Az ellenzék nyomasztó médiatúlsúlyával szemben kellett kampányolnia a Fidesznek – írta a külföldi frakciótársainak a Fidesz EP-képviselője.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Mi van genya hullik a szőr a töködből, és megszámoltad?
bencemacska
Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítése.
Még ennek a csámpásnak is sikerült átugornia!
csipetke
Nincs ebben semmi különös.Pont ugyanolyan pofátlanul hazudik,mint a többi fideszes.Hogy ilyenkor nem sül le a bőr a pofájukról...
bencemacska
"Az ellenzék nyomasztó médiatúlsúlyával szemben kellett kampányolnia a Fidesznek – írta a külföldi frakciótársainak a Fidesz EP-képviselője."
Ismer valaki ennél nagyobb hazugságot???
www.youtube.com/results?search_query=Cyber+gyerek
sokanvagyunk
Persze... - miközben még az EU-val, az ENSZ-szel, és a tömeges bevándorlóval, átszavazóval is harcban álltak, na meg a közpénzből fenntartott összes médiával is.
Sámannus
Mi meg száz az egy ellent a nemzetközi maffiahálózatok ellen szarházi hazudozó.
Nessy
Most már naponta egyre nagyobbat fognak hazudni! Az lesz a vége, hogy az ellenzék csinált tisztességtelen választási törvényt, szállította a lefizetett szavazókat, és húzta be helyettúk az X-t, csalt a szavazat összesítéseknél!
Szájer! hazudj, de rajt ne kapjanak!
Eladott Ország
Ez már a pofátlanság teteje, amit ezek a fideszes mocskok meg mernek tenni!
kereső
Szájer bemutatta:Hogyan lett az emberből,fideszes! Gerinctelen,aljas hazudozó.
JAJMÁR
Ezért nem képes elfogadni az ember egyetlen szavukat sem, mert orbitális hazugságokat mondanak bele az emberek szemébe, szemrebbenés és elpirulás nélkül. Hogy is tételezhetnénk fel, hogy sorsdöntő választást le tudnak tisztességesen bonyolítani? Miközben többször leáll a rendszer?
Nem, a "tisztesség" messze áll ezektől!
Hazug, korrupt emberek.
Eladott Ország
Ezek az élősködők úgy érzik, új arisztokráciát hoztak létre. Egy szellemi és erkölcsi értékek nélküli, minden tartást és elveket nélkülöző arisztokráciát, amelynek jogában áll a társadalom arcába taposni. Szájer József, az európai polgárt alakító, a sajtó kérdéseire főúri gőggel hátat fordító figura egyetlen demokratikus országban sem engedhetné meg magának ezt a viselkedést, mert másnapra széttépné a média. Ezt ő pontosan tudja is, ahogy azt is tudja: itt megteheti.Súlytalan emberek, akik erre tették fel az életüket. Nem a politikára, mert amit csinálnak, az nem politika. Ez számukra üzlet, egyszerű nyerészkedés. Ezt ők is tudják. És rettegnek attól, hogy kiderül, hogy elveszítik a kiváltságaikat és valaki elrántja előlük a húsosfazekat. Mivel valódi mondanivalójuk az ország számára nincsen, marad az egyetlen érv: rettegjetek és szavazzatok ránk, mert csak mi tudunk megvédeni benneteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.