A svéd hatóságok bevallották, hogy fogalmuk sincs, hová tűnt 14 ezer ember, akire a menekültpolitikai szigorítása miatt kitoloncolás várt volna. Valószínűleg sokan közülük elhagyták az országot, a többiek pedig egyszerűen illegalitásba vonultak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@karma1: :))) elképzeltem egy olyan füstölt vikinget, amelyik allah akbar feliratú szarvas sisakban kardozik a svéd társadalom értékeinek megőrzéséért.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mangu
Na, ezen már se sírni, se nevetni nem lehet, csak gratulálni a svéd vezetőknek.
Eriksson
Egyszer majd felbukkannak a hold másik oldalán. Vagy nem.
Főlökött
@Mangu: Izgalomra semmi ok, a Németeknél 100ezres tétel, ami ugyanilyen.
csigabiguli
Előkerülnek, ha fáznak, és éhesek lesznek... De nem biztos hogy a hatóságoknál... Majd bekopognak a migráns szeretőkhöz, csak az a baj, ők már nem kérni fognak !
verum
Ez nekünk szerencse. Mert ha nem "tűnik" el több mint a fele a kiutasítottaknak, az jön vissza oda, ahol először regisztráltak Európában.
Várhatjuk a közeljövőben a megmentésre várókat sok keresztényi szeretettel és sok anyagi javakkal. :-(
Eriksson
Ez nagyon érdekes, mert ennyi ember még egy műholdról is feltűnik.
Csizmás Kond
Az ilyen országok nemtörődő hozzáállása melegágya a terroristák szervezkedésének.
pbalage
nem értem, hogy mi a fenének küldenek nekik előre levelet, hogy "hé akbar, ki leszel toloncolva"
odamenni, bilincs kattan, csúzliba beültet, aztán irány a napfényes szahara, ahol végre nincsen erdő, és még a kaja is sokkal finomabb.
eugen4402
@Eriksson: Attól tartok, nem egy csoportban, fegyelmezett sorokba felfejlődve vonulnak valahol a svéd "rónaságon", hanem a (már évek óta ott élő) rokonok, barátok vendégszeretetét élvezik, és ha nem balhéznak, ki tudja meddig nem tűnnek fel a kutyának se.
Eriksson
@eugen4402: 14 000 az mégiscsak 14 000, ennyien nem tudnak rokonoknál bújni, vagy feltűnnének ha másként nem is, egy-egy környék megnövekedett fogyasztásával.
eugen4402
@Eriksson: Ha nem, hát nem... Akkor jön a B-verzió: a ravasz svédek az éj leple alatt visszacsempészték őket "melegebb éghajlatra". Különben előbb-utóbb ez történik sokkal több, mint 14 ezer társukkal is ...
Eriksson
@eugen4402: Ez már inkább hihető. Mivel a határokon nem tűnt fel a a kiáramló tömeg, valószínű, hogy tengeri kirándulásra indultak Afrika felé. Vagy a Spitzbergákra.
eugen4402
@Eriksson: Néhány héttel ezelőtt ajánlgattam azokat a baromi nagy kiránduló hajókat, több ezer személyt képesek elhelyezni rajtuk a megszámlálhatatlan kabinban. Úticélként Afrika nem is lenne rossz, de ha a Spitzbergákra küldenének csoportot, őket jó melegen kell bebugyolálni, mert a humánum mindennél fontosabb...
Eriksson
@eugen4402: Na igen. A humánum mindenek előtt. A többit lerendezi a sarki tél.
Szókrakész
Kellett ez nektek, migránssimogató svédek.
Most aztán lehet bújócskát játszani.
A bűnözés se fog nőni, mert a feketén ott élők biztos rendes munkát vállalnak és tuti jövedelmük lesz. Sőt becsületes adófizető és jogkövető polgárok lesznek, mert szeretnek integrálódni.
Igaz?
Mangu
@Főlökött: Én nem izgulok, de az emberi hülyeség határtalan és egyre több a eszetlen követő. Ez már félelmetes is lehet.
karma1
@eugen4402: Ebben is mi vagyunk a nyerok, beee: Nalunk tunt el eloszor 1000 kopt kereszteny CSALAD , allitolag bejottek, de az ajtatosmano papok akiknek kellett volna oket segiteni, semmit se tudnak roluk...

Egy darabig lehet oket rokonoknal bujtatni, de azert egy szoke magas viking mellett elegge elutoen fognak kinezni a borszinukkel...:o(((
Azert arra kivancsi lennek, hogy hogyan tudtak kapcsolatba lepni a Svedorszagban elokkel, es hogyan tudtak veluk talalkozni? En egy het alatt orultem, hogy a fo szavakat megertettem svedul, nemhogy tajekozodni tudjak egyszeruen...
