A házaspár 1999 óta gyilkolt és fogyasztotta el áldozatait, a férj mobilján holttestekkel készült szelfik mellett emberi fejből készült, ízlésesen tálalt ételfotók is kerültek elő.

Legalább 30 áldozatot csalt fel lakására, ölt meg és fogyasztott el az az orosz kannibál házaspár, akiket a napokban tartóztattak le Krasznodarban – számolt be róla a Sun.

Befőttesüvegekben és a mélyhűtőben tárolták a maradványokat

A 35 éves Dimitrij Baksejev és 42 éves neje, Natalija a hatóságok szerint randioldalakon szedték fel áldozataikat, a lakásukra csalták, elkábították, majd megölték és feldolgozták őket. A letartóztatásukkor tartott házkutatáson nemcsak ételmaradványok, de lefagyasztott és befőttesüvegekben eltett emberi testrészek is előkerültek.

Inside 'cannibal family's horror house where they 'killed and ATE 30 people'

CHILLING images have emerged showing inside a Russian "cannibal family's" house of horrors where they allegedly killed and ate 30 people. Dmitry Baksheev, 35, and his wife Natalia, 42, are accused of serving a stuffed and decorated human head as dinner and pickling human remains in jars after luring their victims from dating sites.

Szívesen szelfizett a hullákkal

A párt nem sokkal azután tartóztatták le, hogy szeptember 12-én a hatóságok egy nő fej nélküli, feldarabolt és bezacskózott holttestére bukkantak a krasznodari Katonai Főiskola mögött, ahol a pár mindkét tagja dolgozik (más források szerint a férfi építőmunkás, neje pedig épp munka nélküli ápolónő). A férj lefoglalt mobiltelefonja is tele van bizonyítékokkal: Baksejev előszeretettel szelfizgetett meggyilkolt áldozatai tetemeivel, véres emberi testrészekkel a fogai közt, de a rendőrök találtak karácsonyi vacsoraként elkészített, szépen feldíszített emberi fejet is a fotók közt.

Legalább 30 embert falt fel az orosz kannibál házaspár

A képen a házaspár mellett egyik áldozatuk látható

A férj azt is bevallotta, hogy első áldozatukat még 1999-ben gyilkolták meg. A rendőröknek a lakásban eddig 8 áldozat maradványait sikerült azonosítaniuk. A szomszédok szerint a párban "nem volt semmi különös", bár az asszony az utóbbi időben, mióta munkanélküli lett, erősen ivott.

Kép és címlapkép: Youtube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
Te figyi áruld már el te mit szeretnél, ha egész Afrika idejönne? Persze az arabok mellé ráadásul. Te akarod etetni őket?

Vagy csak a rokonaid?
SystemError
Na de @durbincs: , ezt nem gondoltam volna rólad...! Mármint, hogy van feleséged...:)
Hellcat
Na ha a migráncs ne jöjjön mert lehet köztük terrorista akkor a ruszkiktól is kurva gyorsan távolodjunk el bazdmeg mert ilyen férgek élnek közöttük. A rettegők logikáját követtem.
namihami
Nekünk van Orbánunk. Nekik van Putyinjuk. A jelek szerint azért még ennyivel előttünk vannak.
Viktor, bízhatunk abban, hogy ez a nagy Putyin-szerelem nem csap át a fenti dolgok elsajátításába.
SystemError
@durbincs: mi van Orbánnal töltött kis köcsög?
magyarbakancs
A kuru vagy más néven a Nevető halál, esetleg a Kacagó halál, egy emberekben felfedezett gyógyíthatatlan, agyi degeneratív betegség, ami a prionbetegségek egy formája.[1] A "kuru" (kuria/guria)[2] szó a betegség fő tünetéből ered, amely remegést jelent. Prion által okozott halálos idegrendszeri betegség, mely szubakut lefolyású, a központi idegrendszer szivacsos elfajulásával jár és DNS nélküli infekcióval terjed. A kuru-t kizárólag Új-Guineában a fore nép körében észlelték. Bár ez a nézet nem általánosan elfogadott, kutatók szerint a betegséget a pápua új-guineai fore törzs terjesztette el kannibalizmusuk útján. Az új-guineai fore népesség körében a kuru előfordulási gyakorisága csökkent, miután felhagytak azzal a rituáléval, hogy az elhunytak agyát kivették és megették nyersen, vagy sütve.[3]

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.