Ferenc pápa amellett foglalt állást a migrációval kapcsolatban szerdai általános audienciáján a Szent Péter téren, hogy a nemzetek és vezetőik nyissák meg szívüket és nyissák meg kapuikat.

Izrael népének száműzetésének bibliai eseményeit idézve Ferenc pápa a most zajló migrációról beszélt, kiemelve, hogy ma is nagyon sokan "a száműzetés tragédiáját élik át távol hazájuktól, szemükben romba döntött otthonaik látványával és szívükben a szeretteik elvesztése miatti fájdalommal".

Ferenc pápa beengedné a migránsokat

A római katolikus egyházfő beszédében úgy fogalmazott, "nem szabad bezárni a kapukat" előttük. Hozzátette: azt látja, hogy ma "nagyon sok ajtó és nagyon sok szív zárva van". A mai migránsok "a szabad ég alatt, élelem nélkül szenvednek, és nem léphetnek be, nem érzik a befogadást. Én azt szeretem nagyon hallani, hogy a nemzetek és kormányzóik megnyitják a szívüket és megnyitják a kapukat"- mondta Ferenc pápa a szavait a Szent Péter téren hallgató mintegy negyvenezer fős tömeg előtt.

Olasz elemzők szerint az egyházfő a csütörtöki-pénteki uniós csúcstalálkozó résztvevőihez intézte szavait, a tanácskozás fő témája a migráció lesz.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
"Kedves Pápa Úr "!
Verd a saját farkaddal a csalánt ! Miről beszélsz.Van pénzed vegyél nekik szigetet és etesd őket,ha már a Vatikán területe kicsi ennek a sokmilliós honfoglalónak.Álszent pojáca.Az előbb láttalak a tvb.-ben. Vittek a pápamobilon,"kiöltözve "(csak a ruhád árából egy afrikai falú egy
hétig jóllakna )körülötted meg futottak a testőrök,rendőri vedelem mellett.Isten barma,miért nem az iszlámosok által megerőszakolt nőkért,gyerekekért emeled fel a szavad.Saját vallásod ellen vagy ?
Iszlám teret nyer,nem lesz "pápaság",vagy te is elbujdosol mint a milliárdosaink,meg a háborús bűnösök ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A derék Erdő bíboros meg fürdőzik Őfenesége fényében! =))
Strong
Ezt azért átgondolnám. Ha a Pápa Úr szeretne migránsokat, akkor nyugodtan telepítse tele a vatikánt. Viszont itt hívnám fel a figyelmét arra, hogy Ő saját maga az IÁ európai legnagyobb trófeája. Tehát?
Omarion Nebula
Ez HÜLYE Ez???
Az iszlám a kereszténység ellentéte.
Miről beszél? Elárulja azt a maradékkeresztényt akik még Európában élnek.
36
Én valahogy így vezettem le a jelenlegi pápa megnyilvánulásainak okait. Jezsuita(olvastam, hogy 10 évig képeznek egy jezsuitát és ez alatt, a Földet körbejárják(globálisak), nyelveket, kultúrákat ismernek meg)-nem véletlenül választottak jezsuitát pápának, pont erre az időszakra-minden meghatározó országban, már úgy látom, a világ gazdaságát meghatározó országban egyetemeik vannak.-onnan mindíg a legjobb üzletemberek jönnek ki, ergo a jezsuita vezetésű katolikus egyház, a világ egyik legnagyobb gazdasági befolyásoló hatalma.
Eriksson
Elzavarták Ratzingert, mert az hallani se akart Európa iszlámosításáról, amit ez a nemtudomkimegbízottja folyamatosan hangoztat.
Nem pápa ez, hanem a kereszténység sírásója.
36
@Eriksson: Igen. Ratzinger bajor. Valóban katolikus és fundamentalista. Nem globál. Mennie kellett.
Szókrakész
Azért a Keresztes Háborúkban mennyire más állásponton voltatok?!?!?!
Az inkvizíció hogy tudta millió számra gyilkolni a nem keresztény, vagy protestáns, vagy puritán elvett vallókat?!?!?!
A katolicizmus nevében hogy tudtátok irtani az amerikai, távol-keleti, afrikai őslakosságot?!?!?!
Szókrakész
@Eriksson: Még ha te nem is érted, azért a franciska tudja mire gondolok.
Hiszen jezsuita pap a "szegénykém".
Eriksson
@Szókrakész: Arra gondolsz, hogy a Jezsuitáknál gonoszabb, vérengzőbb, kegyetlenebb katolikusok nem léteztek a világon?
36
@Szókrakész: Pont tegnap írtam erről. Ez is egy vállalkozás. Befektetés. A ma, vállalkozása. Ezt minden hatalmi központ kihasználja. Lényeg, hogy kamatostól megtérüljön. A semmirevaló álkeresztény európai, nem megy be a templomba, mert véleménye van. Tehát, le van írva. A muszlim, bemegy a templomba. Gyereket szül. A társadalmi felfogásuk, mint az őskeresztényeké. Asszony, nő, gyerek, neve hallgass. Poligámia van, de csak a férfiaknak. Halálbüntetés. Stb. Ha elolvasod a szentírás ó- és új-szövetségi részét, nos, pont úgy éltek Jézus korában az emberek, mint ma a muszlimok. Szerintem ez a projekt dióhéjban. A vallás újjáélesztése Európában.
Eriksson
@Szókrakész: Na igen. Soha semmit nem tettek, amiben nem volt hasznuk, de amiben igen, azt minden áron. Következésképpen...
wpym
Én a Vatikánba engedném be a kormos csürhét.
Szókrakész
@wpym: Pénzük, vagyonuk bőven.
Etessék ők a migráncsokat.
Hallottál valaha is arról, hogy az EU által utalt milliárdokat Vatikán átvállalná?
Szókrakész
@Omarion Nebula: Ő jezsuita.
Egész más céljaik vannak.
Szókrakész
@36:

