Kemény hangvételű közleményt adott ki a DK az MSZP mai évadnyitó választmányi ülése előtt. A Fidesz leváltásának egyetlen módja a demokratikus ellenzék együttműködése. A DK előfeltételek nélkül nyitott egy ilyen megállapodásra – írják közleményükben. Elvi okból nem tudják elfogadni, hogy az MSZP a DK-val való együttműködés feltételéül szabja, hogy beleszólhasson abba, ki képviselje pártjukat. Erről az elmúlt napokban pártszavazáson is döntöttek. A DK szerint az MSZP nem tudja elfogadni a párt függetlenségét, és ezzel lehetetlenné teszik, hogy közös listát hozzanak létre, mégsem mondanak le az együttműködésről. Arról írnak, ha az MSZP nem tudja elfogadni, hogy a közös lista csak egyenrangú felek kölcsönös elfogadásán alapulhat, akkor abban kell megállapodni, hogy egyes választókerületekben, melyik az az egyetlen demokratikus ellenzéki párt, amely jelöltet indít, a többi párt pedig azt az egyetlen jelöltet támogatja. Ma az MSZP a legnagyobb demokratikus ellenzéki párt,...

Forrás: polgarportal.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@division: Elmondanad, neked miert jo a fideSS?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@eszegfu: Igazad van, kicsit erős volt, lehet rossz passzban voltam, azt kellett volna mondanom hogy ismét vereséget mérünk rájuk nagy valószínűséggel. Remélem így már jó (vagy nem? :-)) ).
vukkocska
@division: Merkel népszerűségének rohamos esésében legnagyobb szerepe Orbánnak volt. Beengedett Magyarországra ellenőrzés nélkül 30-40 ezer embert, rémisztgette velük Budapest lakosságát, tárolta őket egy darabig a Keleti pályaudvar és környékén. Majd gondolt egyet, és átküldte őket Ausztriába és Németországba anélkül, hogy bármelyik állammal egyeztetett volna. Kész helyzet elé állította mindkét országot. Most parázik 1260 embertől, akit ellenőrizve ide jönnének, de az a 14 ezer, aki fejenként 93 millióért jött, azzal meg úgy gondolja, semmi probléma. Ebből jól meggazdagodtak páran, hazánk meg bele fog dögleni, amikor kamatostól vissza kell fizetni. Ez Orbán Magyarországa. Nem a miénk.

Hogy az eredeti témához is hozzászóljak, Botka 1.000.000 új szavazót ígért. Azóta csak megy lefelé az MSZP népszerűsége. Gyurcsány nélküli DK-t? Milyen alapon diktál ő bármit, különösen azt, hogy felajánlja neki a XV. kerületet. Ez verte ki nálam igazán a biztosítékot. Majd Gyurcsány eldönti, ha önállóan akar indulni, akkor ezt hol teszi. Nehogy ezt is Botka mondja már meg. Botkának legalább annyira el van borulva az agya, mint Orbánnak. Nem véletlenül üdvözölték egymást olyan melegen Szegeden. A kavarásának ára az az 5 milliárd forint, amit Orbán ígért Szegednek. Ígéretért elárulni az egész ellenzéki tábort, azért elég durva. Akkor sem fogja megkapni, ha Orbánék maradnak. De remélem, hogy nem.
eszegfu
@division: tegnap 16:09 Igen! Egy korrekt "ellenfél" igy irja le a véleményét!
Csizmás Kond
@vukkocska: ...Orbán beengedte (írhattad volna hívta), tárolta majd tovább küldte...csillagos ötös sőt a csillagot lehetne helyettesíteni a Fiastyúkkal...ekkora propagandaremeket ritkán olvas az ember...:)...mégegyszer gratula.
vukkocska
@Csizmás Kond: én budapesti vagyok, amit Bukaresttel össze szoktak keverni. Ne az M1-et nézd, és akkor tágul a világod. Én tényekről írtam. De a vagonokba való toloncolást, a buszokon való tömeget azért még ott is láthattad.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...hát én sem Budapesti sem Bukaresti nem vagyok...viszont attól még gondolkodhatok józanul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.