Brüsszelben megpróbálják vonzóbbá tenni a közös uniós pénzt. Orbán szerint az euró bevezetése lehet a következő évek „irgalmas vitája”.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@verőce21: ténylegesen nem tartozik rád, hogy én egy falusi liba vagyok vagy sem. ellenben egy müncheni buta libának lenni aki Frankfurtban született még egymilioször elönyösebb mint egy VOLLIDIOTNAK lenni, aki pedig te vagy Ez az ami téged jellemez, amikor nem tudsz indokokat és tényeket irni akkor sértegetésbe váltassszzzzz!! De egy sértést csupán akkor sérelmezhetö, amennyiben olyan valaki mondta aki fontos számomra de te maradsz a ami vagy,egy félázsiai.
libellle
@elnyomott: Nem tudok helyesen irni, magyarul ugyanis nem az én anyanyelvem. Ellenben azt gondolom, hogy én nagyon is jól irok ( kicsit a fordito segitségével) sokkal jobban irok mint ahogyan veröce gondolkodni tud. Köszönöm a segitséget.Egyetértek az álláspontoddal.
JAJMÁR
"Irgalmas vita"? Ó, uram irgalmazz! Ne hagyd az országot "ebek harmincadjára" jutni, küldj nekünk olyan országvezetőket, akik tisztában vannak a szavak jelentésével :)
verőce21
@libellle: (20:11) Ez remek! Azt tudtam, hogy Münchenben élsz, de már azt is, hogy Frankfurtban születtél! :)
Mostmár elárulhatnád, miért kötöttél belém?(már sokadszor) Mert nekem eszembe nem jutott téged keresni. Ellentétben persze veled. De kíváncsi vagyok, mire alapozod , hogy tíz évig nem lesz eurónk, "úgy eladósítottuk az országot", stb.
Mert Te állítasz valamit, amit neked kellene megmagyarázni, nem nekem, "Vollidiotnak". :)
(Ez a sértődés megjátszás nem nyert nálam hangszórót.) :)
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: A törvénymódosítás belefér az idejükbe, és az ellátmányukba.
magyarbakancs
2010 előtt minden héten üvöltözték mért nem vezetik be az Eurót, most meg vitázni akar róla.
Vagy nem emlékszik, vagy tényleg cerebrálisan hanyatlik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.