Éppen hordágyon tolták be a liftbe a nőt, amikor váratlanul elindulta lift.

Meghalt egy 26 éves nő vasárnap egy sevillai kórházban, miután kettévágta egy lift – írja a helyi spanyol forrásokra hivatkozva a 24.hu.

Rocío Cortés Núñezt egy császármetszéses szülés után vitték a szülészetre, amikor a baleset történt. A beszámolók szerint egy hordágyon tolták be egy liftbe, amikor a felvonó váratlanul elindult felfelé, és a teste beszorult.

A nőt szombaton vitték be a de Valme kórházba és vasárnap délelőtt, császármetszéssel adott életet harmadik gyermekének. A szülés után, nagyjából délután fél 3-kor egy hordágyon vitték a második emeltről a harmadikra. Amikor elkezdték betolni a liftbe a gyermekével együtt, a felvonó ajtaja kétszer is becsukódott, majd kinyílt.

További részletek itt.

Címlapkép: Youtube, illusztráció

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Atya ég! Borzasztónál is borzasztóbb halál.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Csókoltatom aki az ellenőrzéseket végezte !!!
Ez olyan lehetett, mint az iszapkatasztrófa előtti ,,búbosbankás,, ellenőrzés !!!
wagabund
a felvonók ilyen elindulása csak gépházi kézivezérléssel lehetséges, illetve úgy, hogy mind a négy elindulást akadályozó retesz át volt hidalva..(szerintem épp javította egy felvonós, és dirktbe indította a motort)
volvós
..." Az andalúziai egészségügyi miniszter, Marina Alvarez vasárnap este elmondta: a felvonó rendszeresen ellenőrizve volt, és legutóbb augusztus 12-én esett át vizsgálaton, és a szakértők mindent rendben találtak. A hatóságok vizsgálatot indítottak a baleset okainak kiderítésére."...
Olyan fideszes űgyészségi magyarázata van az egésznek...
Mintha csak M.o.-n történt volna...Már " ott " is ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.