekli a karaktergyilkosság, - láttam élőben Rónai Egonnal,- amikor rákérdezett Egon : Nem kéne valamit tenni a karakter gyilkosság ellen?
Fletó megrántotta a vállát és fintorogva azt mondta: " - nem érdekli! Ő nem akar kormánytag pláne miniszterelnök lenni, megcsinálta a dk-t és mint pártvezető az neki oké, szereti a poltikát: hobbiból csinálja." Na ez a baj, hobbija! Baszhassuk, soha nem adja fel a gyilkot meg élvezi!
Gazdasági tudásával lett gazdag és az ország pü válság idején is jól csinálták, de kretén idióta az ellene folyó hadjáratban.
Volt egy ügyfelem akit oktatott az egyetemen és azt mondta: volt olyan téma amit nem értett, Fleto jött elmondta és rögtön megértette. tehát Fletóval CSAK POLITIKAI KOMMUNIKÁCIÓVAL VAGYUNK BAJBAN.
Szopunk, és amig látható, - utána még 10 évig is,- szopunk tovább.
Pusztai
Fleto 11-ben megcsinálta a dk-t, szsbaduljon az mszp-től.
Mára bevette, koalában vannak, megmenti a 2%-os pártot a másik 1%-ossal, mikor épp az, hogy tisztulni hullani kéne a férgeknek.
Mikor tanul emg politizálni, szakmai tudással szart ért a fidesz ellen!!
Pusztai
Gyurcsány 2004 óta nem veszi a közpénzből szármaszó jövedelmét, hanem szegényalapba utalja.
Ez azóta kb. 250millió.
O1G 1 Ft-ot sem utal ilyen célra. Kb ez is különbség a két prolitikus között. Sőt!
...Gyurcsány vagyonosan tért vissza a politikába 2002 után, a székháztolvaj meg szegényen kezdte és 92-ben mai pénzen már 20 milliárdos közvagyont lopott Simicskával, - ebből indult a családi vállalkozás, bányabirodalom,-- mint politikus lett közpénzből sokszoros milliárdos strómanjaival az ország leggazdagabbja.
Igen a mi pénzünkből,,
Mindenkit meglopott még a fideszvakhitű szavazóit is.
Ocsmány Vigyor 2011 óta folytatólagosan évi több 10 millió adót csak a focisulival, ezt bevallotta a Parlamentben de a segghülye ellenzék képtelen feljelenteni - pedig tisztában van ezzel, tudják, - naponta a pofájába gyűrni, valamilyen ok folytán a geczi bűntetteinek hatalmas irodalma van de még sem piszkálják, miközben Fletót bizonyítottan hazug vádakkal támadja a fidesz.
Pusztai
A Fittelinával azt hazudták, magánhasználatra építettek medencét és nem adózott, kiderült adózott,
Nomentánával azt hazudták az Apeh kizárta mert csaltak és jogtalanul működöt, aztán kiderült adatmódosítást adtak be,- 90-es évek közepe,- az ügyvéd kapott felszólítást hiánypótlásra, leszarta, erre az Apeh törölte, de Gyurcsányék nem tudtak semmiről, minden adóbevallást beadtak, befizették amit kell aztán kiderült a törlés, bementek az Apehba és rendezték az adatot, visszaállították az adószámot és minden ok.
Fletó szakdolgozatát a Hírtv két csótánya kikérte az egyetem könyvtárából, nem adták vissza, ellopták, aztán ennek ismeretében visszamentek újra kikérték, láss csodát: nem találták. Ezt a G nap után árulta el a Hírtv élőben.
Ezzel a 3-al támadják személy szerint állandóan aminek alapja hazugság.
Gyurcsány kormány támadásai detto.
Pusztai
Fletónak két diplomája van, ebből egyik gazdasági.
Nos ez a legfontosabb egy ország vezetéséhez.
Fletó szakmailag ok, politikusként levizsgázott, alkalmatlan, mert a politikusi adok-kapokba és karaktergyilkolás kivédésére nem volt képes, és ma sem képes.
A geczinek van egy jogi végzettsége, - amihez tök hülye, vidáman prejudikál, hazudozik másokról, ítéleteket mond .. stb- már a szakdolgozata is olyan mint Schmitt-é, copyzta, Lengyel Szolidaritás volt a téma. Bruhahá!
Pusztai
Kéri: " Mindent lehet mondani Gyurcsányra, de a keze tiszta!"
