Kiszelly Zoltán politológus szerint a francia, a holland, a belga és a luxemburgi vezetők támogatják az új afrikai Marshall-tervet, amely alapján legálisan érkezhetnének migránsok Európába.

Emmanuel Macron francia államfő csütörtökön Mark Rutte holland, Charles Michel belga és Xavier Bettel luxemburgi kormányfővel tanácskozott Luxembourgban európai uniós ügyekről, Kiszelly Zoltánt erről a találkozóról kérdezték.

A politológus elmondta, a luxembourgi tanácskozáson arra tettek javaslatot, hogy a német-török megállapodás mintájára készüljön egy európai-afrikai megállapodás is. Ez azt jelentené, hogy az elutasított afrikai menedékkérőket hazatoloncolnák, már ha visszafogadják őket, ugyanakkor helyettük mások érkezhetnének, legálisan, repülővel. Őket azonban már kvóta alapján szét kellene osztani az európai országok között – hívta fel a figyelmet.

Közölte, erről az elképzelésről Soros György májusban írt új Marshall-terv Afrikának címmel.

Szerinte mivel Afrikában óriási a népességrobbanás, örülnek, ha megszabadulnak azoktól a fiatal életerős férfiaktól, akik otthon nem tudnának mihez kezdeni, csak forradalmat csinálnának.

(MTI)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
MTI = putyin hiradó!!! Fals, mellébeszélész, hazudozás!!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
Az amerikai bébiétel és tápszergyáraknak nem kellett volna olyan agresszíven reklámozni az afrikaiaknak a bébitápszereket!
Mert azelőtt 2-3 évig szoptatták a gyermekeiket az anyák és addig nem estek teherbe. Most szinte évente szülnek. Minimum 2-3-szoros népességrobbanás! Támogassák őket az amerikai gyárak, de otthon, Afrikában!
Pálinkás Pál
@Kopacsi bacsi: A te anyádat de buzeráns gennyzacskó!!!
1magyar
a francia, a holland, a belga és a luxemburgi vezetők a népük pénzét pazarolják idegen gyilkosaikra.
Ez szép,új világ lesz ott. Muszlim erős,fiatal hadra fogható férfiakat telepítenek a saját népük nyakár hogy legyilkolják őket.
A nép miért nem akasztja fel őket?
vadsanca
"mivel Afrikában óriási a népességrobbanás"
Akkor nem a populációt kéne szabályozni?
vadsanca
"Ez azt jelentené, hogy az elutasított afrikai menedékkérőket hazatoloncolnák, már ha visszafogadják őket, ugyanakkor helyettük mások érkezhetnének, legálisan, repülővel. Őket azonban már kvóta alapján szét kellene osztani az európai országok között"
Akkor miért is nem repülhetnek Amerikába vagy Ausztráliába?
Eladott Ország
@vadsanca: Azért nem repülhetnek Amerikába vagy Ausztráliába, mert ők még nem hülyültek meg. A visszatoloncolást meg a befogadó állam nem engedi, illetve letagadja, hogy az ő állampolgára lenne, annál is inkább mert a migránsok első lépése az iratok megsemmisítése. A befogadó államok nyilvántartása meg enyhén szólva is hiányos, nem nagyon létezik. A migránsok meg küldik haza a pénzt/segélyt a családtagoknak. A befogadó államnak ennyivel is kisebb gondja van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.