Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) és az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) közös felhívásban kéri az erdélyi magyarok csatlakozását a bevándorlási kvóták elleni Fidesz-petícióhoz – jelentette be Tőkés László EMNT-elnök és Szilágyi Zsolt EMNP-elnök egy hétfői nagyváradi sajtótájékoztatón.

Tőkés László emlékeztetett arra, hogy a Fidesz petíciójának az a címe: Védjük meg az országot. "Azt mondom, védjük meg a nemzetet, védjük meg értékeinket, védjük meg Romániát, és csatlakozzunk ehhez a felhíváshoz. Azt hiszem, hogy a demokratikus EU csak a demokratikus közakaratból ért. Nagy szakadék van a politikai osztály és a polgári társadalom között. Ezt a szakadékot be kell tömni, át kell hidalni" – magyarázta Tőkés László.

A sajtótájékoztató után az MTI-nek elmondta: az aláírásgyűjtés technikai részleteiről ezután döntenek. Később közlik, hogy miként írhatják alá a Fidesz-petíciót az erdélyi magyarok.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
szőrös talpú illiberális román geci.
DR Eric CARTMEN
"..védjük meg az országot.." ---akkor a románok milyen jogon írják alá ???
Mobil123
@Clavigo: Ceausescu ha csak egy napig él még ezt a szarkeverő mocsok kinyírta volna. EZ csak szart keveri a magyarok közt. Egy féreg.
Hari
Ja kérem a kibicnek semmi nem drága...
glorianna
Még egy jókora betondarab a ht magyarok és az országlakók közötti kerítésben :(((
karma1
tokes laszlo mi a franc, ha nem egy otvaros bevandorlo, aki huzta a belet Romaniabol? Az o lelke is teljesen elferdult, veri a feleseget, egy eroszakos, sz@r pasi lett a szimpatikus, masokert aggodo forradalmarbol.
Mara mar csak egy szimpla, helyezkedo, megelhetesi politikus... Mennenek a romanok Oroszorszagba, vagy Ukrajnaba a sajat ugyukert alairast gyujteni, ugy b@sznak ki oket onnan, mint macskat sz@rni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.