Kéri utálja Fletót, de tudja: nem lopott. Fletó a vagyonát nem politikusként, hanem pü szagemberként szerezte amit aztán gyarapított.
Amikor visszatért 2003-ban kb 3 mrd vagyona volt. most is kb ennyi.
Horizont
Majd kiderül, hogy melyik oldalra csapott nagyobbat. Minden oldal ideges.
Gyurcsánynak évekig hittem én a baloldali érzelmű, de amit az utóbbi években csinál azaz nem csinál súlyos csalódásom. A 2/3 -okat is nekik köszönhetjük nagyobb részt. Jó sok év türelmi időt adtunk nekik hogy történjen valami. 14 év basszus. De nem történt semmi. Jól elvoltak. Ezért elfogadhatatlannak tartom a részükről, hogy jött valaki akinek a szavára ugrottak több százezren és ha nem is állnak mellé, mögé legalább ne ekéznék. Bár ők Hadházy mellé se álltak soha és MZP mellé se. És most bizony elhúz mellettük a nagy magyar valóság.
Nincsenek újabb évtizedeink a szarra. Minden lehetőség adott volt nekik (is) !!!
Éltek vele???
kereső
@Horizont: @Horizont: Én meg azt mondom, nem Gyurcsány szavaz, hanem a szavazó "polgár", és arról hogy valaki szavaz-e egyáltalán, vagy nem arról is csak az egyén dönt. Tudom, hogy Te szavazol...nem is a Te felelősségedről szól ez első sorban. Tulajdonképpen nem is értem mi bajuk az embereknek orbánnal, és a NER-rel, hiszen még csak annyirt sem voltak sokan hajlandóak megtenni, hogy menesztése érdekében négy évente erre szánjanak egy órát az idejükből. Könnyebb ezt a felelősséget, meg a fanyalgások sorát a "szarhalomra" kenni. És nem az "ellenzék" az oka a NER-nek, annak kizárólag orbán az oka és a fideSS, az "átlag" polgárt meg nem érdekelnek olyan "f@xságok", mint jogállam meg demokrácia...mert annyit nem ismer fel, hogy ezek hiánya, ill.felszámolás, kiiktatása miatt garázdálkodhat a maffia. A lopás , az ország közvagyonának elsikkasztása, kisajátitása mind ennek a következménye. De, nem megyek el szavazni,. m ert az kék szemű-én meg azt nem szeretme, csak abarnát, meg nem fogok összeborulni azzal, mert az már jobb lenne , ha eltúnne...lehet sorolni a kifogásokat, és ezen kifogások eredményét mostanra egy-egy az egyben az ellenzéki pártok nyakába varrni.
kereső
Most meg már ott tartunk, hogy a patás ördög új szerepet kapott. Már nem az ellenzéket "gyurcsányozzák" össze, hanem gyurcsányt orbánozzák össze. vaknak kéne lenni ahhoz, hogy ez ne látszódjék. Na, de mindegy is...Magyarországon a balodali , liberális gondolkodás kiirtandó...ahogyan felszámolásra került ,a szolidaritás, az együttműködés és sok-sok más demokratikus érték.
kereső
@Őrnagy: 09:43 Ugyan meséld már el nekem, hogy 5-6 év alatt mennyirről-mennyire nőtt tiborcz, szijj, balásy, csányi, és mészáros, rogán vagyona? Itt emlegetitek azt a 3 milliárdot...amely mára csak kevesebb, amellyel Gyurcsány nem hogy a top százba, de az top 500-ba sem fér bele. Egy lottó ötös is több ennél. Ha már...
verőce21
Szalámizzuk rendesen az ellenzéket Petya segítségével...!
Pálinkás Pál
@simmering73: megérdemli az ellenzék, töketlen horda...álltak volna be mp mellé az elején, ráértek volna a választás után hőbörögni,,.de inkább rúgtak egy öngólt maguknak...tisztán látszik, a választóknak elege van a szarsimogatásból.., meg a folyamatos hazudozásból hogy " orbán választással legyőzhető " ez nem igaz, mindenki tudja 40-es IQ fölött, egy diktátort csak erővel lehet leváltani..így bármibe belekapaszkodnak, aki válrozást ígér...hogy nem magyar az a valaki, az tisztán látszik, a nagy tüntetésen nem csinált semmit, a belügy előttire jó esetben 1000 ember ment már csak el..így, az ellenzék megosztásán kívül valóban nem történt semmi.,de ennek az ellenzéki pártok hülye hozzáállása az oka...
