A miniszterelnök-helyettes a Mol-INA-ügyről beszélt és a nehézséget jelentő horvát kormányválságról. Utóbbi péntekre meg is oldódhat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A kis tök alsó körözött-jól el dugott a vicctor haverod téged is az aló sifonérba-pontosan úgy mint a roggyant tónit "bevédett"az erős FITYISS KURMÁNYÁVALÉS A VITÉZI ROKONYOKKAL!
A horvát kormánynak mért nincs INÁRA VELETEK EGYÜTTMŰKÖDNI???-arról fogtechnikázz kis pöcs a nagy pöccsel közösbe-NEM MINTHA HITELES TÁJÉKOZTATÁST TŐLETEK KAPHATNA A MAGYAR POLGÁR AKI A DÉLI ÁRAMLATRA VÁRHAT...!!!
ENNEK A PÉNZNEK IS A SEGGÉRE VÁG AZ ORBÁN ...AHORVÁTOK PEDIG FELSZABADULNAK -ha a magyar mol bűnözőit kipakolják.
bakegya
A hernádi pityu helyett EZT A PISZKOSMUNKA SIKERÉT A SEMMILYEN ZSOLTIVAL TAKARÍTTATJA EL AZ ERŐS ZOD-BÁN-ez se véletlen !!!
Ludmilla
mi van semmilyen,miseborra kell az ára?
justhpeter
Jézus Isten ! Már Semjén is olajszakértő ? Vége a világnak !
quadrocopter
@justhpeter: "Szentelt olaj" szakértő az összeollózott "doktorka"!
nezelodo
Azt hittem ez a szivar csak a temetői parádés, környezetkímélő, halottas kocsik beszerzése és üzemeltetése felett diszponál! Úgy látszik a börtönviszonyok is hozzá tartoznak, mert odaát azzal jutalmazták a MOL vezér üzlettársát. Csak nem mosdatás felelős is lett a Zsóti?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.