Mondja Burgenland tartományfőnöke, a szociáldemokrata Hans Niessl. Arról is beszélt, hogy meg kell erősíteni a belső határvédelmet az EU-ban, különben 60 millió afrikai befogadására készülhetünk fel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Na ha ez a környező országokra is ráragad, oda a kiváló magyar foglalkoztatási statisztikáknak! Ha csak a fele külföldön dolgozó visszatérne, megállna a világ idehaza!
Cicamama55
Na ha ez a környező országokra is ráragad, oda a kiváló magyar foglalkoztatási statisztikáknak! Ha csak a fele külföldön dolgozó visszatérne, megállna a világ idehaza!
Eladott Ország
Európai Unió legkorruptabb autokratája, aki széfenként lopta szét a saját országát (törvényesen!), akinek egész holdudvarát a milliárdokban kifejezhető materiális
célok mozgatják, akinek polgárai tömött sorokban élnek a szabad munkaerő áramlásának
lehetőségével, mert felzabálta a jövőjüket, most Burgenland tartományfőnöke, fellép a magyar munkaerő beáramlása ellen. Hamarosan vége lesz a kiváló magyar foglalkoztatási statisztikának, különösen, ha a többi nyugat-európai országok is ezt lépik meg.
Perwool
Hans Niessl! Vén szenilis hülye! Lehet, hogy téged is grazi klinikán kezelnek? Mi már csak tudjuk, hogy nem hatásos!
"Az Európai Unióról szóló szerződés (EUSZ) 3. cikkének (2) bekezdése; az Európai Unió működéséről szóló szerződés (EUMSZ) 4. cikke (2) bekezdésének a) pontja, valamint 20., 26. és 45–48. cikke.
Az Unió polgárainak és családtagjaiknak a tagállamok területén történő szabad mozgáshoz és tartózkodáshoz való jogáról szóló 2004/38/EK irányelv; a munkavállalók Unión belüli szabad mozgásáról szóló 492/2011/EU rendelet; a szociális biztonsági rendszerek koordinációjáról szóló 883/04/EK rendelet és annak 987/2009/EK végrehajtási rendelete."
A mozgás szabadságára vonatkozó jelenlegi általános szabályok
A tagállamok minden állampolgára jogosult arra, hogy a belföldi munkavállalókra alkalmazandó szabályozásoknak megfelelően egy másik tagállamban keressen munkát. A nemzeti munkaügyi hivataltól – az állampolgárság alapján történő megkülönböztetés nélkül – a fogadó tagállam állampolgárainak járóval azonos támogatásra jogosult, és joga van ahhoz, hogy az álláskereséshez, az állásajánlatra való jelentkezéshez és a felvételhez szükséges ideig a fogadó tagállamban tartózkodjon. Ez a jog az összes, más tagállamból származó munkavállalót egyformán megilleti, függetlenül attól, hogy állandó szerződéssel rendelkeznek, idénymunkások, határt átlépő munkavállalók vagy szolgáltatásokat nyújtanak. A munkavállalók között például a nyelvi követelmények vonatkozásában nem szabad megkülönböztetést tenni, amelyek nem léphetik túl az adott állás tekintetében észszerű és szükséges mértéket.
Lemaradtam valamiről Ausztria vagy Magyarország már nem EU tag?
Azért, ha kijózanodtál fuss neki még egyszer ennek elmélkedésednek!
1magyar
De az arabok és a muszlimok nem azért jönnek, hogy munkaerőhiány van?
Most meg kiderül, hogy már az uniós állampolgárok sem kellenek nekik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.