Két fiatal lány és egy fiú ült abban a Pécsre tartó autóban, amely szombat éjjel Két fiatal lány és egy fiú ült abban a Pécsre tartó autóban, amely szombat éjjel állt meg Mohácstól nem messze az M60-as autópályán, mikor egyikük rosszulléte miatt megálltak, rájuk rontottak a migránsok – derül ki a Pecsma.hu portálhoz eljuttatott olvasói levélből. Az M60-as pálya az országhatártól nagyjából 8-10 kilométerre halad el, az elmúlt hetekben a sztráda mellett fekvő Szajk, Babarc Sátorhely, Majs és Bóly térségében legalább kétszázötven migránst fogtak el a rendőrök, a környéken élők nemegyszer találkoznak rendőrkonvojokkal – írja a Pecsma.hu. Az internetes portál olvasója arról számolt be, hogy miután egyikük rosszulléte miatt megálltak a pályán szombat éjjel, megtámadták őket a bevándorlók, és csak a szerencsének köszönhetik, hogy időben el tudtak indulni a kocsijukkal.

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@durbincs: Ettől még álhír marad,amit letorkoztál,mint hűlyegyerek a vattacukor pálcikáját a vursliban.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@SystemError: Részemről nincs harag, és így a régi neved alapján be is tudtalak azonosítani:-)
Hidd el én is elborzadok attól ahogy pl. quadrocopterrel vagy azelőtt cefi - vel (egy és ugyanaz?) kellett társalognom, de van akivel másképp nem lehet, vagy kerülöd. Attól meg hogy számomra még mindig a Fidesz a befutó még látom miket csinálnak rosszul.
eszegfu
@division: tegnap 10:29 "Nem kritizálni akartalak, csak a tényeket vázolni." Lehet, hogy ugy érzed, de sajnos ez nem válasz arra, hogy miért fogadod el "tényként"(!): halacska ugy "jó", ahogy van? "Elborzadsz" a többiektől és nem veszed észre, hogy halacskától kellene a legjobban, aki csak a menekültekkel kapcsolatos "hireket" küld be (a stilusról, az érthetőségről nem is beszélve!), pedig Te is látod, "miket csinál rosszul" a Fidesz, tehát lenne miről beszélgetnünk. Összegezve: ég és föld közötti különbséghez tudom csak hasonlitani a Te és halacska személyét és Te mégis "melléteszed" Magadat... na ez az, ami nem fér az én fejembe, nem pedig az, hogy milyen párttal szimpatizálsz!:(
division
@eszegfu: Éppen fentebb írtam hogy nem tudom hova tenni őt, nem értem, stb. Jobban elborzadok viszont egy ilyen quadro félétől egyébként mint attól aki lehet nem is valós személy.
SystemError
@division: Nem szándékom hittéríteni, nincs is ezzel semmi baj. Azt viszont talán mindketten kijelenthetjük, hogy elszomorító, hogy milyen alternatívák közül ma itthon választani.
"Kevésbé rossz", "Ők legalább kormányoznak", "Ők nem lopnak annyit". stb indokok mindkét oldalon... Én amúgy tökéletesen megértem, ha valaki a fideszre szavaz, csak én ellenzékiként úgy fogom fel, hogy ennyire nevetségesek az ellenzéki pártok..és valakinek kormányozni kell még ha "sokba" is kerül..:)
Nagyon messze áll ez az ország az EU-tól..:( Remélem egy nagy elérjük újra a 15-20 évvel ezelőtti politikai ás polgári értékeket..
SystemError
@eszegfu: 08:06 Igen igen pontosan erre gondoltam én is.., de azt hiszem ennek tudatában már nem lesz olyan erős a kettős mérce. Legalábbis kevésbé lenne hiteles alkalmazni. Úgy gondolom az én részemről megbeszéltük division-al. Azt is, hogy nem kell mindenben egyetérteni.
eszegfu
@division: tegnap 13:41 Nem akarlak tovább "nyúzni"... minden világos a pártszimpátiáddal, a személyekkel kapcsolatban, de bennem mégis az motoszkál miért áll egy ilyen ember egy halacska féléhez? Ez már csak költői kérdés... további szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.