kereső
@Maccska: Mit lopott Gyurcsány? Mert aki 1990-1994 "vadprivatizált", az akkor úgyanúgy lopott. Mesélj akkor nekem széles gáborró- aki odáig vetemedett a nagy hazafisága közben, hogy még az "Ikarusz" márkanevet- védjegyet is eladta az irániaknak. Vagy mesélj parragh lészló vérszivóról, aki 5 milliárdot kaszál évente a magyar cégketől a semmiért. Nem lopott itt senk, csak "gyurcsány", meg az anyátok kinja. Nekünk meg tollas hátunk.
Na, mesélj...mennyivel nőtt 1990-2024 között az orbán család vagyona? Kezd az első piszkos egy millióval, igaz úriemberek között a többi már nem firtatandó kérdés. Hülyék...
Horizont
@Pálinkás Pál: Már bocs de Lengyelországban is leváltották.
Volt erőszak? Nem. És még volt más hely is.
Pusztai
@kereső: Tudod ki az egyik legmeglepőbb aki akkoriban privatizált magának már akkori értéken milliárdos kastályt majorral? MARTONYI!
Benne volt a bizoCCságban közel a tűzhöz naná lenyúlt egy nagyobb falatot.
És őt nevezik europér külügyérnek.
A székházlopás ismert ez valahogy eltünt a mélyben.
Pusztai
@Pusztai: Gyurcsány felvett 760 milla kölcsönt - a fidesezs Járai volt az igazgató nem Apró Piroska,- visszafizette kamatostúl és mai napig dolgozi a cég sok emebrnek munkát adva, adót fizetve.
Na és a 17 állami gazdaság a millárdos köztartozással eltűn Kaya Ibrahimizált cégek, stb.
A kretén ballib ezt sem kérte számon, kussoltak 2002 után.
Ha valaki tesze-tosza impotens balfasz volt a fidesz lopásokkal, aljasságokkal szemben az a ballib koala
Ők inkább Kellert nyírták ki csak ne kelljen számonkérni.
Debil tetves szarhalom volt már akkor is a szocibagázs és szatellitje.
kereső
@Horizont: Leváltották...csakhogy a lengyelek nem finnyáskodtak, hanem azt mondták, hogy jöjjön mindenki, akinek igy nem jó. Jöjjön Tusk...aki volt már miniszterelnök, és akkor "utáltuk", meg jöjjön mindenki, aki akar. Ezzel szemben mit csinál a "magyar"? Na, még most is mit csinál? Nem, is a pártok...hanem a pártok szimpatizánsai, tagsága...ők csak közvetitenek. Még a 2012 óta érvényben lévő választási törvény követelményét sem képesek felfogni-igy 12 év után sem. A jelszó: "jöhet mindenki: jobb, bal, liberális"...csak a" xarhalmok". ne, egyet felejtenek el , hogy a momentum nem csak donáth, a dk nem csak gyurcsány...hanem emberek százezrei. Azért én megkérdezem a "finnyásakat", hol voltatok amikor ezeknek a "x@rhalmoknak" befogták a száját a parlamentben...a te szádat fogták be- , amikor kidobták őket az MTVA székházból, amit te finanszirorzol az adódből, amikor oda láncolták magukat a parlamenthez - amiből csak Hadházy Ákos lyukas zoknija maradt meg a fejedben,nem az, hogy hat rendőr erőszakkal hurcolta el a tiltakozás helyéről...vagy hol voltál 2022-ben, amikor szavaznod kellett volna???, Na hol voltál , kedves magyar "polgár"?
Pusztai
@kereső: Borkainak is lyukas volt a zoknia, ott a lyukas csaj volt a téma.
o)
kereső
Én is kérhetek valamit MP-től? Ha már felszólitotta orbánt: vagy mondjon le, vagy kérjen bocsánatot a bicskei áldozatoktól.