Nekem ebben valami santit...
pbalage
@karma1: :))) elképzeltem egy olyan füstölt vikinget, amelyik allah akbar feliratú szarvas sisakban kardozik a svéd társadalom értékeinek megőrzéséért.
karma1
@pbalage: Nekem ilyen polom is van... (Jo, nem egeszen ilyen, de majdnem..:o)))
Dr. Felipe
Mert melyik az a hülye migráns amelyik megvárja a kitoloncolást mikor legyalogolt több ezer kilométert mire odaért.
eugen4402
@karma1: A koptokat kivétel nélkül egy párhuzamos dimenzióban helyezték el, egyelőre nem lehet velük kapcsolatot létesíteni. Ha letelik az egy év próbaidő, akkor felszabadítják a karanténszabályokat. A Karolinska Egyetem cáfolja, hogy bármilyen szerepük lenne a kísérlet lebonyolításában...:-)))
Főlökött
@Mangu: A szakszolgálatoknak pedig rémálom :), a regnáló politikusokról nem is beszélve-az lenne, aki(k) agyilag fogják is a tényeket, nem úgy mint egyesek, akik pedig sajna nem.
Butautáló
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
@Butautáló: Hogy te hogy utálhatod magad a butaságod miatt!!! :-DD
De eme gyöngyszem-stílusod is bizonyíték a libapásztor beosztásodra. Amennyit hangoztatod a nyalást, komoly ismereteid lehetnek e téren... :-DD
Butautáló
@rugacs: Svédországban élek, sárga nyelvű, kiscserkész barátom!
enslaved
@Butautáló: Na és akkor minek ugatsz ide Svédországból? Eddig baráti stílust használtam veled szemben, de az iménti hozzászólásod már kiverte a biztosítékot!!!
Butautáló
@enslaved: Szerencsére nem te mondod meg, honnan hova ugathatok Szandi! Nem vagyok rászorulva a "baráti" stílusodra, bár azt eddig annak tudtam be, hogy egy ésszel jobban megáldott sárga nyelvű vagy! Ja és magasról teszek rá, hogy mi ver ki Nálad mit!
enslaved
@Butautáló: Sosem szerettem, ha valaki kintről akarta megmondani, mi is a helyzet nálunk, avagy hogyan gondolkodjunk. Egyébként meg soha nem volt sárga a nyelvem, én nem azért vagyok Fidesz párti, mert bármilyen érdekem is fűződne hozzá. Mint már írtam is, én nem függtem soha a kormányoktól, nem ők tartottak el sohasem. Sokan beveszik külhonban, hogy a Fidesz lopott eddig a legtöbbet, mert ezt hallják, vagy olvassák. Nem kell mindent elhinni, mint a mesékben. Tenyérbemászó volt a stílusod, ha okos ember vagy, te is beláthatod.
Butautáló
@enslaved: A stílusom olyan volt, amilyent rugacs érdemelt! Általában nem vagyok ilyen de tudok sokkal olyanabb is lenni!
Én nem veszek be semmit, reálisan nézem a dolgokat! A Fidesz mindenkinél többet lopott de a nagyobb baj, hogy többet, ezerszer többet is pazarol! És vég nélkül butítja és hülyének nézi a népét! Na ezért nem vagyok ott! Viszont sok kedves ismeretlen ember és a szeretteim is ott vannak! És az ő gyerekeik is! Szóval van miért figyelnem Magyarországra, hidd el!
enslaved
@Butautáló: Rendben. Ellenben én a rugacs előtti hozzászólásodra gondoltam. Az meg, hogy többet lopott, netalán többet pazarolt, azért tűnik úgy, mert nyíltan teszik. A szocik ennyivel okosabbak voltak, ők fű alatt lopták szét az országot.
Butautáló
@enslaved: Unalmas állandóan azt látni, hogy a kamuzás megy állandóan és a Fidesz mindig ez alapján igazolja önmagát. Hazugságok és ferdítések Mo-n és a világon mindenütt! Egy ilyen álhír elég és már megy is az acsarkodás, pedig semmi igazságalapja nincs.
A lopást én elítélem nyílt és fűalatti formájában is! A Fideszt azért rühellem, mert e mellé még arrogánsak is! Valamint azért mert MINDENKIT hülyének néznek! Még Téged is!
kamazuka
Ez olyan mint a hazai munkanélkülieket nyilvántartó supercsapat.
Hát kiestek a nyílvántartottak köréből.
Ezzel is javítva a foglalkoztatottsági statisztikákat!
enslaved
@Butautáló: Na igen, de a hírek ugyanúgy jönnek a baloldalról is, és arra is ugranak ezerrel, holott ugyanúgy lehet az is álhír. Egyébként meg igazad van, a bulvár a világon az egyik legjobb üzlet.
enslaved
@Butautáló: A másik meg a játékipar:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.