A 35 éves orosz nő azért lett ideges, mert nem érkezett meg bankszámlájára a gyereke után járó segély – írja az RT.com.

A szörnyű bántalmazás még tavaly novemberben történt Labytnangi városában, de csak most kerültek ki a biztonsági kamerák felvételei az internetre. Valamivel több mint 7000 forintnyi rubelt kap a nő a gyerekért, és a videón épp egy üzletben kérdezi le a bankszámláját. 

Először fejbe vágja az óvodáskorú gyerekét, ezután azonnal gyomron rúgja, de gyorsan abbahagyja a verést, mert egy vásárló közel megy hozzájuk. A következő képen már a bolt külső kamerája mutatja, hogy a nő valószínűleg kidobta a már megvert gyereket a bolt elé. Utánamegy, megfogja a kabátját, lendít rajta egy nagyot, és úgy eldobja, hogy a gyerek 4-5 méterrel arrébb esik a hóra. A nő elsétál és vissza se néz a földön fekvő gyerekére.

Azóta kiderült, hogy a nő pszichiátriai kezelés alatt áll, és eddig nem engedte óvodába járni a gyereket. A szociális szervek azért nem vették el tőle a gyereket, mert van egy apja is, aki igaz, külön él, de elvileg van hova mennie a gyereknek. A nőt azóta kezelik és nem engedik a gyerek közelébe.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Én büntetésként bemutatnám a Nöt
habonyárpikának.. ! Egy szinten vannak :-(((
Mindkettö szellemileg roggyant, és
szeretnek hasbarugdosni vétleneket !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rumcájsz
Adnék neki gyereket dobálni!

Szegény teremtés semmiről sem tehet, akarata ellenére jött erre a világra!
Strong
...azon csodálkozok, hogy nem állította le senki a nőt..
nagyon sajnálom a kiskölyköt..
Aki Én
Milliószor megfogadtam, hogy nem nézek meg ilyen videókat, és mégis...
Egész napra elintéztem a nyugalmam. Ok, hogy beteg a nő, de valahogy nem bírja ki az ember, hogy fel ne rúgja ha ilyet lát. Bele sem merek gondolni hány ilyen ember van, és mire képesek ott, ahol nem látja őket senki. A legtöbb esetben, miután kiderül, hogy volt előzmény, a környezet és a hatóság a felelős.
Nem akarok nagy szavakat használni, de ilyenkor az ember sok mindent átértékel a szeretetről és a problémákról. Lesújtó...
volvós
Én büntetésként bemutatnám a Nöt
habonyárpikának.. ! Egy szinten vannak :-(((
Mindkettö szellemileg roggyant, és
szeretnek hasbarugdosni vétleneket !
nemkati
Ez ijesztő és félelmetes! És a körülötte állók is lebénultak, ahelyett, hogy közbeavatkoztak volna. Bár, tökmindegy. Az ilyen selejt majd hazaviszi a gyereket és otthon a 4 fal között folytatja. Remélem, visszakapja ezt majd az élettől, vagy a gyerekétől. Ennél egy percig nem lehetne otthagyni azt a gyereket. Engem nagyon megrázott ez a felvétel, pedig tudom, van ennél rosszabb is. Sajnos. :(
eugen4402
@Aki Én: és @nemkati: Igazatok van, valahogy már annyira belefásultunk, hogy ilyen élőlények is élnek itt a Földön, de mégsem lehet elviselni a látványt, amikor egy ártatlan, gyenge kis kölyköt inzultál egy szörnyeteg, akire az ANYA szerepét osztotta a Rendező, aki néha kissé késve észleli, ha rosszul döntött...
Egy anya megvédi a gyermekét, az ördöggel is szembeszáll, ha az támadja a gyermekét, de "ez" maga válik ördöggé, mert nem tud uralkodni beteg agyán.
Arra már rá se' merek gondolni, hány hasonló eset történhet úgy, hogy nincs a közelben képrögzítő eszköz. Tényleg elmegy az ember kedve mindentől, mert tehetetlenek vagyunk, morgunk magunkban, őrlődünk, aztán beletörődünk.
Eriksson
@Rumcájsz: Dehogynem akart hiszen benn nem maradhatott.
KERKA
Elborult elméjű szörnyeteg. És ennek ítélte a bíróság a gyereket. Elgondolkodom, ha ez most nem kerül föl egy videóra, milyen sors várt volna a kisfiúra?
Eriksson
@KERKA: Mint a többi millióra, akik nem kerülnek fel a netre.
KERKA
@Eriksson: Igen, nekem is ez járt az eszembe. Mennyi gyerek szenvedhet a bántalmazásoktól?
Elszomorító.
Eriksson
@KERKA: Bizony elszomorító, hogy a gyenge emberek mindig arroganciával próbálják kompenzálni saját lehetetlenségüket.
Eriksson
@KERKA: Ezen nem érdemes idegesítenünk magunkat, mert más népek, más szokások. S ha ezeket nem vagyunk képes tolerálni, akkor hogy volnánk képesek megérteni őket?
Ezeréves szokásaikat nem fogják megváltoztatni csak azért, mert a dicső nyugatnak ez nem tetszik. Mint ahogy mi se tudjuk az ő szokásaikat megérteni, követni.
KERKA
@Eriksson: Asszem, igazad van, ezt mi nem értjük, ők igen. Mert ugye a kislány szülei is ebbe beleegyeznek, mert természetes nekik.
Eriksson
@KERKA: Biztos, hogy ennek a szokásnak is meg van az ésszerű magyarázata, amit ők nem pedofíliának tudnak be, s nem is botránkozik meg rajta senki.
KERKA
@Eriksson: a magyarázat a vallásban van. az ő istenük ugyanezt tette, tehát nekik is szabad ezt tenni.
Eriksson
@KERKA: Erről van szó. Nekünk erősen idegenek az ők szokásaik, mint ahogy a miénk is nekik. És nem csak a keletiekről kellene beszélnünk, hanem a nemzeti szokásokról is. Sokkal belátóbbaknak kellene lennünk egymással.
Eriksson
Már csak a békés egymás mellett élés szempontjából is.
bence
@Eriksson: ! Más népek ?! Nem kell más országba menni ! Nézd meg , mi történik nálunk a politikusi körökben ! pl : Terike . Akkor még a legnagyobbat nem is említettem !
Eriksson
@bence: Ne is említsd. Nézz körül a nagyvilágban, mi minden történik a te kis valósággömbödön kívül. El fogsz képedni.
sentinel216
Talán jobb is, hogy ilyen eseteket nem látok közelből, élőben. Ezt a "beteg" féreg dögöt, élete végéig talicskán tologatnák, és infúzióval etetnék, mert a kezét lábát apró darabra tördelném, nehogy összetudja szedni a fogait a járdáról. Húúú, de durva vagyok. Az a baj, hogy a végén engem dugnának börtönbe miatta.
crow0131
Ha ez itthon történne és mi irányítanánk az országot, ennek a nőnek nem sok esélye lenne. Hétfőn tárgyalás. Kedden ítélet és még aznap börtön. (Ilyen határozott hozzáállás kell.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.