Tüntetés lesz október-án Orbán Viktor és a Fidesz politikája ellen Kolozsváron. A kezdeményezők szolidaritásukat fejezik ki a magyarországi civilekkel, és tiltakoznak a jogsértő tekintélyelvű politika ellen. Magánszemélyek demonstrációt szerveznek Kolozsváron “Orbán Viktor és kormánypártja, a Fidesz politikája ellen” október 3-án 11 órától – írja a Transindex.ro. A szervezők szerint a tüntetés célja, hogy felhívják a figyelmet “a Fidesz és Orbán Viktor önkényes és demokráciaellenes politikájára". "Ma Magyarországon megbélyegzik a szegénységet, diszkriminálják a hajléktalanokat, megfélemlítik a Fidesszel kritikus civil szervezeteket" – áll a felhívásban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Affene!!!csak nem kezdenek felébredni az erdélyiek???megvilágosodtak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Nagy a felháborodás.
"Ma Magyarországon megbélyegzik a szegénységet, diszkriminálják a hajléktalanokat, megfélemlítik a Fidesszel kritikus civil szervezeteket"

... és még ezt se 0rbántól kapták:
sport.hir24.hu/tobb-sport/2014/09/24/ultramodern-sportcsarnokot-kapott-kolozsvar/
volvós
@Horizont: tegnap 7:42
Ugye emlékszel `???

" Ez a kis torna mindenkinek kell
a karosszékböl álljanak most fel
ez a kis torna néhány percen át
ne tessék félni, senkinek sem árt ! "

www.youtube.com/watch?v=-c5X5QtkeHs
nemkati
@volvós: Nem ér, ezek nem dobtak hátast!
nemkati
@nyanya001: Bocsi, lenyúltam az ötletedet. Pedig akkor még nem is olvastalak. Ezek szerint néha ugyanaz ugrik be nekünk. :))
kkalman
Valamit sikerült Orbánéknak elrontani, ha már Kolozsváron az új magyar állampolgárok ellene fordultak. Kérdés, ez csak pillanatnyi fellángolás, vagy tartós állapot?
Desischado
Legalább ébredeznek már! Vajon mit kúrt el viktátorovics hájatovics, hogy tüntetnek ellene? Netán a szolidaritás? Vagy az, hogy végre valahára, kezdik ott is kiismerni? Mindenesetre hurrá, és csak így tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.