"Ha betartod a szabályokat, maradhatsz, de ha nem, távozol" – mondta az Európai Néppárt frakcióvezetője. Weber szerint az olyan alapvető értékeket, mint a jogállamiség, a joguralom, a szabad sajtó és a demokrácia, mindenkinek tiszteletben kell tartania. "Ezek arról szólnak, hogy mi itt Európában hogyan gondolkodunk a társadalmi berendezkedésről" – idézi a Hvg.hu az egyik legnagyobb holland napilap interjúját.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
íme a bizonyíték, hogy a közTV-nél hollandul sem tudnak; ők nagyon mást olvastak ki ebből a cikkből! =))
Commenter
@RonaGyuri: ott csak fideszül és orbánul tudnak! Nos, még mindig azzal áltatja magát a pávatáncos hogy ami Budapesten történik az Budapesten marad! Hát nem! Jó hogy végre nagyon kezd besokallni az EU.
A cikket olvasva nem hiszem, hogy Mark Rutte, a holland miniszterelnök aki már jóval korábban gyalázatosnak nevezte a csutit és a politikáját valóban gratulált a csutiduce győzelméhez!
justhpeter
Az Orbán-imádókat ez vagy nem érdekli, vagy nem jutnak el arra szintre, hogy Orbán pávatánca és a baromságai már most is hatalmas károkat okoznak, nem beszélve a folyamatos lopkodásról, ami Magyarországon már "kötelező" politikusi betegségnek számít. Az összes politikust kötelezően be kellene oltani a korrupció és a kleptománia ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.