Kemény hangvételű közleményt adott ki a DK az MSZP mai évadnyitó választmányi ülése előtt. A Fidesz leváltásának egyetlen módja a demokratikus ellenzék együttműködése. A DK előfeltételek nélkül nyitott egy ilyen megállapodásra – írják közleményükben. Elvi okból nem tudják elfogadni, hogy az MSZP a DK-val való együttműködés feltételéül szabja, hogy beleszólhasson abba, ki képviselje pártjukat. Erről az elmúlt napokban pártszavazáson is döntöttek. A DK szerint az MSZP nem tudja elfogadni a párt függetlenségét, és ezzel lehetetlenné teszik, hogy közös listát hozzanak létre, mégsem mondanak le az együttműködésről. Arról írnak, ha az MSZP nem tudja elfogadni, hogy a közös lista csak egyenrangú felek kölcsönös elfogadásán alapulhat, akkor abban kell megállapodni, hogy egyes választókerületekben, melyik az az egyetlen demokratikus ellenzéki párt, amely jelöltet indít, a többi párt pedig azt az egyetlen jelöltet támogatja. Ma az MSZP a legnagyobb demokratikus ellenzéki párt,...

Forrás: polgarportal.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@division: Elmondanad, neked miert jo a fideSS?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
@durbincs: 2018 - ban eltakarítjuk ezt a bagázst ismét.
Yoda69
@division: Elmondanad, neked miert jo a fideSS?
silber13
Ha jól tudm, Áts Ferit és csapatát megruházták!:))
wagabund
..." ha az MSZP nem tud megfelelni a rá háruló felelősségnek, akkor a demokratikus, európai Magyarország ügye el fog bukni 2018-ban. E bukás árát Magyarország, a demokratikus ellenzék, az MSZP és személyesen Botka László fogja megfizetni”

csak szólok, hogy Magyarország fizeti meg az alkalmatlan emeszpé által vezetett országirányítás bukásának árát, és nem az emeszpé, pláne Botka...
...ha véletlenül-(valami furcsa tévedésből)- az emeszpé kerül hatalomra-(vagy a közelébe)-Isten irgalmazzon az országnak...
...remélhetőleg nem sokan szavaznak rájuk...hogy kire, arról viszont fogalmam sincs...

...még bő hat hónap van ezen rágódni.
silber13
@durbincs: Magára hagom a fixa ideájával! Amúgy: paraszt, kuss! Mars vissza a disznóólba,ott a helye!
division
@Yoda69: Nekem lényegében egyik kormánnyal sem volt különösebb problémám, mivel nem arra vártam sosem hogy ők tartsanak el. Engem sosem érdekelt igazán hogy a holdudvar előnyt élvez, ez így működik a politikában. Azt néztem milyen intézkedéseket, törvényeket hoznak ami esetlegesen engem is érinthet (migráns téren főleg nagyot léptek előre, de van még néhány). Sokan még mindig azt gondolják a kormánynak kell megoldania az életüket. Nos, ez nagyon nem így van.
silber13
@division: " 2018 - ban eltakarítjuk ezt a bagázst ismét" Netán lűni is teccenek?Mellesleg, volt már ilyes szándék némely eszement képviselő részéről.részéről!
Yoda69
@division: Ez a nagy elorelepes lehet az Unios tagsagunkba fog kerulni.
A migrans kerdest orban egyszeruen a birkak taplalasra tartja napirenden. Nem tartod kulonosnek hogy 27 Unios tagallambol csak nalunk van migrans kerdes? A nemetem tobb mint 1 millio migrans fogadtak be. Ezt tolunk senki nem keri, pusztan 1000+ migrans befogadasat.
A Soros elleni hadjaratot is emlithetnem. Gondolom azt is helyesled?
CsipkeRózsa
@division: Milyen törvényeket találtál, ami az emberek jólétét érintette, a Fidesz-közelieket kivéve?

