Elképesztő árakon indít repülőket New Yorkba a Norwegian fapados légitársaság, írja a napi.hu.

A gépek Nagy-Britannia egyes reptereiről indulnak majd, a jegyek pedig annyira olcsók, hogy még Magyarországról indulva is megérheti megvenni őket. A legalacsonyabb járatdíj például 56 font, azaz mindössze 20 ezer forint lehet.

Ideje csomagolni, húszezer forintért repülhetünk Amerikába

A légitársaság azt nyilatkozta, új, üzemanyag-takarékos gépekkel közlekednek és New York kisebb, kevésbé felszerelt repterein szállnak le velük, így jelentős költségeket spórolnak meg.

A pontos kalkulációk és a tárgyalások még nem zajlanak, a részletekkel az ígéret szerint jövő év elején jelentkeznek majd.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Még ha nem tramplit választották volna meg elnöknek, na de így minek, itthon is van 1 olyan migráncs üldöző...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@wagabund: Sajnos, néhány év óta megroppant egészségi állapotom miatt már biciklire sem ülhetek, repülőgépről meg csak álmaimban szoktam lekászálódni...
Viszont tavalyelőtt megszerettem a New York-i ó-évbúcsúztató - új év köszöntő bulit a Time Square-en, megkeresem valamelyik csatornán az élő közvetítést, és fekve élvezem azt a mindent elsöprő, színes forgatagot. Ha megunom, meghallgatok-megnézek egy régi Eric Clapton koncertet felvételről (tavaly a Hyde parkit néztem)...Ez a program még 20 ezerbe se kerül, és (eddig) váratlan kellemetlen incidensek sem zavarták meg lelkem békéjét. A tranzitban sem kell várni az idők végezetéig...
wagabund
@eugen4402: 5.57..
Tucc élni...(néha eltűnődöm, hogy- ha kényszerből is- de már jobb a tévében gyönyörködni ...még fáj a szívem az ilyen bulik láttán(is)de ráfogom a kényelemre...de előbb-utóbb...)

:-)
eugen4402
@wagabund: Mániákus megszállottak módján próbálom a "pozitív gondolkodás"-t a gyakorlatban is alkalmazni. Pl: 52 évi kemény dohányzásról is csak a betegségem miatt tudtam lemondani. Azóta egy Porsche árát spóroltam meg, csak azt ne kérdezd, hol van most az a szépséges gép, mert elárulom: patikában. :-(
cikicakk55
@Yoda69: Nem tudom most hogy van.Sógornőm lánya kinn él már 15 éve.2 évbe telt mire Sógornőm megkapta a zöldkártyát.Addig csak maximum 3 hónapot tartózkodhatott kinn folyamatosan.tavaly augusztusban kapta meg a zöld kártyát,azóta kinn él és már vissza sem jön..Lehet,hogy neked van igazad és tavaly augusztus óta megváltozott a vízum rend. Minden esetre aki ki jut ha megbecsüli magát az jobban megtalálja a számítását,mint itthon.
cikicakk55
@wagabund: Én is így tudtam.Mint Yodának is írtam,Sógornőm tavaly augusztusban tudott végleg kiutazni,mert 2 évbe telt mire megkapta a zöldkártyát és azzal már végtelenségig maradhat a lányánál.A zöld kártyáig,vízummal is maximum 3 hónapot tölthetett kinn. Nem tudom,hogy történtek-e változások az utóbbi hónapokban,de augusztusig biztos,hogy nem lehetett csak úgy beutazni Amerikába. Ha jól emlékszem Sógornőm azt mondta,hogy oda-vissza a repülőut 280.000ft.ba került.Ő Floridába, Jackson Ville-ba költözött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.