A demokrata párti elnökjelölt ügyeit jól ismerő Ed Klein amerikai újságíró szerint Hillary Clinton vigasztalhatatlanul zokogott, amikor esélyes jelöltként azt látta, hogy elveszíti az Egyesült Államokban e héten rendezett elnökválasztást.

Ed Klein többször írt könyvet Hillary Clintonról, és bennfentes újságírónak számít a Clinton házaspár ügyeit illetően. A republikánusokhoz közel álló Newsmax televízió egyik műsorában számolt be a választás éjjelének történéseiről. Nem mondta el, hogy információi honnan származnak, de szavaiból kikövetkeztethető, hogy a volt demokrata elnökjelölt egyik nőismerőse lehet a forrás.

"Hillary nem tudta abbahagyni a sírást, amikor szerdán reggel fél hét körül felhívta egyik régi barátját. Egy nagyon, nagyon régi barátnőről van szó, aki a sírástól szinte alig értette, hogy Clinton mit mond"- mesélte Ed Klein. Azzal folytatta, hogy a barátnő azt tanácsolta Clintonnak: tegye túl magát a dolgon, a vereségért nem ő a hibás, hanem James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda igazgatója és Barack Obama elnök, aki nem tett eleget a megválasztásáért.

Ezt a magyarázatot Klein is értetlenül fogadta, hiszen az Obama házaspár teljes erővel támogatta Clintont, nemegyszer kampányolt mellette, s még a választás előtti estén is kampányolt neki Philadelphiában. Klein szerint az is meghúzódhatott a háttérben, hogy Obama a 2008-as választási kampányban, amikor Hillary Clinton vetélytársa volt a demokraták elnökjelöltségéért folyó küzdelemben, többször is meglehetősen negatívan nyilatkozott róla, s ezeket a megnyilvánulásait most sem "tette helyre". Klein szerint az általa kifaggatott információforrás azt mondta: Hillary Clinton úgy gondolta, hogy Obama elnök még időben leállíthatta volna Comey FBI-direktort, ha akarta volna.

Ed Klein szerint Hillary Clinton csakis magát okolhatja a bukásért. "Túlságosan önhitt volt, nem fogalmazott meg olyan üzenetet sem, amiért érdemes lett volna rá szavazni" – fogalmazott az újságíró, aki egyébként Clinton hívének és szavazójának mondta magát.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Miért, röhögő görcsöt kellett volna kapnia? A világ legtermészetesebb dolga, hogy sírt, s nem csak azért, mert nő. @Szókrakész: azért Trump megnyilvánulásai kicsit botrányosabbra sikerültek. Pláne, ha valakinek füle is van hozzá, nem csak elfogultsága.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Hillary Clinton, s bármely más nő , valamint férfiak akik nem szégyellik az érzelmeiket kimutatni, könnyeztek volna ... Az USA jól bevásárolt magának egy szexista, rasszista alakkal, a világ veszélyesebb hely lett D.T.-vel... Hillary Clinton egyébként közel 300 ezer szavazattal kapott többet szavazatot a "győztesnél" , de az elecktori rendszer kialakítása okán sok szavazat veszhet el ...
Szókrakész
@wagabund: Egész jó sittek vannak ott is.
Jó helyre költözik.
Equus
@vukkocska: a világ vezető katonai hatalmának, a katonai erők legfőbb parancsnokának lenni nem egy go-go girlös feladat. Sírásnak nincs helye. Káromkodni lehet, sírni nem. Kinek és miért sír? Ha van probléma azt neki meg kell tudni oldani. Nincs elbújás, jajgatás - cselekvés van. És ez a lelki toprongy akart legfőbb parancsnok lenni? Olyan ember, akinek a kisujja mozdítására kitörhet a III. vh.???
human
Hillarinek is, de minden republikánus jelöltnek is önvizsgálatot kell tartania. Kérdezzék meg maguktól, hogy verhette meg őket egy Trump.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.