A migráns kérdés nem volt kérdés, azt Orbán tupírozta fel, és fokozta vele az országban a gyűlöletkeltést.
Sámannus
@durbincs:Egy nemecsek kell, nem Áts, oszt jó napot.
Nessy
@division: Ez nagyon szép! Na, akkor próbálja megoldani pártunk és kormányunk nélkül az egészségügy és az oktatás problémáit!
Amit régebben a kórházak, iskolák jól rosszul önkormányzati, helyi vállalkozások segítségével igyekeztek megoldani, az most a nagy centralizáció (államosítás) révén megszünt. Most az van, amit a kormány úri kedve szerint finanszíroz, és megenged.
Migráns téren nagyot léptek! Afrikában is reklámozzák a Letelepedési kötvényt, jó kamattal. Természetesen a haszon az övék, a visszafizetési kötelezettség az országé.
Sámannus
Attól még nem lesz győztes, ha a taknyával fényezi a madzsettáját. Embörséggel is ki kell állni.
division
@Yoda69: @CsipkeRózsa: A migráns probléma nagyon is valós, Merkel népszerűsége sem véletlenül csökkent. Aki nem látja ezt a problémát azzal úgysem lehet mit kezdeni, számukra továbbra sem marad más csak annyi hogy "geci orbán". Nos ez is egy szint lényegében...Iskolás gyerekeim esetében annyi problémát találtam eddig az oktatás területén hogy túl sok a tesi óra meg nem kellene kötelezőnek lennie a hittannak, egészségügy terén meg max. akkor megyek be sztk - ba ha vérvételről van szó vagy ha visznek, minden más esetben ott van a sok magánklinika, de némi pénzmagért cserébe bárhova bejut az ember még várni sem kell. Ha meg netalán azonnali dolog üti fel a fejét akkor meg ott a sürgősségi ahová be lehet menni, de akinek magán orvosa van sok esetben éjjel-nappal hívható a doki.
division
@silber13: Senki nem fog lőni, miért kell ilyeneket belemagyarázni? Már egy jó ideje demokratikus választáson dől el ki lesz kormányon, ennyire lemaradtál? :-))
cikicakk55
@durbincs: Akik a " Ratkó " korszakban születtek és még utána is jó pár évig a Pá utcai fiúk kötelező olvasmány volt.Még az idősebb fiamnak is,pedig ő 1977-ben született.Így aztán ha tetszett,ha nem el kellett olvasni.Az okosabbja diafilmen megnézte,hogy legalább a szereplőkről tudja,hogy ki a jó és ki a rossz.
Nessy
@division: Természetesen a magánellátást simán fedezi az átlag nyugdíj, a minimálbér! Különös tekintettel a degresszív nyugdíjszámítás idején nyugállományba kerülők "magas nyugdíjára". Ugyanúgy a külhoni oktatást is. Természetesen az ön köreiben ez nem probléma, gondolom.
silber13
@du!rbincs: Maga műveletlen paraszt Kuss! Tkarodjon a disznóólba a rokonai közé, oda val!:-)))
silber13
@durbincs: Különösen az olyanprimkó alakok ne ugassanak, mint maga, akik akik megtestesítik a homo unius libri fogalmát. Na lehet inalni, hogy mit is jelent ez a kifejezés! A disznóól lakói, vagyis ahozzátartozói maajd tán elröfögik!:-)))
adrenalink
@division: 15:06-ra Feltételezem, hogy a szoci féle elmúltnyócévben sem az SZTK-ban kezeltetted magad. Ha azt írnád, hogy az 1kulcsos SZJA-val sokkal jobban jártál, (bár, azzal kapcsolatban, hogy havi 500ezer Ft-ot tudsz félretenni, 5 gyerek mellett, vannak fenntartásaim) sokkal hihetőbb lenne.
Annak meg nagyon örülök, hogy csak a tesi órákkal, meg a hittannal vannak gondjaid. Gimnáziumi magyar tanár barátunk, becsülettel megpróbált a fityiszes tankönyvből tanítani. Nem sikerült, és a diákok sem szerették.
division
@adrenalink: Nem véletlen úgy írtam hogy 100-500. Mikor mennyit a kettő között. Az 1 kulcsos adó meg egyértelmű hogy kedvezőbb, bár megvoltam nélküle, de miért is tagadnám. Kinek van itt 5 gyereke??
Jozefina
Ezek a pártok mind orbán seggéből élnek???
"A hvg.hu megkérdezte az ellenzéki pártokat, miért utasították el az MSZP miniszterelnökjelöltjének ajánlatát.

