Leszedett egy ballonformájú, azonosítatlan repülő tárgyat az Indiai Légierő (IAF) egyik Szuhoj SU-30 MKI típusú vadászgépe kedd délelőtt Rádzsasztán állam légterében. – írja a metro-ra hivatkozva a 24.hu.

Az Indiai Légierő közleménye szerint az objektum 10 óra 30, és 11 óra között tűnt fel a radaron, felderítésére azonnal kivezényeltek egy vadászgépet. A vadász nem sokkal később elfogta, és lelőtte az azonosítatlan tárgyat. A hadsereg begyűjtötte, és vizsgálja a lelőtt objektum maradványait.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kicsilac
Tényleg durva ez az anyag, megmondta a Zaher drogtor is :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Ha egy indiai vadászgép lőtte le, akkor az valószínűleg nem földönkívüli civilizáció hajója volt. Igenritkán lehet a közelükbe férkőzni, s ha egy repülőgép támadólag lépne fel, annak azonnal elromlik az összes elektronikája és a pilóta örülhet ha képes még leszállni. A védőpajzsokról nem is beszélve.

Persze sokféle civilizáció jár ide, akiknek nem egyforma a technológiai színvonala, de azért szerintem fel kell kötni a gatyát ha le akarnák szedni.
Szókrakész
@Peller Anikó: Soha nem tudni milyen titkos kütyü volt azon az indiai (orosz) vadászgépen.
Mangu
@Peller Anikó: Ismeretlen repülő objektum nem azt jelenti, hogy földönkívüli.
Peller Anikó
@Mangu: Igen, pontosan ezt írtam. Lehetett volna az is, de valószínűleg nem az volt.

@sok: Igen, de azt mennyire nem lehet tudni milyen kütyűk vannak az ebeknek. Bénító sugarak, telepátia, gyorsabb reakcióidők, élő számítógépek, ugráló repülő eszközök és a fegyvereket még nem is nagyon volt alkalmunk megtapasztalni, szerencsére.
DAvid Pro
@Peller Anikó: Nincs az a vadaszgép ami le tudna lőni egy csillagközi űrhajót. Viszont az amcsiknak van olyan műszerük amivel követni tudják, sőt le is tudják lőni az interdimenzionális űrhajókat, Nokila Teslától lopott és továbbfejlesztett elektromágneses pulzusfegyverrel. Az első élő példa erre 47ben Roswell és azóta sajnos több esetben is megtörtént. Elképzelhetőnek tartom, hogy más is rendelkezik a technológiával csak szimlán behazudjak, hogy "vadászgép" lőtte le. Egyébként szerintem ha így is lenne kicsi az esély, hogy nyilvánosságra hoznák. 99.9%ban nem egy kormány fogja nyilvánosságra hozni az úgynevezett UFO ügyet. De hamarosan megtörténik, mert nincs nagyon már tovább húzni.
kicsilac
Tényleg durva ez az anyag, megmondta a Zaher drogtor is :)
human
Jól nyomjátok. Eddig izgalmasabb, mint az új X-akták.
agnes200
Lehet, magától esett le műszaki hiba miatt, csak így jobb a hír, hogy lelőtték.
Peller Anikó
@avid: igen, ez hozzávetőleg így van, de néhány aprósággal hadd egészítsem ki:
nincsenek interdimenzionális űrhajók, mert az űrugró eszközök nem a dimenziók között közlekednek. Ahhoz ugyanis léteznie kellene dimenzióknak.

A roswelli eset tudomásom szerint baleset lehetett, ugyanis két csészealjat találtak, a másikat Socorrónál.

Tesla valóban zseniális volt és a hadsereg azonnal le is foglalta a hagyatékát, így lehetnek érdekes dolgok. De a Roswellben kételkednék, hogy képesek lettek volna leszedni őket, ehhez irányítani kell az energiát. Másrészt akkor ez repülőgépek és rakéták ellen is bevethető lenne ha működőképes lenne Tesla EM fegyvere. Bár van aki a Tunguz meteort is Tesla művének véli, én ebben egy kicsit szkeptikus vagyok (nagyon).

