Orbán Viktor kormányfő Magyarországa jelenti az Európai Unió előtt álló egyik legfőbb kihívást, az ország modellértékűvé vált az elitellenes és nativista (a bevándorlókkal szemben a belföldön születetteket előnyben részesítő) pártok számára, amelyek kiábrándultak a nyugati demokráciából, és ellenzik a bevándorlást - írta szerdán a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai napilap

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennek a bugris bagázsnak semmi köze Európához, polgársághoz és konzervativizmushoz. Arrogáns műveletlen paraszt-suttyók, akik kilopják még a sz..t is klotyóból! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: 8, ha nem 12 évet késtek! Lehet hogy nekik ez nyolc, de nekünk sajnos nem évtizedekre vetette vissza az országot a sötét trutyiba.
1magyar
@Commenter: A sötét trutyiba a migránsokkal teli országok lesznek. Ha a fejlett uniós országok már nem tudnak lerabolni senkit kitör a balhé, mert a migrik szaporodnak mint a nyulak, dolgozni nem fognak és a népük vagy kinyírja a vezetésüket vagy lángba borul Európa.
Yoda69
Az EU konnyen megoldhatna a problemat Magyarorszag kirugasaval az Uniobol. Ugy kellene kezelni mint egy rosszindulatu tumort. ha idoben kimetszik a tesbol, a test megmarad, ha keslekednek vele megfertozi az egesz testet, es igy az menthetetlen lesz.
tulipan
@Yoda69: Valóban, igy igaz! Már régek klszülni kellett volna, erre a műtétre! Nem csak jelezni...!
Commenter
@tulipan: lehet hogy ma, a 4. eskütétel után úgy döntenek hogy elvégzik a műtétet végre valahára? Tudtommal az EU-ban nincsenek éves vagy több éves várólisták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.