-a DK szerint a javaslatban nincs új elem, szerintük Botka László korábbi, már többször elmondott javaslatát ismételte meg,
-az LMP szerint nem lehet leváltani a kormányt olyanokkal, akik 2010 előtt kormányon voltak,
-a Momentum azt nyilatkozta, ők nem azért politizálnak, hogy parlamenti székekhez jussanak, hanem hogy jobb hellyé tegyék Magyarországot, így nem az számít, hogy hány parlamenti helyet ajánl fel nekik az MSZP,
-az Együtt nem hisz egy ilyen listában,
-a Liberálisok szerint sok mindenen lehet vitatkozni, de szerintük pozitív, hogy valaki elgondolkodott, milyen keretek között lehet együttműködni,
-a Párbeszéd minden tárgyaláson szívesen részt vesz, de szerintük az a lényeg, hogy megállapodjanak az egyéni körzetekben."

Egy sem normális, legalábbis az indokaik szerint!!!
silber13
@durbincs: Természetesen elolvastam az első 5 oldalt!:-)) Úgy kezdődik: "A patakban fürdik egy fiú és egy lány..." Majd jön Csónakos és feltesz egy találós kérdést, ami így szól:
" Milyen , milyen a micsoda?
Mit csinál a milyen micsoda?
Milyen minek a milyen micsodáján a micsoda
Mit csinál hogyan?"
maga, mint echte entellektüel bizonyára tudja a megfejést!:-)))))))
silber13
@durbincs: Ámbár az is lehet, hogy fingja nincs a dolgokról!:-)))
silber13
@durbincs: 11:34-re: Szóval szokásához híven megint sumákol, mert gőze nincs a helyes válaszról. Csak buta kigyelmed,miként a segg!
silber13
@durbincs: Szóval napnál is világosabb a maga szellemi toprongyossága, morális csökevényessége!:-))) Ami meg az egyetemes és általános műveltséget illeti, kettőnk között nem hiszem, hogy célfotónak kellene donteni! Menjem szépen vissza a disznóólba, ahová való!:-))))
silber13
@durbincs: Figyeljen maga irtó hülye! Az abszolut tudatlanságán vihog itt mindenki! Ilyen tudatlan bunkó,mint maga, ritkaság, üvegfal mögött kell mutogatni, mert fertőző!:-))) Tuskóka, nem ismeri fel Gárdonyit, Aranyt, és maga ugat itt műveltségről?:-)))
silber13
@durbincs: Igaz, maga egy lángész, csak lepisálták és kialudt!:-))) Nem tud mit mondsni, azért ismétli a saját elmebeteg mondókáját!:-)))
eszegfu
@division: Talán ezt nem kellett volna..."2018 - ban eltakarítjuk ezt a bagázst ismét.":(
Még ha igy is gondolod...halacska szintjére azért nem kellene lesüllyedned...
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Takarodjon a disznóólba, ahová a többi hasonszőrű!
tudode
Kár a gőzért, az összefogdosástól!
.
Ettől a kaméleontól, ahogy az ábra mutatja, akkor tud megszabadulni az ország, HA BELÖVI AZ ÖNGÓLJÁT, azaz KIMERÍTI MÉG A SAJÁTJAIT IS, hasonlóan Simicskához, Ángyánhoz, félreállítva mindazokat az elvhű pajtikat, AKIK ELLENT MERTEK MONDANI a POLITIKAI KALANDORNAK, mint Illés Zoltán, Pokorni Zoltán, stb.-k.
Arról nem is szólva, hogy a 37 Fidesz alapítóból legalább 30 fő v kilépett ebből a szektává silányult egyletből, v. tudni nem akarnak erről a POLITIKAI KALANDORRÓL!!!
.
Fidesz alapítók:
fidesz-orbanviktor.gportal.hu/gindex.php?pg=23872635
.
Ez már a VÉG KEZDETE!!!
Nincs olyan halandó, aki LEVAKARNÁ ezt a bagázst az országról!!!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Takarodjon a disznóólba, ahová a többi hasonszőrű
silber13
@durbincs: Ne erőlködjön,mert még hülyébb lesz, bár a mostanit már nem lehet felülmúlni,legfeljebb szintet tudja tartani a sok elmebeteg másolással! Igaz, Matula?:-))) Egyébként: Paraszt kuss! Takarodjon a disznóólba, ahová a többi hasonszőrű
division
@eszegfu: Igazad van, kicsit erős volt, lehet rossz passzban voltam, azt kellett volna mondanom hogy ismét vereséget mérünk rájuk nagy valószínűséggel. Remélem így már jó (vagy nem? :-)) ).
vukkocska
@division: Merkel népszerűségének rohamos esésében legnagyobb szerepe Orbánnak volt. Beengedett Magyarországra ellenőrzés nélkül 30-40 ezer embert, rémisztgette velük Budapest lakosságát, tárolta őket egy darabig a Keleti pályaudvar és környékén. Majd gondolt egyet, és átküldte őket Ausztriába és Németországba anélkül, hogy bármelyik állammal egyeztetett volna. Kész helyzet elé állította mindkét országot. Most parázik 1260 embertől, akit ellenőrizve ide jönnének, de az a 14 ezer, aki fejenként 93 millióért jött, azzal meg úgy gondolja, semmi probléma. Ebből jól meggazdagodtak páran, hazánk meg bele fog dögleni, amikor kamatostól vissza kell fizetni. Ez Orbán Magyarországa. Nem a miénk.