Végül az ebek nem használnak elektromosságot, ezért vélhetően immunisak az ezt célzó támadásokra, de ez csak egy feltételezés. Kösz, hogy írtál.
Apatszerek
@Peller Anikó: Fantáziálni azután kell miután megtapasztalva van a maradék anyag amit sikerült összeszedni? Addig csak az emberi képzelet működik! Érdekes hírként jól jön a médiának, van csámcsogni való, az embereknek. Csak nehogy valami időjárásmérő eszköz legyen, a röhej tárgya: amit objektumnak van nevezve, csak aki elnevezte nincs tisztába az objektum szó jelentésével.
perfekt
@Peller Anikó: Gratulálok.Igen jó érvelésekkel,kitűnő logikával,tárgyi tudással írtad,kommentjeidet.
sokanvagyunk
Badarság - ez kimondottan az USA privilégiuma. :)
magyarbakancs
Indiai kender nagy hatasú.
Talán Pataki volt a ki lelőtte?
eugen4402
Azt írja az újság, "ballonformájú ismeretlen eredetű tárgyat" lőtt le a Szuhoj...
1951-ben az iskolaudvar fölött lebegett át egy ilyen objektum, és a szomszéd ház kertjében landolt. Nagyszünet volt, és mi habozás nélkül másztunk át a kerítésen, hajtott bennünket a tudományos kíváncsiság. A ballonban már alig volt hélium, ernyedten lógott egy körtefa ágairól, a gondolájában viszont nagyon érdekes röplapok voltak kötegszám. A nagy Szovjetuniót gyalázták és azok talpnyalóit, a Rákosi-vezette magyar komcsi galerit. Sima meteorológiai ballon volt, a szomszédos Ausztriából indították felvilágosító expedíciójára, mire végigolvastuk, már ott voltak a rendőrök, és összegyűjtötték a "tárgyi bizonyítékokat", melyeket az északnyugati szél kézbesített nekünk...
human
@sokanvagyunk: Így igaz. Nem hiába minden filmben Washingtont támadják az UFO-k és nem Újdelhit.
human
@Szókrakész: Pataki Attila forgatókönyve alapján :)
human
@Peller Anikó: "Végül az ebek nem használnak elektromosságot, ezért vélhetően immunisak az ezt célzó támadásokra, de ez csak egy feltételezés. Kösz, hogy írtál. "
Mármint úgy érted, hogy az emberi szervezet nem tartalmaz elektromos "szerkezetet"? Az emberi szervezet csupa elektromosság. Ott van például a szívizom, amit elektromos impulzus működtet. Ezért használnak pacemakert a szív ritmusának szabályozására. De minden izom elektromossággal működik. Az elektromos sokkoló ezért olyan hatásos.

U.i.: Még nem tudtam eldönteni, hogy komoly-e amit írsz vagy igazi fantáziád van.
human
@Peller Anikó: Egy kicsit felületes voltam. "ebek"-et írtál én meg embereknek olvastam. Vagy te írtad el?
human
@eugen4402: Én egyszer úgy jártam, hogy meg voltam győződve róla, hogy UFO-t látok. Volt fény, hangtalan volt, olyan gyors mozgása és irányváltása volt, ami elképzelhetetlen a mai technikával és csak később jöttem rá, hogy valami egészen mást láttam.
eugen4402
@human: Most, hogy írtad, eszembe jutott nekem is egy ilyen sztori. Egy nyári estén csődítettek ki az udvarra, hogy menjek ki, nézzem meg, UFO-k köröznek az égen felettünk...
Kellett 3 perc, mire beugrott, hogy a városszéli éjszakai mulató tetejére azon a héten helyeztek el egy lézerágyút, ami bámulatos fénybalettet rajzolt az égre, állítólag 8 km-ről is látni lehetett.
prime777
Ez az UFO dolog egy kitaláció.
Ilyenek nincsenek.
Mesék felnőtteknek.
Anno én is hittem a létezésükben,de soha a büdös életben nem volt erre bizonyíték.
Ez szerintem egy jó kitaláció arra,hogy fedezni tudják,és főleg most Amerikára gondolok,az úgynevezett kísérleti dolgaikat.Tehát amit néha-néha látnak emberek,és persze nem kamu,az feltehetően valami új kütyü amit a hadsereg tesztel és persze mint technológia nincsen nyilvánosságra hozva.
Szókrakész
@human: Ha ezek azok az ufók, akik elvitték Patakyt és vizsgálat közben eldurrant a Grammy díj gyanús aranyere, akkor nem csoda, hogy ezt még az indiaiak is letudták lőni.
Peller Anikó
@human: 17.19, Nem, nem írtam el. EBE = Extraterrestrial Biological Entities. Halál komoly.
human
@Peller Anikó: Köszönöm az infót. Még nagyon régen engem is érdekelt az UFO téma. Még ezzel kapcsolatos előadásra is elmentem. Még ma is megnézem az ezzel kapcsolatos műsorokat a tudományos csatornákon. Azóta annyi változott, hogy tényszerűbben állok a témához.
Fradigege
Széles Gabi bácsi és Pataki Attika ezt a hírt kéz a kézben megerősítették.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.