Loyola visítozna örömében, hogy franciska lett a pápa.
Hosszú ideig tartott, de beérett a gyümölcs.
Azért ajánlanám mindenki figyelmébe a titkos, kötelező jezsuita esküt.

Az mindent megmagyarázna.
Szókrakész
Ajánlom

History of the popes by JOSEPH McCABE
Exo-Vaticana by Thomas R. Horn
Petrus Romanus: The Final Pope is Here by Thomas Horn and Cris Putnam
Apatszerek
Ferenc pápa felajánlotta a menekültek korlátlan befogadását elhelyezésüket a Vatikánba: Ez Istennek tetsző dolog!
Szókrakész
@Apatszerek: Ja!
Létre is hoztak egy 30 fő befogadására alkalmas szálláshelyet.
Ébresztő!!!
Feraj49
"Kedves Pápa Úr "!
Verd a saját farkaddal a csalánt ! Miről beszélsz.Van pénzed vegyél nekik szigetet és etesd őket,ha már a Vatikán területe kicsi ennek a sokmilliós honfoglalónak.Álszent pojáca.Az előbb láttalak a tvb.-ben. Vittek a pápamobilon,"kiöltözve "(csak a ruhád árából egy afrikai falú egy
hétig jóllakna )körülötted meg futottak a testőrök,rendőri vedelem mellett.Isten barma,miért nem az iszlámosok által megerőszakolt nőkért,gyerekekért emeled fel a szavad.Saját vallásod ellen vagy ?
Iszlám teret nyer,nem lesz "pápaság",vagy te is elbujdosol mint a milliárdosaink,meg a háborús bűnösök ?
Január
Ajánlja fel a Pápa legalább a Péterfilléreket a menekültek részére. Azok között is a legelesettebbek ellátását biztosíthatná belőle, van elég vagyona a Vatikánnak, szinte semmi terhet nem jelentene.
Peller Anikó
A pulykaparizernek való is valami pápista nevelést kapott és emiatt a félrekurtné egy év alatt kinyírta Európát. Merő szeretetből (szerelemből?). Mondjuk a fehéreket nem szereti az biztos.

De a teknősök szeretnék...
wagabund
na igen..ez a pápa című foglalkozás bizony elkapatja a művelőjét, és idővel elkezd össze-vissza beszélni...persze tét nélkül...
...nem emléxem, hogy valamelyik táborban tökig sárban ételt, vagy áldást osztott volna...
a vatikán kellemes védelmet biztosít... állna be egy napra szociális munkásnak, asszem bajban lenne...
Szókrakész
Tudja egyáltalán Isten, hogy a franciska létezik, és ő a pápa?

Hol van Isten és a Föld lakossága közötti írásos szerződés Isten aláírásával, hogy franciska a pápa és ő képviseli a Föld népeit?
Allah erre mit szólt?
Vagy Yahweh?
vagy...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.