Hogy az eredeti témához is hozzászóljak, Botka 1.000.000 új szavazót ígért. Azóta csak megy lefelé az MSZP népszerűsége. Gyurcsány nélküli DK-t? Milyen alapon diktál ő bármit, különösen azt, hogy felajánlja neki a XV. kerületet. Ez verte ki nálam igazán a biztosítékot. Majd Gyurcsány eldönti, ha önállóan akar indulni, akkor ezt hol teszi. Nehogy ezt is Botka mondja már meg. Botkának legalább annyira el van borulva az agya, mint Orbánnak. Nem véletlenül üdvözölték egymást olyan melegen Szegeden. A kavarásának ára az az 5 milliárd forint, amit Orbán ígért Szegednek. Ígéretért elárulni az egész ellenzéki tábort, azért elég durva. Akkor sem fogja megkapni, ha Orbánék maradnak. De remélem, hogy nem.
eszegfu
@division: tegnap 16:09 Igen! Egy korrekt "ellenfél" igy irja le a véleményét!
Csizmás Kond
@vukkocska: ...Orbán beengedte (írhattad volna hívta), tárolta majd tovább küldte...csillagos ötös sőt a csillagot lehetne helyettesíteni a Fiastyúkkal...ekkora propagandaremeket ritkán olvas az ember...:)...mégegyszer gratula.
vukkocska
@Csizmás Kond: én budapesti vagyok, amit Bukaresttel össze szoktak keverni. Ne az M1-et nézd, és akkor tágul a világod. Én tényekről írtam. De a vagonokba való toloncolást, a buszokon való tömeget azért még ott is láthattad.
Csizmás Kond
@vukkocska: ...hát én sem Budapesti sem Bukaresti nem vagyok...viszont attól még gondolkodhatok józanul...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.