Tóth Gy. László politológus és Raffay Ernő történész inkább a Mi Hazánkhoz ment át és hátat fordítanak a Fidesznek.

Tóth Gy. László politológus, aki 1998 és 2002 között Orbán Viktor miniszterelnöki főtanácsadója volt és Raffay Ernő történész, Trianon-szakértő, aki 1990 és 1993 között a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkáraként dolgozott, csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalom elnökének stratégiai tanácsadó testületéhez – írja a 24.hu. Raffay egyúttal azt is is bejelentette, hogy azonnali hatállyal felmondott a Magyarságkutató Intézetben, ahol főigazgatói tanácsadóként dolgozott.

Rácsapta az ajtót Orbán Viktorra és felmondott egykori barátja – Győzike és Kis Grófó már túl sok volt neki, végleg szakított a Fidesszel

Tóth Gy. Lászlónak és Raffay Ernőnek már túl sok volt Győzike, ezért otthagyták Orbán Viktort/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Tóth Gy. László és Raffay Ernő úgy vélik: a Fidesz vezetői mostanában inkább Kis Grófóval és Győzikével barátkoznak, és nem köztiszteletben álló, évtizedek óta a magyar nemzet szolgálatában dolgozó szaktekintélyekkel – írták közleményükben.

Tóth Gy. László végleg szakított a Fidesszel, amelynek sokáig a holdudvarához tartozott. Raffay Ernő is a Mi Hazánk Mozgalmat választotta. Mindketten egykor igen közeli viszont ápoltak a miniszterelnökkel.

Forrás: 24.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
akik csak ez miatt lépnek át az egyik rakásból a másik rakásba, azok szintén csak rakások!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A patkányok elhagyják a süllyedő hajót...
szaboria1
Na akkor a Mi hazánk sem lesz jobb Orbán szemében.
namihami
A Gazda ízlését ugyan lehet bíràlni, de nem célszerű. Könnyen kilökik a kasszához vezető sorból.
csak úgy....
akik csak ez miatt lépnek át az egyik rakásból a másik rakásba, azok szintén csak rakások!
Horizont
Mind a ketten 75 évesek. Nem értem ha kilépnek egy szarból mi a francnak kell egy másikba beleállni?? Megváltják még gyorsan a világot vagy mi??
puszt
De ugye az isten barmai ezt nem minőségi cserének gondolják?
KisTehen
várja a tisza, a köpönyegforgatók pártja
KisTehen
@csak úgy...: ner péter is egy rakás

HAHAHA
Csizmás Kond
@Horizont: ...a pénz ..vagy valami hírnév, mert ma a politika nem abból áll, hogy valami olyan maradandót hozzon létre amiért esetleg bekerülne a köztudatba a történelembe hanem hogy hirtelen meggazdagodjon, intézkedhessen a nem kellő elveit ráerőltesse valakire...ez a mai politika.
CsipkeRózsa
Tóth Gy. László politológus és Raffay Ernő eddig is hírhedten szélsőségesen politizáltak, ez inkább csak egy indok volt részükről, hogy Mi Hazánk tagok lehessenek.
kaeni
Mondjuk a Győzike, meg a kis Grófó, tényleg gáz. De hát ez is szavazatokat hoz. Igaz desvírem?
csak úgy....
@KisTehen: te csak egy buta és túlfizetett megafostos!
Horizont
@Csizmás Kond: kell lennie amúgy még valami másnak is. Amúgy igazad van. Láss csodát :)
sokanvagyunk
Híjnye! De finnyásak lettek az urak!
csak úgy....
@sokanvagyunk: ami az eddigi uruknak nem csavarta az orrát, már mint a gyözi szag, - az bíz csavarja a kétesmultú tóth lacinak ! - ebben rejlik a magyarok leg nagyobb problémája,hogy már a kimosakodott is cigányozik...,ugyan úgy,mint a kikeresztelkedett zsidó zsidózik...
Csizmás Kond
@Horizont: Ma mindenki azért tolakodik valamelyik pártba, mert ott vagy ígértek neki valami zsíros posztot, vagy reménykedik, hogy a dumája hozzásegíti. Ha megfigyelted ma olyan pártcsere is történik ami szöges ellentétben van egymással, márpedig az ember, az igaz ember nem tud kétféleképpen politizálni, csak az akinek mindegy csak folyjon a pénz.
A párt az egy elv, egy berögződött életstílus, egy átélve tanult felfogás, akár a vallás mert az is tulajdonképpen egyfajta politika, tehát aki őszinte az nem kaméleon.
Horizont
@Csizmás Kond: Ez oké. De nem gondolsz arra, hogy orbán 14 év megosztó árokásós politikája ezt (is) hozta?
KisTehen
@csak úgy...: te is egy rakás vagy b+ :)
Eladott Ország
“Tóth Gy. László, aki 1998 és 2002 között még Orbán Viktor miniszterelnöki főtanácsadója volt, valamint Raffay Ernő történész, "köztiszteletben álló, évtizedek óta a magyar nemzet szolgálatában dolgozó szaktekintélyek" Új segget találtak! "elmondásuk szerint a polgári Magyarország eszméjét a Fidesz már nem képviseli, és egyáltalán nem egy nemzeti pártként viselkedik." Mitől lesz egy párt nemzeti? Utálni kell a nem magyarokat, vagy a kisebbségeket?! Egyre több patkány keresi a tutajt! Virág elvtárs: Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik... Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!" Néha kezd az 50-es évek abszurditása felé közelíteni mindaz, ami közéletünkben zajlik. Evolúció fejlődés. Érdemeink elismerése mellett új beosztásba helyezett minket a Párt.
Csizmás Kond
@Horizont: Ki hogy veszi, szerintem ez esetben nem a megosztás az ok hanem hogy többet vártak...de valamiért kevesebbet kaptak. Amúgy az ilyen időskori politizálást már csak azért sem tartom szerencsésnek mert a világ változásait és az abban való részvétet mindig elfelejtik azok akik a végsőkig csak a saját igazukat tartják megfelelőnek.
...a jövőt úgy kell megvalósítani, hogy azoknak legyen jó akik majd abban fognak élni...
...és megosztás...olyan nincs, sőt mindenki maga ossza oda magát ahova akarja...a többi csak ellenszenv...
balos
@Eladott Ország: Ha emlékszel még a koltai szövegére:A Totya megmondta:Balhé lesz!Lett is!
Horizont
@Csizmás Kond: időskori politizálás?? Pintér 75 éves és övé a belügy az egészségügy az oktatás...
Csizmás Kond
@Horizont: ...mindenkit beleértve...
csak úgy....
rossz hírem van! míg nem döglik meg az összes buta fideszes állatka, -@Csizmás Kond: @Maccska: @KisTehen: ...stb., addíg 0rbanisztánba a butaság uralkodik! - a dagival az élen!
csak úgy....
könyves kálmán megtiltotta a magyaroknak a boszorkány üldözést ,erre a dagi ismét bevezeti!
rücsü41
A FIDESZ-ben él a dialektika! Raffaytól Kis Grófóig!Micsoda fejlődés!
viccesvigságok
hát ekkora KÁR érte a figyeszt? a két legjobban dángált is leszarja őket? haladunk a tönk szélére még igy is a megmaradottakkal..
Yoda69
Ez vicc. Ezek a tortenesz urak nem tudjak, hogy a mihazank a fideSS fiokszervezete?
human
Nem volt elég nekik a fasiszta kormányzás. Náculni szeretnének.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.