Azt eddig is tudtuk, hogy ördögien zseniális szerkesztők ülnek az RTL Klubnál, de a Nagy Pofon-Gate-et tényleg sikerült kimaxolniuk a szombat esti híradóban.

Azután, hogy kitértek arra, hogy Juncker diktátorként köszöntötte Orbán Viktort, természetesen bemutatták az elcsattanó saller jelenetét is, ám nem egyszer, nem kétszer, de még csak nem is háromszor, hanem összesen ötször a riport alatt. Ráadásul ebből egyszer lassított felvételen. Azt sem hagyták ki a beszámolóból, hogy a pofon után még a lökdöste is a miniszterelnököt az Európai Bizottság elnöke.

És ha már Junckerről volt szó, akkor felidézték, hogy már januárban is volt egy rendhagyó közös jelenetük, ahol is kézfogásuk után a luxemburgi politikus szintén elég megalázó módon, kézen fogva húzta ki Orbánt a teremből.

A riportban megszólalt az esetet elbagatellizálni próbáló Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke, aki azzal magyarázta az incidenst, hogy Juncker nem "plasztikpolitikus" és kifejezetten jóban vannak a magyar miniszterelnökkel. Majd nyilatkozott az aggódó MSZP-s ellenzéki EP-képviselő, Ujhelyi István is, aki szerint Juncker viselkedése egyértelműen annak a jele, hogy Orbánt "rendkívül lenézik".

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Pedig eddig úgy tudtuk hogy g vicctor kommunista spicli elvtárs szokott sallerokat osztogatni Brüsszelben.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Pedig eddig úgy tudtuk hogy g vicctor kommunista spicli elvtárs szokott sallerokat osztogatni Brüsszelben.
bencemacska
Vannak, akik Juncker alkohol szeretetét emlegetik kiváltó okként. Szerintem, akkor az az összekötő kapocs kettőjük között. Miért nem emlegetik OV pálinka imádatát is?! Neki tölti a pálinkát demizsonból a veje!
paolo006
ferenc kertész. Jellemző a terhelt fidesznyik csőcselékre, hogy a kommunistázáson meg a hazaárulózáson kívül nem fröcsög más a mocskos pofájukból. Az ilyen korlátolt barmok el sem tudják képzelni a csökött agyukkal, hogy aki nem tetves fideSS csicska az nem feltétlenül baloldali. Tudod tahókám vannak párt független emberek is akik rühellik ezt a tetves csürhét.
nemjoezigy
Távol álljon tőlem, hogy ezt az orbánt védjem, itt a normális emberi viselkedésről van szó.
Vagy a gazdagoknak, a magasabb pozícióban levőknek mindent lehet.
Ezek szerint igen, mert ha normálisan működnének a dolgok, akkor más nemzet vezetőinek kellene ezt az esetet szóvá tenni.
Ha nem teszik, akkor nagyon remélem, hogy az ilyen alkoholista őrült őket is felpofozza!
Ettől függetlenül a magyar külügynek ezt nem szabadna szó nélkül hagyni, vagy csak a magyarokkal szemben nagy a pofájuk?
Aki Én
@bencemacska: 15:06 Erre csak annyit mondok, hogy a piás ember őszinte.
bencemacska
@Aki Én: ma, 16:42

Abban egyetértek, hogy a piás ember őszintén kimondja, amit gondol, de ez nem a részeg állapotra vonatkozik, hanem az u.n. illumináltra!
Én OV-t nem tartom őszinte embernek, pedig szerintem nagyon szereti a pálinkát!
Mézike
@nemjoezigy: Én kicsit úgy érzem hogy ezzel nem csak Orbánt hanem a magyar embereket is megalázta.
Rólam köztudott hogy vezírünket enyhén szólva nem csípem, de ő minket képvisel, ha tetszik ha nem.
iskolakerülő
@Mézike: Nem tudom mit képvisel, de minket nem!
Mézike
@iskolakerülő: Engem sem. De úgy összességében az országot. nem gondolod?
Mézike
@iskolakerülő: De itt élek. :-) És úgy érzem , bár orbánt nem én választottam, mégis valamilyen szinten engem is képvisel. Sajna. :-(
iskolakerülő
@Mézike: A szintet hozza, az bizonyos. A bányászbéka alatt.
Mézike
@iskolakerülő: Mármint a béka seggére gondoltál?
:-)
iskolakerülő
@Mézike: Nem is a roggyanttónis szemeire...szegénynek:)
Mézike
@iskolakerülő: Mé? A béka szeme szép gülü ! mi nem teccik neked benne? :-)
iskolakerülő
@Mézike: A békának megfelel, nekem is. De ha a sallert a mi gülünk kapja hogy állnának az övéi?
sziha
@Mézike: Nem. MAgat kepviseli, ahogy ezt mar az EP-ben is eszrevettek. Hal' Istennek vannak emberek, akik ki merik mondani, hogy valami nem jo.
Aki Én
@bencemacska: 16:49 Nem tudjuk miket mond részegen. Akkor akár őszinte is lehet.
Aki Én
@nemjoezigy: 16:41 Itt kizárólag a MINIszterelnököt illették. Én, mint magyar, kicsit sem vettem magamra. Ha viszont valaki úgy általában nem örvend nagy szeretetnek, tiszteletnek, akkor azt megvédeni sem fogják. Valóban nem szép jelenet, de nem előzmény nélküli.
Gonoszgólya
Szegény svábiandris mit összenyüszíthet ez miatt a sötét kamra sarokban...
Desischado
Nem tudom, hogy Juncker illuminált állapotban volt e, szerintem éppen nem, de ez ékesen definiálja, hogy mit gondolnak orbánról. Megvetik, és ahogy Juncker - nem véletlenül! - diktátornak szólította, szerintem azért tette, hogy kifejezze, mit gondolnak róla. Sajnos, félek, hogy rólunk sincsenek nagy véleménnyel. Az RTL meg jól tette, hogy ekézte viktátort! Hajrá, mindent bele!
kkalman
Így néz ki, amikor a saller visszaüt.
mate03
@Desischado: Tudod van úgy, hogy visszaüt a saller osztás!
Strong
Ha nem lenne médiamegjegyzés erről, akkor én azt mondom, hogy egy jópofa húzás volt a Junkertől, és a Viktor is jól reagálta le.

Ne lássunk mögé többet, mint ami...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.