Hiába vártak a magyar állam által küldött gépre a Saint Martinról kimentett magyarok - írja az RTL Klub. A csatorna híradója szerint délután hatan indultak volna haza, de az utolsó pillanatban SMS-ben értesítették őket, hogy a repülőgépük elromlott és másikat sem tudnak helyette küldeni.

Feltöltő: elnyomott
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@szaboria1: nem csak; én el tudom képzelni, hogy ez a barom tényleg ennyire képes. Egyébként mint annyi sok másban ebben is a propaganda számít nekik. Amíg dumálni kell rendben vannak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Zselés Prüntyike megint lódított egy nagyot.
RonaGyuri
@szaboria1: nem csak; én el tudom képzelni, hogy ez a barom tényleg ennyire képes. Egyébként mint annyi sok másban ebben is a propaganda számít nekik. Amíg dumálni kell rendben vannak! =))
quadrocopter
Nahát, Hosszú Lóf@sz könnyek között jelentette be, hogy a qrwa nagy jóság közepette, haza hozzák őket! Ejnye-bejnye hantagolyó!
namihami
Annyira jól érezték magukat, hogy még maradni akartak.
karma1
Huuu, pedig mekkora bejelentes volt,... Konzulok lettek mozgositva, sajto telekurtolve,... Aztan amikor kellett volna lepni, akkor a szokasos SMS..."Uljon at egy masik repulore"...
Nagy hantas bagazs, ennyire telik: hangzatosan igerni valamit, aztan a vilagon semmit sem tenni.
Ez lett volna IGAZAN egy feladat a kulgyminiszternek , nem a Hollandiaval valo diplomaciai kapcsolat megszuntetese...
37 eves vagy, vagy mennyi, petya, de kb. egy 5 eves hitelessegevel a homokozobol...
elnyomott
Kötelesség teljesítve:
"Az a kötelességünk, hogy megvédjük a magyar embereket, éljenek Magyarországon, a határon túl, vagy akár több ezer kilométerre - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfői budapesti sajtótájékoztatóján."
www.fidesz.hu/hirek/2017-09-11/az-a-kotelessegunk-hogy-megvedjuk-a-magyar-embereket/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.