Bizarrnak tartja Orbán Viktor miniszterelnök és más demokratikusan megválasztott politikusok, köztük Donald Trump amerikai elnök neobolseviknak minősítését a magyar kormány szóvivője, aki egyes nyugati publicistáknál Orbán-fóbiát diagnosztizál.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nocsak, mondom magamnak. Hát ki lehetett az, aki a Mi Hazánk Védőszentjét ismét a szárnyai alá vette? Kinek derengett fel a tiszta tudat a nemzetközi tőke Soros által ellenünk vezényelt világában?
Pechemre továbbléptem és ott futottam bele a Megvilágosodott Elme nevébe. És ha valaki még nem tudná, hát ő (nem Ő ), na ki más lehetne, mint...
Kovács Kopasz Zoltán szófosó, Lézerjanink hűséges fegyverhordozója és Kormányinfós csicskája. Kell ennél több vagy hosszabb magyarázat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Megvédték??? Ne már, ezt hol olvastátok, én csak egy retardált barom dünnyögéséről olvastam , s az is "A kormányszóvivő összességében súlyosan sértőnek találja Applebaum megjegyzéseit, de olyan sekélyesnek tartja érvelését, hogy nem vesztegeti rá hosszasan a szót. "!
Ez nem hogy nem megvédés, de még gyenge próbálkozásnak sem jó! Hisz mindössze - ahogy ez manapság gyakori szokásuk ártunk és qurmányunk pribékjeinek - a hírvivő mocskolására fussa!
namihami
Nocsak, mondom magamnak. Hát ki lehetett az, aki a Mi Hazánk Védőszentjét ismét a szárnyai alá vette? Kinek derengett fel a tiszta tudat a nemzetközi tőke Soros által ellenünk vezényelt világában?
Pechemre továbbléptem és ott futottam bele a Megvilágosodott Elme nevébe. És ha valaki még nem tudná, hát ő (nem Ő ), na ki más lehetne, mint...
Kovács Kopasz Zoltán szófosó, Lézerjanink hűséges fegyverhordozója és Kormányinfós csicskája. Kell ennél több vagy hosszabb magyarázat?
Aki Én
@namihami: ...nem :)
Mondjuk ha fóbiáról van szó, akkor ők legalább szakértők.
vadnarancs
Orbánt nem védeni kellene, hanem szántani!
Hellcat
@namihami: Köszönöm, hogy helyettem alámerültél a pöcegödörben és kideítetted ezt így már nekem nem kell. :) Hálátlan dolog fideszes propagandát olvasni.
namihami
@Hellcat: Azért néha, ha nem sajnálod az agysejtjeidet komolyabb erőlködésre serkenteni, akkor mulatságos is tud lenni. Extra példa erre mondjuk a Rezsibubu ÖSSZES megszólalása. Azon már fetrengeni lehet, mert a szórakoztatásnak olyan szintjére képes lesüllyedni.És a választás gazdagnak mondható.
eszegfu
Kovács indoklásai közül: EU-ban sehol nem ilyen alacsony a társasági adó --- hozzáteszem sehol sincs ennyi féle adó, sehol nem ilyen magas az ÁFA, sehol sem ilyen magas a járulék. Az uj családtámogatási rendszer bevezetése "számos eredményt" hozott -- mégis csak egyet mondjál! Nem születik annyi gyerek, mint amennyien meghalnak, csökken a népesség! Vagy "rekordalacsony a munkanélküliek száma"-- de tedd hozzá, hogy 3-9 hónap mulva "kiesnek" a rendszerből, tehát igy nem is lehet tudni a számukat! Sajnálom, de a szóvivő funkcionális analfabéta, hiszen elolvassa a statisztikákat, gondolom fel is készül belőle, csak éppen értelmezni nem tudja.
namihami
@eszegfu: És ne felejtsük el, hogy a munkában levők számába, egy laza mozdulattal beszámították a külföldön dolgozók számát és azokat is, akik egy évben 30 napnál többet voltak közmunkán. Cuzámmen 30 nap és a statisztika máris kattant egyet.
""Csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam.""---Sir Winston Churchill. Pedig ő azért volt valaki. Persze, nem olyan nagy ember, mint a mi Vezetőnk, de azért benne van a köztudatban.
justhpeter
@namihami: @RonaGyuri: @vadnarancs: @Hellcat: @eszegfu: Mivel már minden fontos dolgot elmondtatok a témáról csak azt fűzöm hozzá, hogy Kovácsot olvasni az értelemnek az a pontja, amit normális helyeken kényszeres mazochizmusnak szoktak nevezni még akkor is, ha a szándék nem az önkínzásra vonatkozik. Vagyis, aki az igaz szóra áhítozik olvasson igazi irodalmat.
Aki Én
@Shikari: 13:08 Annak nem biztos, hogy örülnél, mert megszűnnének a kedvenc propaganda lapjaid :)
Hellcat
@namihami: Az a baj, hogy akár mennyire szánalmas és nevetséges én sajnos már nem tudok rajta nevetni...csak felbaszom rajta magam.
quadrocopter
Kovácska, a fáradt arcú kábszer-reklám anyagot váltott - sikertelenül!
namihami
@Hellcat: Te vagy a hibás, mert komolyan veszed és főleg keresed a szavak értelmét is.
Hallgasd úgy, mintha csak Rezsibubu szólna a készülékből és legott megtalálod a humort benne. Hiszen az egész pali nem több, mint egy komolynak mondható röhej.
Hellcat
@namihami: Értem én...Kósa is beszédképtelen...csak akaratlanul is mögégondolok hogy ezek szarrá lopják magukat és röhögnek a pofánkba miközben tönkrebasszák az országot az unokánknak is...én meg itt rohadok a versenyszférában és nem tudom még "miből" fogok én családot alapítani...:(
Eladott Ország
Szeretünk hülyék lenni, azt pedig kifejezetten jól viseljük, ha a nyakunkon élősködnek. Lehetőleg jó sokan. Orbánnak és bandájának eléggé határozott víziója lehet arról, hogyan kell megváltoztatni a társadalom összetételét ahhoz, hogy tovább lehessen örökíteni a megszerzett hatalmat. Lehetséges, hogy a következő miniszterelnök-jelölt már egy körülrajongott szent ember lesz, akár egy új vallás megalapítója, isten küldötte. Lehetséges, csak időben el kell kezdeni megalapozni a dolgot. Mert a hit – pontosabban nem a hit, hanem a vallási fanatizmus – képes elvezetni egy országot. Ezzel csupán két baj van. A társadalom lecserélése évszázadokig tartó folyamat, addig meg csak nem élnek a kollégista fiúk. Igaz, mi sem. A szekták pedig nem nőnek az égig, fanatizálható ember annyi van, amennyi, a többi viszonylag normális. Ráadásul a szekták többnyire nem szoktak szép karriert befutni, ellenben igen csúf végük szokott lenni. Ennek is az lesz.
Aki Én
@Shikari: 14:27 Ja, értelek. Én mondjuk olvasni sem bírom, mert már idejében feltűnt a vegytiszta, minden alapot nélkülöző propaganda. Úgyhogy az általad is nagyon egyértelműen említett hazug firkászok gyűjtőhelyei, mint 888, pesti srácok, magyar idők..., nálam említést sem érdemelnek.
Örülök, hogy egyetértünk :)
anka
@Eladott Ország: - majd ,,Gáspár atya,, imádkozik a lelki üdvükért! :D
desiro
@Eladott Ország: ezen szét röhögtem magam, kössz.
Aki Én
@Shikari: Ja, igazad lehet. Valóban jelentéktelen a pesti srácok és társai olvasottsága. Sőt, ha megnézed a cikkeik hozzászólásait, láthatod, hogy azok fele is kritikus.
eszegfu
@Shikari: Csak egy költői kérdés: miért "traktál" itt Durbincs csupán a menekültekkel foglalkozó hirekkel, hiszen ő nem a Goggle?! Ne akarja már rámerőltetni az illibek véleményét?! De pl. a
" Magyar Idők példányszámáról egyébként semmit sem tudni, azt ugyanis a kiadó nem auditáltatja..." ... na persze ez már nem tud a "nullafelé konvergálni", hiszen ez is "titkos" akár a kinyomott példányszámot, akár az előfizetők számát, akár a kormány támogatását nézem...lehet tudni... ez lesz igazi EU komform!
