A török-EU paktum erkölcstelen és rossz üzlet, ami akkor derül majd ki, amikor a szírek helyett a török diktatúra elől menekülők fogják ostromolni a határainkat. Angela Merkel Európája a zsebébe nyúlt és jó pénzért együttműködést vásárolt Törökország piszkos diktátorával, az emberi szabadságjogokat, a szólás- és sajtószabadságot lábbal tipró, Recep Tayyip Erdoğannal, akinek a saját polgárai vére tapad a kezéhez.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
No, de tisztelt cikk író! Ez év elején, amikor itt többen migráns válságról írtunk, mi voltunk az elsőszámú közellenségek. Most meg Ön riogat, migráns válsággal?

Én azt gondolom, egyelőre csak nyugtával dícsérni a napot. A törököknek akkor hiszek, ha valóban megállítják a tömeget.
Egyébként jól gondolkodik Erdogan, ha a pénz oldalát nézzük a dolognak, mert amit az orosz szankciókon elveszít, szerintem kamatostól megkeresi a migránsokon. Lényeg a lényeg, Magyarország mindenképp rosszul jár. Fizet mint a katonatiszt, a mi pénzünkből.
Szókrakész
@F_Viktor: Nehogy sérvet kapjál!

Fizetésemelést kaptál, vagy 10 extra karaktert, hogy ilyen aktív vagy?
Szókrakész
@F_Viktor: Oktass légyszi IQ guru!
Nem is csoda, hogy itt tart a baloldal.
Ilyen tagokkal, mint te és ilyen szellemi szinttel, mint amivel te rendelkezel nem csoda, hogy kiesnek.
coni
@Peller Anikó: Én ismerem ezt a vidéket és ezeknek az embereknek nem az a legfontosabb ami nekünk (a pénz, pénz és megint csak a pénz), sokan nem tudnák megszokni (még a jó létért sem), hogy csak akkor szólnak hozzá, ha valamit akrnak tőle.
Peller Anikó
@coni: kösz, most hogy így elmegyaláztad miért nem fognak visszamenni amikor itt európában az ingyenélők többet kapnak mint a mi nyugdíjasaink, teljesen megnyugodtam. Itt nem fognak gyilkolni, lövöldözni, robbantani, torkodat elvágni, kislányainkat megerőszakolni, egymást agyonverni, mert nem szól hozzájuk senki. Jól van coni, jó, hogy így felvilágosítottál minket.

Csak rájuk nézni nem szabad, mert ezért is agyonvernek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.