MP meg tőlem, egyszerú magyar állampolgártól kérjen bocsánatot,.Kérjen bocsánatot a fideSS/orbán viktor támogatásáért...a 18 évi tevékeny részvételért , amely felszámolta a demokráciát-és a jogáűllamot. És kérjen bocsánatot a vezérigazgatóként aláirásával szentesitett lopásért...amellyel megkárositott engem, mint törvény tisztelő állampolgárt, aki mindig pontosan teljesitette a kötelezettségeit, hogy MP-nek meg legyen jó fizetése. Kérjen azért bocsánatot, hogy szemet hunyt és tevékenyen részt vett az ország közvagyonának kisajátitásában, abban, hogy bár magán cégnek fizetem a közüzemi dijakat, de azok mégis "köztartozásnak" minősülnek, ami ugyebár egy jogi nonszensz. Keződ jogászok is tudják.
És, ha majd nagy nyilvánosság előtt bocsánatot kér, akkor talán megfontolom, hogy komolyan foglalkozzam-e vele.
Horizont
@kereső: 9:54
Igen Gyurcsány is azt mondta, hogy nem Gyurcsány az oka a 2/3 -nak hanem a
"gyurcsányozás" !! Na de nem láttam a fellépésüket ez ellen! Ránk nem lehet panasza 2022-ben mindent elfogadtunk, ha nem akartuk is, csak legyen valami. Nem lett semmi. Vagyis lett óriási csalódás. Magyar Péter nem tehet mást muszáj neki kategorikusan kijelenteni, hangoztatni hogy az ellenzék nem, Gyurcsány nem, orbán nem. Ha nem így tenni már mehetne is a süllyesztőbe.
Mi meg nem tehetünk mást várakozunk mi lesz?? Elmegyünk szavazni.
Értelmünk, érzelmünk szerint szavazunk. Elég szar a helyzet :(
kereső
@Horizont: Tegnap előtt egy rakat linket tettem be egy cikk alá, ami cáfol...de aztán el is túnt nyomban még a cikk is.Na, de hagyjuk is...nem is "gyurcsány" itt a téma, hanem az, hogy gyurcsányozás cimén tényleg végérvényesen hagyja-e veszni az istenadta a demokáricát , jogállamot, Európát Magyarország számára...Ez itt a kérdés, nem gyurcsány , meg hogy megvédte-e magát.
Horizont
@Maccska: 11:13
Te olyan hülye vagy mint a seggggg 5 g-vel.
Te nem érted te nyomoronc.
Pontosan a gyurcsányozás az oka.
Neked ez a munkád??? Ezért kapsz pénzt ???
Szakadok a röhögéstől rajtad meg a fideszen is öreg.
Horizont
@kereső: Azt is némán a fejemből kilesve figyeltem évekig, hogy orbánék gyurcsányozását még az ellenzéki oldalon is hogy beszopták. Döbbent voltam. Mert úgy gondoltam, hogy Gyurcsány fényévekkel jobb orbánnál. De aztán lassan kihűlt a tűz belőle. Belőlem még akkor nem, mert elkezdtem reménykedni Dobrevben. Aztán jött 2022 és belőlem is kihunyt.
Ebben az elkenődött állapotomban megjelent Magyar. Kételkedtem, de jól csinálja -eddig.
Adtam egy esélyt neki majd kiderül. Sok mindenben nem értek egyet vele, de alárendeltem orbán elpusztítása alá.
Pálinkás Pál
@Horizont: ezt komolyan mondod, párhuzamot vonsz a két dolog között.. köszönő viszonyban sincs egymással...
KisTehen
ner péter vágja a dékát, mint kés a vajat
KisTehen
@kereső: 11:27

feri megint mindent ráhazudik orbánra, mint 2006-ben tette
Pusztai
"Patrick Bateman
2 órája edited
Volt esélyed, Feri. Még a széket is megkaptad, ültél benne.
Nem is egyszer.
Azzal is megbuktál, most meg másfél évtizede sem tudtál elérni semmit. Sem te, sem az úgynevezett ellenzék. Négy darab kétharmad.
Ennyik vagytok. Lehet, hogy MP árt nektek, de az biztos, hogy a ti létetek semmit sem használ nekünk.
Értéktelenek, impotensek, tehetetlenek vagytok.
Menjetek a picsába, ne síránkozzatok."
444.hu
Pálinkás Pál
@Horizont: mert azért az messze nem volt annyira rohadt mint orbán rendszere,...di visszafordítom, sorold a diktatúrákat, ahol békésen fordítottak...de meddő vita, te úgy gondolkodsz, mint rengetegen az országban, ezért tartunk itt...és ezért tehet meg orbán bármit...
Horizont
@Pálinkás Pál: te rám kened a mostani helyzetet??? Hát Palikám bravó ...