eszegfu
@Shikari: Teljesen igazad van: " ez itt egy szabadon híreket megosztó portál." lenne, ha az óránkénti 1 hir beküldését a kolléga nem lépné tul, u.akkor pl. nekem meg "megbizhatatlan forrás" megjelöléssel nem enged küldeni. Továbbá szive joga, hogy csak a menekültekkel kapcsolatos téma érdekelje, de most mond meg őszintén: Te érted a véleményét tolmács nélkül?! Nem "diplomavédést" kivánok Tőled, csak egy egyszerü, érthető választ.
eszegfu
@Shikari: Elhiszem, hogy nem Tőled függ, sőt a betartatása sem, ami a Propi szabályait illeti...Viszont "mesterien" kikerülted Durbincsra vonatkozó kérdésemet, amire vártam a választ: "... de most mond meg őszintén: Te érted a véleményét tolmács nélkül?! Nem "diplomavédést" kivánok Tőled, csak egy egyszerü, érthető választ."
eszegfu
@Shikari: "Drága Életem"!:) Nem Durbincs kolléga véleményét kell magyaráznod, azaz a mögöttes szándékot, hogy is "gondolta a költő, amikor ezt a verset irta", hanem egyáltalán a magyar anyanyelvnek megfelelően "szerkeszti" mondatait?! Na mindegy is... tudom, hogy tudod kérdésem lényegét, csak Te is egy "ellenálló" vagy!
Kookas
@Shikari: ez is egy válasz olyan mint amit az eszegfunek adtál.egy szóval a mellé beszéd már megy.
tudode
Lakva, cicózva ISMERSZIK MEG AZ EMBER, Ő "is"!
.
Meséljen önmagáról, a világháló megörökítésében, dióhéjban:
.
----Orbán Viktor csoda
www.youtube.com/watch?v=SRUPK7NuDTo
.
---- Orbán Viktor a tandíjról
www.youtube.com/watch?v=T-Yhi8SEWjU&t=70s
.
---- Orbán Viktor figyelmébe
www.youtube.com/watch?v=BBrWx2RDRZk
.
Őkelmének még a RÖVIDTÁVÚ EMLÉKEZETE is hibádzik a JELEK SZERINT, de a világháló mesél a CSODÁS KEZDETEKTŐL, ha nem buzerálják meg, mint a Kossuth tériek 06 10 06-i HADICSELEIT!!!
eszegfu
@Shikari: 10:33 Ugy tünik, hogy 2. beszélgetésem is kudarcba fullad Veled...az egyenes válasz helyett engem kritizálsz a "nyelvészkedéssel"... pedig pontosan tudod közel sem erről van szó! Semmi baj, tudomásul veszem, hogy mégsem vagy "üstökös", hanem csak egy "hulló csillag", ami az égből érkező kődarab.
magyarbakancs
@eszegfu:" @Shikari:"
Ne erőlködjél teljesen mindegy mi a véleménye, ugyan úgy mint a halnak a (durbincsnak).
Az ,hogy egyel több olyan van ki mellébeszél nem oszt,nem szoroz.Te intelligens vagy és ennyi elég.
magyarbakancs
"Megvédték Orbán Viktort"
Minket kivéd meg Orbán rezsimtől a Felcsúti Ramszesztől.?Betonvasba karcolt művétől a STADIONOK építő mesterétől.?
Kárpát medencei új nemzetalapító nagyhatalmi vágytól elbódult vezértől?
eszegfu
@magyarbakancs: 14:17 Sajnos, van igazságod! Az optimizmusom mindig "felülkerekedik" és egy kis idő mulva ujra teszek egy kisérletet, hogy beszélgessek nemcsak az "ellenzékiekkel", hanem a "kormánypártiakkal" is.
magyarbakancs
@eszegfu: Ezeket narancssárga felhő burkolja ,beszédnek semmi értelme.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.