"Igen, segítettünk Magyarországnak, ezért is bírálnak engem Németországban. Azért segítettünk Magyarországnak, mert úgy gondoltuk, valakinek meg kell mentenie Európa méltóságát" – nyilatkozta Angela Merkel a menekültválság kapcsán a Politico beszámolója szerint.

A 444 szemléjében azt írja, hogy a német kancellár így folytatta:

A menekülteket nem állítja meg, ha kerítéseket építünk. Erről mélyen meg vagyok győződve, és elég sokáig éltem kerítés mögött.

Merkel ezzel arra utalt, hogy bár Hamburgban született, de a berlini fal lebontásáig a Német Demokratikus Köztársaságban élt.

Kissé elszomorít, hogy pontosan ugyanazok, akik olyan szerencsésnek mondhatják magukat, hogy megérték a hidegháború végét, most azt gondolják, hogy kimaradhatnak a globalizáció bizonyos fejleményeiből. (...) Amikor valaki azt mondja: ez nem az én Európám, nem fogadom be a muszlimokat, arra azt kell mondanom, hogy ez nem vita tárgya

- tette hozzá Merkel.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
@emerencia: Azokéra, akik minden megkeresett fillérjük után tisztességgel teljesítik adó és járulékfizető kötelességüket, mégsem érdemlik meg az európai polgárhoz méltó életszínvonalat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@emerencia: Az "vedi", akit megvalasztottatok...
teuton
@Freewolf: Na a nyalonc megint hozzaszolt... Eleg szanalmas, hogy orbancnak ilyen tamogatokra van szüksege... Egyebkent az egesz gazdasagi elit es mervado media (termeszetesen nem a kurucinfo es Magyar Idök, hanem Financial Times es a munkaadok szövetsege nyugaton) hatalmas potencialt lat a menekültekben. Hivatalos adat szerint 3-5 ev utan mar több mint 50% munkaban all! A magyar hivatalos statisztika szerint a közmunkasok 13%-a all munkaba, minimalberrel... Szoval lehet anyazni, Orbant isteniteni es Merkelt meg az EU-t ocsarolni (mindenki a szinvonala szerint), de a szamok azok bizony makacs dolgok. Na persze akik ilyen szinvonalon nyilatkoznak es mindenkit csak jelzökkel illetnek, a metakorarol is sokszor hianyoztak...
Freewolf
@teuton: A számok azt bizonyítják, hogy az eddig már bevándorolt arabok döntő többsége nem dolgozik, de szegregálódik és erőszakoskodva követelőzik! Lehet, valami elmebajnok előáll egy ilyen hülyeséggel, hogy ezek integrálódnak, de akinek van egy csöpp esze, az tudja, hogy ezek soha nem fognak! Haza kell mindet zavarni, vívják ki a maguk drmokráciáját, ha már annyira ez a sz@r kell nekik!
teuton
MILYEN szamokra hivatkozol? Amiket a kuriucinfo közöl? Honnan ismered TE a nemet helyzeztet? A kurucinforol? En több mint 30 eve itt elek es ismerek a helyzetet is, meg a hivatalos adatokat is... A 3-5 eve NO-ban elö mingransok több mint 50%-a dolgozik. Veled persze tenyekkel es szamokkal nem lehet vitaba szallni, te a jobb sarokbol mindent jobban tudsz... Na meg josolgatni különösen... Harcolj MO-on tovabb a szabadsagharcos vezereddel, Europat meg hagy beken! Ha pedig valami nem tetszik, tessek kilepni az Uniobol, nem csak ragalmazni meg penzt követelni!
Freewolf
@teuton: A francia helyzetre utaltam! Maga Lévai Katalin, volt esélyegyenlőségi miniszter is azt nyilatkozta, hogy a bevándorolt arabok többsége nem dolgozik és arányaiban több a bűnöző közöttük, mint az őslakosok között!
Lepényleső
Igen rossz lóra tett,ha ezekkel méltóságot akar menteni,legfeljebb magánnyugdíjpénztárat
kirabolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.