Pálinkás Pál
@Horizont: nem rád,...az ellenzékre, akik 14 éve ülnek a valagukon...
Horizont
@Pálinkás Pál: "te úgy gondolkodsz, mint rengetegen az országban, ezért tartunk itt...és ezért tehet meg orbán bármit..."
Akkor fogalmazz másképp már bocsika!
Pálinkás Pál
@Horizont: nem ,mert igaz...csak nem hibáztatlak személy szerint téged..
Nessy
Annyi tény, hogy az ellenzéket sikeresen bomlasztja. Néha nem is tudni, hogy most támogatja, vagy támadja a kormány pártot.Lényeg, hogy ezzel a magatartással a fidesznek segít. Ő is beleesett abba hibába, hogy csak ő, csak egyedűl képes megváltani a világot! Vagy nem! Mint a többi többi párt vezetője, úgy gondolja, az ő zsebébe van a marsallbot.
kereső
SZELE TAMÁS:
DE KOMOLYAN, OLYANOK VAGYTOK, MINT A BRIAN ÉLETE...
Én ugyan megfogadtam, hogy magyar belpolitikába nem ártom magamat, de nem állom meg:
Drága, kedves felebarátaim,
látom a vitát a KARD posztja alatt, és rémülten észlelem, hogy sokan azt hiszik, miszerint itt KÉT politikai oldal van: a pro és a kontra. Hát, amikor kettő volt, akkor is volt az három... ha ugyan nem négy. Most van vagy öt-hat.
Éppen ebből él a rendszer, ez tartja fent:
hogy manicheus módon csak két oldalt láttok, csak Ormuzd van és Ahrimán, csak fekete és fehér.
Így természetesen
MINDIG, MINDENKI MARNI FOGJA EGYMÁST,
ugyanis logikai alapon is világos, hogy mindenki a maga Messiását akarja imádni,
és míg az egyik oldalon csak egy ilyen van, a másik oldalon akad egy rahedli aprószent és pár tehetséges próféta.
Ha azon brusztoltok, hogy melyik próféta legyen Messiás, arra az a válasz, hogy egyik sem, mert ide nem Messiás kell.
De komolyan, olyanok vagytok, mint a Brian élete...
Ismétlem:
NEM KÉT OLDAL VAN, HANEM MOSTANRA VAGY ÖT-HAT.
Az út a vereséghez az, ha ezt nem ismerjük fel, és kizárólag fekete-fehérben gondolkodunk.
Ne gyertek Churchillel, aki
"a győzelem érdekében az ördöggel is" ,
az egy háborús, polarizált helyzet volt, tudtommal Budapestet még nem bombázzák.
Churchill különben külpolitikai szempontból a furcsánál is furcsább volt, maradjunk annyiban, hogy inkább Sztálin köszönhetett neki és az Egyesült Államoknak sokat (főként hadianyagban), mint ő Sztálinnak bármit is.
De mondom, az háború volt, ez nem az, akárhogy is annak hiszitek.
A FELADAT AZ, HOGY TESSÉK ELHINNI: VANNAK NAGY, KÖZÖS BAJOK.
De nem egyetlen és abszolút igazság létezik ezek megoldására,
- nincs abszolút megváltás, ha X. Y. politikus szamárháton vagy limuzinban végigvonul az Andrássy úton,
attól még nem oldódik meg semmi.
Attól oldódnak meg a dolgok, ha nekilátunk őket megoldani, és ehhez egyáltalán nem szükséges vezér, führer vagy első titkár.
kereső
...
Most képzeljétek el, mi lett volna, ha a hét vezér nem vérszerződést köt - egyenrangú alapon - hanem összeverekszenek Ópusztaszeren pillanatnyi szempontok miatt.
No, mindegy.
Jó harcokat tovább, én a bunkerből nézem.
Az eredeti, nyilvános poszt a szerző FB oldalán olvasható.
2024. 04. 28."
Béla333
Gyurcsány Ferenc a POLIP Közéleti Tábor politológushallgatói előtt Szokolyán mocskolja Magyart, míg a neje, a Klárika a DK TV legfrissebb adásában teszi ugyanezt.
Valaki szólhatna a szereptévesztésben levő házaspárnak, hogy O1G-t és a bandáját kell legyőzni, nem az ellenzéki pártokat és politikusokat!
Elég ennek a családi vállalkozásnak az a 6% is, amit MP jósolt nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.