A gerinces fajok populációinak 58%-a már eltűnt, míg az édesvizekben megfigyelt populációk 81%-os csökkenést mutatnak az 1970-es adatokhoz képest. A drasztikus veszteség legfőbb oka az emberi tevékenység. Egyetlen dolgot tehetünk, ha ha hagyjuk kipusztulni az emberiség akár 90 %-át. Vagy, nem teszünk semmit és akkor megdöglünk mind.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A világnak nem a népességfogyás a gondja, hanem a túlnépesedés. A másik hatalmas tévedés a gazdasági növekedés istenítése. Mindkettő csak arról szól, hogy legyünk nagyobbak és erősebbek a másik országnál és közben feléljük a készleteinket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Szerintem nincs olyan sok ember a Földön, csak fel van turbózva a létszám olyanokkal, akik embernek képzelik magukat.
glorianna
@sokanvagyunk: khm... és ki dönti el, hogy ki az ember, és ki az, aki csak annak képzeli magát? Ez így nagyon csúszós pálya...
Mézike
@glorianna: Drága! Én nem a túlszaporodásról, hanem az eredetről , a bibliában, és egyéb szent könyvekben megírt homályos istenekről beszéltem.
glorianna
@Mézike: Ó, az a csevegés már-már Däniken-i magasságokat ostromolt. Értettem és mulattatott, arról szólt az első mondatom ebben a topikban. Egyébként pedig igyekeztem a cikk témájánál maradni.
Peller Anikó
@sokanvagyunk: valóban csúszós a pálya de így van. Sokanvagyunk.

Az ember nem okosabb a békánál ami szépen megfől a fazék vízben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.