A magyar kormány támogatásával három új óvodát építenek, illetve újítanak fel a magyar református közösség számára Szatmárnémetiben. A város Szamosnegyedében fekvő Árva Bethlen Kata Református Óvoda és Napközi új épületének pénteki alapkőletételi ünnepségén Grezsa István, a Miniszterelnökség Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének és összehangolt fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztosa beszédében elmondta, a kabinet a 17 milliárd forint értékű óvodafejlesztési program keretében több mint 65 óvodát szeretne felépíteni a Kárpát-medence magyarlakta területein.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
65 óvodát ??? Mijaf@szért ??? Stadijjont építsetek oda is,,hogy rohadnátok meg.Oszt jó napot..
quadrocopter
Szórja az adófizetői pénzt a Geci, pedig a temetésére is félrerakhatnak!
namihami
Van már itthon több is, mint kéne. Egyik modernebb, mint a másik.
Tényleg ideje, hogy idegen országokra szórjuk szét a honi adófizetők pénzét. Az ottani államhatalom pedig fetreng a kacagástól, hogy ilyen jóhülyére talált, aki helyette öli bele a pénzt az ottani infrastruktúrába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.